Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Το MEGA υποδέχεται με ενθουσιασμό τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια, ανακοινώνοντας την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη από όπου ξεκίνησε την επιτυχημένη της καριέρα. Η Φαίη Σκορδά, μια από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, ετοιμάζεται να δώσει τη δική της λάμψη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Βιογραφικά στοιχεία

Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος, ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νότη, ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο στην Ελλάδα, σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Ιταλία. Εκεί σπούδασε Κριτική Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και συνέχισε με μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, είχε την ευκαιρία να έχει καθηγητή τον διάσημο Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα τη σπουδαία Μελίνα Μερκούρη.

Η αγάπη της για το μπαλέτο και το χορό είναι εμφανής από τα παιδικά της χρόνια. Αυτή η αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό την ώθησε να ακολουθήσει μια καριέρα που συνδυάζει τα ενδιαφέροντά της με την επικοινωνία.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2004 παρουσίασε την εκπομπή «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV.

Το 2006 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, διευρύνοντας την επαγγελματική της δραστηριότητα. Το 2011 παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ», που αφορούσε τις μητέρες και τα παιδιά τους.

Το καλοκαίρι του 2013, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, μετακόμισε στον ΑΝΤ1, όπου παρουσίαζαν την εκπομπή «Το Πρωινό» για τις επόμενες τρεις σεζόν. Το 2016, μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό παρουσιαστή, ανέλαβε μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Στη σεζόν 2021-22, η Φαίη Σκορδά συνεργάστηκε ξανά με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», δείχνοντας την επαγγελματική τους ωριμότητα και την ικανότητά τους να συνεργάζονται επιτυχώς παρά τις προσωπικές τους διαφορές.

Η Φαίη Σκορδά έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ στην παρουσίαση, βασισμένο στην κλασική ψυχαγωγία και τη διακριτική προσέγγιση στις συνεντεύξεις. Με έντονο αίσθημα ενσυναίσθησης, έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ευαίσθητα θέματα με σεβασμό και να προσφέρει στους τηλεθεατές στιγμές αυθεντικής επικοινωνίας.

Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να επιστρέψει στο MEGA, όπου ξεκίνησε το τηλεοπτικό της ταξίδι. Το κανάλι την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες σεζόν.

Τι να περιμένουμε από τη μεγάλη επιστροφή

Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA, με την υπόσχεση να φέρει φρεσκάδα και ανανέωση στην καθημερινή μας συντροφιά. Αναμένονται συνεντεύξεις με ενδιαφέροντες καλεσμένους, διασκεδαστικά θέματα και μία δόση της γνωστής της ευγένειας και ζεστασιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA για να απολαύσετε την επιστροφή της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, που υπόσχεται να κάνει τις μέρες μας πιο φωτεινές και ευχάριστες.