Γιώργος Παπαδάκης: Πότε κάνει πρεμιέρα το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και διαχρονικούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την 34η συνεχόμενη χρονιά. Η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» έχει καταφέρει να κρατήσει τον παλμό της ειδησεογραφίας για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας στο κοινό έγκυρη ενημέρωση για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική επικαιρότητα. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη μεγάλη δημοσιογραφική του εμπειρία και το κύρος του, θα συνεχίσει να καθοδηγεί την εκπομπή με την αμεσότητα και το χιούμορ που τον διακατέχει, παρουσιάζοντας ειδήσεις και ρεπορτάζ από κάθε γωνιά της χώρας.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ενώ στην ενότητα της Οικονομίας θα συμβάλει η Ηρώ Ράντου. Επίσης, ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος θα μεταφέρει τις ειδήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα, διασφαλίζοντας μια ευρεία κάλυψη των γεγονότων που αφορούν το κοινό σε κάθε περιοχή της χώρας​.

Από δημοσιογραφικής πλευράς ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μια ομάδα δυνατή , η οποία απαρτίζεται από έμπειρους συνεργάτες όπως ο Άρης Σαλβάνος, η Ναταλία Πολυχρονίδου και άλλοι, που δουλεύουν για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη παρουσίαση της καθημερινής επικαιρότητας