«Άγιος Έρωτας»: Τι αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για την Σμαρώ

Η νέα καθημερινή δραματική σειρά «Άγιος Έρωτας» ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στον Alpha και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την έντονη πλοκή και τους εξαιρετικούς της χαρακτήρες. Πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη όπου η άφιξη ενός νεαρού και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας φέρνει τα πάνω κάτω. Ο κεντρικός ήρωας, που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, κρύβει σκοτεινά μυστικά και αναζητά εκδίκηση, γεγονός που τον φέρνει σε σύγκρουση με τα μεγάλα του πάθη: τον έρωτα και το μίσος.

Η σειρά έχει έντονα στοιχεία πάθους και δράματος, καθώς ο κεντρικός χαρακτήρας θα βρεθεί σε μια ακατάσχετη σύγκρουση όταν συναντήσει τη νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής. Παράλληλα, γύρω από τους βασικούς ήρωες ξετυλίγονται οι ζωές άλλων χαρακτήρων, όπως η Σμαρώ Μανωλοπούλου, την οποία υποδύεται η Ηρώ Μουκίου. Η Σμαρώ είναι μια χήρα με δύο παιδιά που εργάζεται ως οικιακή βοηθός, κρύβοντας μυστικά που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για το ρόλο της η Ηρώ Μουκίου ανέφερε: «Με ιντρίγκαρε το γεγονός ότι δεν έχω ξανά υποδυθεί μια τέτοια γυναίκα, που αγωνίζεται να ζήσει την οικογένεια της και αντιμετωπίζει με σθένος τις απειλές, σε μια εποχή που η θέση της γυναίκας ήταν ακόμη πολύ χαμηλά. Ακόμη δε περισσότερο, το ταξικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει, καθώς είναι φτωχή και εργάζεται σαν οικιακή βοηθός για να μεγαλώσει τα παιδιά της.»

Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τη Σμαρώ με μεγάλη προσοχή, «την προσεγγίζω με πολύ σεβασμό, θαυμασμό, ειλικρίνεια, γιατί αυτά τα συναισθήματα μού προξενεί ο χαρακτήρας της. Αρχίζω να ταυτίζομαι με το δυναμισμό της, τα πάθη και τις ευαισθησίες της. Την μελετώ προσεκτικά, ψάχνοντας τα κίνητρα της σε κάθε έκφανση της ζωής της», τονίζει η Ηρώ Μουκίου.

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Γιάννη Τσορτέκη, τη Δανάη Παππά και την Ταμίλα Κουλίεβα, προσδίδοντας στη σειρά ένα ισχυρό δραματουργικό υπόβαθρο. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σπύρο Μιχαλόπουλο, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Τη μουσική της σειράς έχει συνθέσει ο Στέφανος Κορκολής, προσθέτοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο συγκλονιστικό σενάριο.

Η «Άγιος Έρωτας» αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, φέρνοντας στις οθόνες μας ένα πλούσιο μείγμα συναισθημάτων, μυστικών και ανατροπών​​​​.