Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης στοχοποιείται από αδίστακτους εχθρούς στον 4ο κύκλο

Στον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις φέρνουν τον Δημοσθένη αντιμέτωπο με μια επικίνδυνη απειλή για τη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή φαίνεται να είναι εξελίσσεται ευνοϊκά με την επιστροφή της συζύγου του, Ασπασίας, και την προετοιμασία για τον γάμο της κόρης τους, η επαγγελματική του πορεία τον φέρνει αντιμέτωπο με θανάσιμους κινδύνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημοσθένης γίνεται στόχος μιας αντίπαλης συμμορίας που βλέπει με ανησυχία την επέκταση των δραστηριοτήτων του στη διακίνηση ναρκωτικών σε άλλες περιοχές. Η συμμορία αυτή οργανώνει μια βομβιστική επίθεση κατά του Δημοσθένη, τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του. Η έκρηξη αυτή όχι μόνο βάζει τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο, αλλά και τον ωθεί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και να αρχίσει μια αγωνιώδη έρευνα για τους υπαίτιους.

Εν τω μεταξύ, οι αναταράξεις στη ζωή του δεν σταματούν εκεί, καθώς μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται με σκοπό να του καταστρέψει τη ζωή, ενώ ο Μιχάλης, ένας νέος επικίνδυνος αντίπαλος, συνεχίζει να επιδιώκει την πτώση του, κάνοντας τη ζωή του Δημοσθένη ακόμα πιο δύσκολη​​​.

Οι θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες του Δημοσθένη να προστατεύσει την οικογένειά του και να διατηρήσει τον έλεγχο στην επικίνδυνη και ασταθή ζωή του, καθώς οι εχθροί του πληθαίνουν και οι απειλές γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες.