Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»: Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Το αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Γη της Ελιάς» υπόσχεται πολλές ανατροπές και δραματικές εξελίξεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία. Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς μαθαίνει ότι η Αντιγόνη έχει παραιτηθεί από το νοσοκομείο στο Λονδίνο, αποφασισμένη να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην κόρη της, την Αγγελική. Ο Ισίδωρος θεωρεί αυτή την απόφαση ανεύθυνη, ειδικά αφού ο Μάνος και η Μαρίνα δεν έχουν ιδέα για τα σχέδιά της​.

Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς καλείται να απολογηθεί, ενώ η Χάιδω ανησυχεί έντονα για την τύχη του​. Παράλληλα, η Σοφία συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις, πετώντας σπόντες στην Ισμήνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, κάτι που οδηγεί σε οξύτατες συγκρούσεις​. Ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται πιο κοντά, με τον έρωτά τους να δυναμώνει, ενώ η Νόρα προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Φιλιώ για τους δικούς της σκοτεινούς σκοπούς​.

Η ένταση κορυφώνεται όταν ο Παρασκευάς συγκρούεται βίαια με τον Δημοσθένη, με τη διαμάχη τους να φτάνει σε άγρια συμπλοκή, αφήνοντας τον τελευταίο αναίσθητο​.

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στο Mega για να δείτε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι συγκρούσεις των πρωταγωνιστών!