«Άγιος Έρωτας»: Έρχεται η νέα καθημερινή δραματική σειρά στον Alpha

Η νέα δραματική σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας», αναμένεται να γίνει η νέα καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, προσφέροντας μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες, απαγορευμένα πάθη και σκοτεινά μυστικά. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο νεαρός και γοητευτικός ιερέας, πατήρ Νικόλαος, ο οποίος φτάνει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας τη δεκαετία του ’50. Η άφιξή του θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς, πέρα από τη θρησκευτική του αφοσίωση, κουβαλάει μαζί του μυστικά και μια ακόρεστη δίψα για εκδίκηση.

Η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρού άντρα της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δοκιμασία του ιερέα, καθώς η αμοιβαία έλξη τους θα πυροδοτήσει μια σειρά από δραματικά γεγονότα. Παράλληλα, η Θάλεια Μαρκοπούλου, η μητέρα της Χλόης, αγωνίζεται να διατηρήσει την ακεραιότητα της οικογένειάς της, σε μια κοινωνία όπου οι παραδόσεις και τα κοινωνικά «πρέπει» επιβάλλουν σκληρούς περιορισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Με φόντο τα χρόνια μετά τον εμφύλιο, η σειρά φέρνει στο προσκήνιο μια κοινωνία που κρύβει πίσω από την αυστηρή της πρόσοψη, μια παλλόμενη από συναισθήματα και ένταση πραγματικότητα. Οι παρανοήσεις, τα μυστικά και οι συγκρούσεις οδηγούν τους ήρωες σε αναπάντεχες κατευθύνσεις, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα πάθους και μίσους.

Η σειρά, σε σενάριο των Άγγελου Χασάπογλου και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, και σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την εντυπωσιακή της παραγωγή και τις δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ταμίλλα Κουλίεβα, και η Δανάη Παππά​.

Ανυπομονείτε για μια σειρά που θα συνδυάσει την ένταση του πάθους με τη δύναμη της πίστης και της εκδίκησης; Ο «Άγιος Έρωτας» υπόσχεται να σας καθηλώσει από την πρώτη κιόλας σκηνή!