«Πάμε Δανάη»: Επιστρέφει ανανεωμένη η εκπομπή για την 5η της σεζόν

Η πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», με την Δανάη Μπάρκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά στη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα , στις 13:40.  Η αλλαγή αυτή έρχεται με στόχο να κρατήσει συντροφιά στο κοινό με περισσότερο χιούμορ, χαλαρότητα και διασκέδαση στη μέση της ημέρας​ καθώς το πρωί την ψυχαγώγηση του κοινού έχει αναλάβει η Φαίη Σκορδά.

Η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Η ομάδα της εκπομπής είναι ανανεωμένη. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης και ο Γιώργος Κρικοριάν ενώ προστίθεται η Μαρία Ένεζλη, φέρνοντας νέα πνοή στην ομάδα. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα σχολιάζει τα θέματα της showbiz με το γνωστό του καυστικό χιούμορ, ενώ ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει τις μοναδικές συνταγές​ του.

Φέτος, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα περιλαμβάνει ανανεωμένες στήλες, όπως  συνεντεύξεις με διάσημα πρόσωπα και ανατρεπτικές φάρσες που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο. Το «Πάμε Δανάη» υπόσχεται να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του μεσημεριού, προσφέροντας μία αισιόδοξη ματιά στην καθημερινότητα​ που τόσο όλοι έχουμε ανάγκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)