Φαίη Σκορδά: Η Πρεμιέρα του «Buongiorno» και ο πρώτος καλεσμένος 

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη με τη νέα της εκπομπή «Buongiorno» στο MEGA, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 09:20. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει ταυτιστεί με την πρωινή ζώνη, υπόσχεται να φέρει μια φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η πρώτη εκπομπή ξεκινά με μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ίδιο και το κοινό, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που αναμένεται να προκαλέσει ενδιαφέρον και συζητήσεις​.

Στην εν λόγω εκπομπή, η Φαίη Σκορδά θα συνοδεύεται από μια ισχυρή ομάδα συνεργατών. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα προσφέρει το χιούμορ του, ενώ η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Ευάννα Ζουμπούρογλου θα εκπροσωπήσουν τη γυναικεία άποψη με δυναμισμό και ειλικρίνεια. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα παρουσιάζει θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, ενώ ο βετεράνος παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον μοναδικό του τρόπο.

Η εκπομπή δεν θα παραλείπει τις αγαπημένες ενότητες των τηλεθεατών, όπως την αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη και τη μαγειρική με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος θα προτείνει καθημερινά νόστιμες συνταγές​.

Επιπλέον, θέματα μόδας, μουσικής και κινηματογράφου θα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα, καθιστώντας το μια ολοκληρωμένη επιλογή για την πρωινή ψυχαγωγία.

Το «Buongiorno» φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση, συνδυάζοντας ειδήσεις, συνεντεύξεις και αναλύσεις με την πιο διασκεδαστική πλευρά της καθημερινότητας.