Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ο Κώστας Καζάκας μπαίνει δυναμικά ως αρχηγός των Ρομά

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκας μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Θα τον γνωρίσουμε ως Στέβο Ρούπα, αρχηγό μιας από τις δύο μεγάλες οικογένειες Ρομά, που βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένος με την πρόκληση αυτού του ρόλου, καθώς του ζήτησαν να μιλήσει τη γλώσσα των Ρομά, κάτι που δέχθηκε με χαρά. Όπως εξήγησε, έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία σε γειτονιά με πολλούς Ρομά, και θυμάται ότι όλα τα παιδιά έπαιζαν μαζί, γεγονός που τον βοήθησε να αισθάνεται άνετα με αυτή τη διάλεκτο​.

Ο Κώστας Καζάκας ανέφερε επίσης πως τα γυρίσματα συχνά διακόπτονταν από γέλια, καθώς οι ξεκαρδιστικές ατάκες και οι αστείες καταστάσεις δημιουργούσαν ένα χαλαρό και διασκεδαστικό κλίμα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν χρειάστηκε να πει την ατάκα «Λάζαρε ντέντρο έξω», η οποία προκάλεσε κύματα γέλιου στο γύρισμα​.

Στη σειρά, η οικογένεια του Στέβο Ρούπα πρόκειται να συγγενέψει με την οικογένεια του Ζάκουλα, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Ρέππας. Όπως δήλωσε ο Καζάκας, το σχέδιο ήταν να γίνει διπλό το συμπεθέριασμα: η κόρη του Στέβο να παντρευτεί τον γιο του Ζάκουλα και η κόρη του Ζάκουλα να παντρευτεί τον δικό του γιο. Όμως, όπως παραδέχτηκε, δεν είναι σίγουρος αν το δεύτερο θα υλοποιηθεί, αφήνοντας περιθώρια για ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας ότι όταν ήταν μικρός πίστευε ότι ήταν άσχημος, όμως μεγαλώνοντας ανέπτυξε αυτοπεποίθηση και παντρεύτηκε μια γυναίκα που αγαπούσε και θεωρούσε όμορφη​.

Η συμμετοχή του εξαίρετου Κώστα Καζάκα στη σειρά αναμένεται να φέρει νέες αστείες στιγμές και ανατροπές, καθώς οι δύο οικογένειες των Ρομά παίζουν κεντρικό ρόλο στη δυναμική της σειράς, η οποία συνδυάζει επιτυχώς το χιούμορ με τη σάτιρα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας​.