Η Φάρμα: Ο Αλέξανδρος επιθεωρεί τα μποστάνια και τον στάβλο και καθοδηγεί τους παίκτες

Απόψε, 24 Σεπτεμβρίου 2024, η «Φάρμα» εισέρχεται σε νέα, ανατρεπτικά μονοπάτια με την πρώτη δοκιμασία επάθλου, όπου οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν την ικανότητά τους σε συνεργασία και στρατηγική. Στο χθεσινό επεισόδιο, η γαλάζια ομάδα πανηγύρισε τη νίκη στην Δοκιμασία Προμηθειών, χάρη στην Ιωάννα Μπακάση, η οποία επικράτησε στον αναγραμματισμό, εξασφαλίζοντας διπλάσιες προμήθειες για την εβδομάδα.

Στον αντίποδα, η πράσινη ομάδα είχε την ευκαιρία να δείξει την αντοχή της στην πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας, με τη Σόνια Παπλεκάι να επιλέγει τον Νίκο Κωβαίο ως πρώτο μονομάχο, παρά τις αντιρρήσεις των συμπαικτών της. Το χθεσινό συμβούλιο δημιούργησε ένταση στη γαλάζια ομάδα, που προσπαθεί να βρει την ισορροπία της και να αντιμετωπίσει τις εντάσεις που προέκυψαν από τις καθημερινές εργασίες.

Απόψε, οι παίκτες θα συμμετάσχουν στην Δοκιμασία Επάθλου με τίτλο «Θα τα βρούμε στη μέση». Σε αυτή τη δοκιμασία, οι παίκτες θα χωριστούν σε ζευγάρια και θα πρέπει να συνεργαστούν για να συμπληρώσουν έναν πίνακα με 49 σύμβολα. Η ταχύτητα, η ψυχραιμία και η επικοινωνία θα κρίνουν την επιτυχία τους, ενώ όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποιο θα είναι το έπαθλο.

Η ημέρα αναμένεται επίσης σημαντική, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα καλωσορίσει τον νέο επιστάτη της Φάρμας, Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος θα επιβλέπει τις καθημερινές δραστηριότητες των παικτών. Ο Αλέξανδρος, με την πείρα του, θα αναθέτει στις ομάδες αποστολές που θα τους εξασφαλίσουν απαραίτητες πρώτες ύλες και προνόμια, ενισχύοντας τον διαγωνιστικό χαρακτήρα της καθημερινότητας στη Φάρμα.

Η μέρα θα συνεχιστεί με σκληρές δουλειές για όλες τις ομάδες, και οι προκλήσεις θα γίνουν ακόμα πιο έντονες για την ομάδα που έχει χάσει την ασυλία. Οι θεατές αναμένονται να δουν πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες, καθώς η ένταση μεγαλώνει και η επιβίωση γίνεται όλο και πιο απαιτητική.

Η «Φάρμα» προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στο Star, προσφέροντας μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία γεμάτη αγωνία και απρόβλεπτες εξελίξεις.