Ιστορίες γυναικών στο Novalifε: Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ για σπουδαίες γυναίκες

Ο Οκτώβριος φέρνει στη ζώνη «Ιστορίες Γυναικών» του Novalifε μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένων σε γυναίκες που άφησαν το αποτύπωμά τους στον κόσμο. Κάθε Τρίτη στις 21:00, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά συγκλονιστικές ιστορίες γυναικών που ενέπνευσαν, προκάλεσαν και ξεπέρασαν τα όρια της εποχής τους. Η ζώνη περιλαμβάνει μοναδικές βιογραφίες που σκιαγραφούν τόσο γνωστές προσωπικότητες από το Χόλιγουντ όσο και σημαντικές κοινωνικές αγωνίστριες.

Πρόγραμμα Ντοκιμαντέρ:

  1. Ava Gardner: The Gipsy of HollywoodΤρίτη 1 Οκτωβρίου: Το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού Άβα Γκάρντνερ, από τα φτωχά της ξεκινήματα μέχρι τη λαμπερή καριέρα της στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τις σχέσεις και την κληρονομιά της στον κινηματογράφο​.
  2. Emmeline Pankhurst: The Making of a MilitantΤρίτη 8 Οκτωβρίου: Η βιογραφία της θρυλικής αγωνίστριας για τα δικαιώματα των γυναικών, Emmeline Pankhurst. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι προσωπικές της απώλειες και οι πολιτικές προκλήσεις την οδήγησαν να γίνει μία από τις πιο δυναμικές φωνές του φεμινιστικού κινήματος.
  3. Kim Novak: The Golden Age RebelΤρίτη 15 Οκτωβρίου: Η Κιμ Νόβακ ήταν ένα σύμβολο του κλασικού Χόλιγουντ, γνωστή για την αψήφηση των κανόνων της βιομηχανίας. Το ντοκιμαντέρ εμβαθύνει στις επιλογές της να παραμείνει αυθεντική, παρά τις πιέσεις της εποχής​.
  4. Anna KarinaΤρίτη 22 Οκτωβρίου: Το αφιέρωμα στην Άννα Καρίνα, μια από τις εμβληματικές φιγούρες του γαλλικού Νέου Κύματος, εξετάζει την καριέρα της και τη συνεργασία της με τον Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, καθώς και την επιρροή της στον παγκόσμιο κινηματογράφο​.
  5. Danielle Laidley: Two TribesΤρίτη 29 Οκτωβρίου: Η συγκλονιστική ιστορία της Danielle Laidley, πρώην προπονήτριας AFL και διεμφυλικής ακτιβίστριας, παρουσιάζει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην πορεία της ζωής της, ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους την ποικιλία γυναικών, από αστέρες του Χόλιγουντ μέχρι μαχητικές ακτιβίστριες. Μπορείς να απολαύσεις όλα τα ντοκιμαντέρ όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μέσω της πλατφόρμας EON On Demand, ακόμη και offline​.

Για να έχεις πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο, μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα EON TV και να εξερευνήσεις έναν πλούτο από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ​.