Netflix: Οι επιλογές του Οκτωβρίου που συστήνουμε ανεπιφύλακτα

Ο Οκτώβριος φέρνει στο Netflix μια σειρά από νέες κυκλοφορίες, τόσο από τομέα μυθοπλασίας όσο και από ντοκιμαντέρ, που υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία. Ακολουθούν οι σημαντικότερες πρεμιέρες για αυτόν τον μήνα.

Starting 5 – Αθλητική σειρά (09/10/2024)

Η αθλητική σειρά Starting 5 προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια της NBA σεζόν 2023-2024. Ακολουθούμε μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες, όπως τον Τζίμι Μπάτλερ, τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Άντονι Έντουαρντς, τον Ντομάντας Σαμπόνις και τον Τζέισον Τέιτουμ, μέσα από τις προκλήσεις και τις νίκες της σεζόν. Αυτή η σειρά αναμένεται να ενθουσιάσει τους φαν των σπορ, καθώς εισχωρεί βαθύτερα στη ζωή αυτών των αθλητών.

Δόλιος Έρωτας (Deceitful Love) – Δράμα (09/10/2024)

Στην ιταλική σειρά Δόλιος Έρωτας, μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών ερωτεύεται έναν πολύ νεότερο άντρα. Ωστόσο, η οικογένειά της αμφισβητεί τις προθέσεις του, δημιουργώντας ένα έντονο οικογενειακό δράμα που θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Το καστ περιλαμβάνει τους Μόνικα Γκουεριτόρε, Τζιάκομο Τζιανιότι και Εμάνουελ Καζέριο.

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι (Love Is Blind, Habibi) – Κοινωνικό πείραμα (10/10/2024)

Η διάσημη σειρά Love Is Blind επανέρχεται με την εκδοχή της για τον αραβικό κόσμο. Η σειρά, υπό τον τίτλο Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι, παρουσιάζει ένα κοινωνικό πείραμα στο οποίο ανύπαντροι Άραβες παντρεύονται άτομα χωρίς να τα έχουν δει ποτέ πριν, θέτοντας στο επίκεντρο τις παραδοσιακές και σύγχρονες απόψεις για τον έρωτα και τον γάμο.

Επικράτεια (Territory) – Οικογενειακό δράμα/γουέστερν (24/10/2024)

Αυτή η νέα αυστραλιανή παραγωγή αναμένεται να καθηλώσει όσους αγάπησαν σειρές όπως το Yellowstone. Το Επικράτεια συνδυάζει οικογενειακά δράματα και στοιχεία γουέστερν, καθώς παρακολουθούμε τις αντιμαχόμενες φατρίες μιας από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές μονάδες στον κόσμο, που μάχονται για τη διαδοχή.

Απαγωγή από Εξωγήινους στο Μανχάταν (The Manhattan Alien Abduction) – Ντοκιμαντέρ (30/10/2024)

Στο τέλος του μήνα, η σειρά ντοκιμαντέρ The Manhattan Alien Abduction θα εξερευνήσει την περίπτωση μιας γυναίκας που ισχυρίζεται ότι απήχθη από εξωγήινους στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Το ντοκιμαντέρ διερευνά αν πρόκειται για φάρσα ή για πραγματική εξωγήινη επαφή, προκαλώντας συζητήσεις γύρω από τη ζωή πέρα από τη Γη.

Ο Οκτώβριος στο Netflix αναμένεται γεμάτος ποικιλία, από δράματα μέχρι ντοκιμαντέρ και αθλητικές σειρές, για όλα τα γούστα. Ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο αγωνία και εκπλήξεις!