Η COSMOTE TV και το Netflix αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση: Νέα πακέτα, περισσότερο περιεχόμενο και ελκυστικές προσφορές

Η συνεργασία της COSMOTE TV με το Netflix σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ελληνική συνδρομητική τηλεόραση. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV αποκτούν πρόσβαση σε ατελείωτο περιεχόμενο, συνδυάζοντας την ελληνική και διεθνή παραγωγή με μια μοναδική έκπτωση. Αυτή η συμφωνία εδραιώνει την COSMOTE TV ως την απόλυτη επιλογή για ψυχαγωγία στην Ελλάδα, προσφέροντας τα πάντα από ταινίες και σειρές, έως αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας κλάσης.

Ειδικότερα η νέα συνεργασία μεταξύ της COSMOTE TV και του Netflix έρχεται να αναβαθμίσει το τοπίο της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, προσφέροντας στους χρήστες δύο νέα συνδυαστικά πακέτα με έκπτωση. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν πλέον να απολαύσουν το πλούσιο περιεχόμενο του Netflix, όπως οι δημοφιλείς σειρές “Stranger Things”, “Wednesday”, και “Maestro”, μαζί με τα κορυφαία κινηματογραφικά και αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από μια ενιαία συνδρομή.

Το πρώτο πακέτο, COSMOTE TV Cinema & Netflix, περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, καθώς και το on-demand περιεχόμενο της πλατφόρμας, που προσφέρει πάνω από 10.700 τίτλους. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πρωτότυπο υλικό από τα μεγαλύτερα στούντιο, όπως Paramount Pictures και BBC Studios, αλλά και από Έλληνες διανομείς.

Το δεύτερο πακέτο, COSMOTE TV Full & Netflix, προσφέρει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες, από αθλητικά και ντοκιμαντέρ, μέχρι παιδικά προγράμματα. Ιδιαίτερη σημασία έχει η πρόσβαση στους κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, με το πακέτο να περιλαμβάνει τόσο τα κανάλια COSMOTE SPORT όσο και τα Novasports, φέρνοντας στους συνδρομητές όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Αυτή η στρατηγική κίνηση από την COSMOTE TV αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Deutsche Telekom να ενισχύσει την παρουσία της στον χώρο της ψυχαγωγίας σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα να αποτελεί βασικό κομμάτι αυτής της επέκτασης. Η κίνηση αυτή όχι μόνο εμπλουτίζει το περιεχόμενο της COSMOTE TV, αλλά την καθιστά πρωτοπόρο στον ανταγωνισμό της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με αξεπέραστη αξία για τους συνδρομητές της.