Νέες εντάσεις και ανατροπές: Τρεις νέοι χαρακτήρες εισβάλουν στην «Ηλέκτρα»

Με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ηλέκτρα» να επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας, η ΕΡΤ υπόσχεται να κρατήσει τους τηλεθεατές σε αγωνία με την εισαγωγή τριών νέων χαρακτήρων που θα φέρουν ανατροπές και εντάσεις στην πλοκή.

Αγνή Ντούτση (Ηλιάνα Μαυρομάτη)

Η Αγνή Ντούτση είναι μια νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή, που αναλαμβάνει τη «φροντίδα» του Νικόλα με ύποπτα και ιδιαίτερα μέσα. Η Αγνή είναι κυνική, έξυπνη, σέξι και χειριστική, ένας άνθρωπος που ξέρει να διαβάζει τους άλλους με μεγάλη ευκολία. Πιστεύει ότι η ζωή της χρωστάει και θα κάνει τα πάντα για να εισπράξει αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει.

Αλέξης Μπόγρης (Σπύρος Σταμούλης)

Ο Αλέξης Μπόγρης, δικηγόρος του Νικόλα, είναι ένας κυνικός και αθυρόστομος χαρακτήρας που κληρονόμησε ένα μικρό δικηγορικό γραφείο από τον πατέρα του. Παρά το μέτριο ξεκίνημα, ο Αλέξης θεωρεί τον εαυτό του προορισμένο για μεγάλα πράγματα και δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό, αρκεί να γεμίζει η τσέπη του και να ανεβαίνει η φήμη του. Ο μοναδικός του στόχος είναι να υπερασπίζεται τους θύτες για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Αλεξάνδρα Παντελάκη ως Δέσπω Καραβά

Η Δέσπω Καραβά, γιαγιά του Φανούρη, είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της, αλλά δεν έχει χάσει την πίστη της στον Θεό. Μετά την αυτοκτονία του γιου της και τον θάνατο της νύφης της, έγινε για τον μικρό Φανούρη και μάνα και πατέρας. Παρά τον φόβο της, βρίσκει μια ανέλπιστη φίλη στο πρόσωπο της Δόμνας, προσπαθώντας να προστατεύσει το σπιτικό της από το άδικο που το χτυπάει.

Ο δεύτερος κύκλος της «Ηλέκτρας» υπόσχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και ανατροπές, με τους νέους χαρακτήρες να προσθέτουν νέα δυναμική και εντάσεις στην ήδη συναρπαστική πλοκή. Μείνετε συντονισμένοι στη δημόσια τηλεόραση για να μην χάσετε καμία εξέλιξη!