«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Η πρεμιέρα και το νέο τρέιλερ

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» κάνει πρεμιέρα  στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, φέρνοντας στην μικρή οθόνη μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη μυστήριο, πάθη και αρχαίες κατάρες.

Η υπόθεση της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»

Η αφήγηση του σήριαλ ξεκινά το 1910 στη Μάνη, με τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Ανδρέα Λάσκαρη, να επιστρέφει στη γενέτειρά του από το Λονδίνο. Αν και αρχικά προτίθεται να πουλήσει τον παλιό οικογενειακό πύργο που κληρονόμησε, μια σειρά από οράματα και ένα χρησμό που λαμβάνει από μια μυστηριώδη γυναίκα, την προγονή του Θεοφανώ, τον αναγκάζουν να αλλάξει τα σχέδιά του. Έτσι, ξεκινά μια προσπάθεια να λύσει την κατάρα που καταδιώκει την οικογένειά του.

Η ιστορία μεταφέρεται πίσω στο 1710, όταν η Μάνη βρίσκεται υπό Ενετική κυριαρχία. Εδώ αποκαλύπτεται η ένταση μεταξύ δύο ισχυρών οικογενειών, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, οι οποίοι διεκδικούν την αρχηγία της περιοχής. Παράλληλα, μυστηριώδεις δολοφονίες κοριτσιών προκαλούν τρόμο στην τοπική κοινωνία, με τον νέο Ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, να αποφασίζει να βρει τον ένοχο.

Η εν λόγω σειρά υπόσχεται ένα συνδυασμό ιστορικού δράματος, μυστηρίου και υπερφυσικών στοιχείων, με τη δυναμική εξέλιξη των χαρακτήρων και τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο​.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Οι συντελεστές

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των ηθοποιών, όπως οι Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι, ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου. Το ευρηματικό σενάριο είναι των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, που έχουν αποδείξει τη δημιουργική τους δύναμη σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Με ένα καθηλωτικό τρέιλερ και εξαιρετική φωτογραφία, η «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» φαίνεται να είναι μία από τις κορυφαίες σειρές της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσει κανείς.