«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Ο Θεόφιλος προσπαθεί να κοινωνικοποιηθεί

Το αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς «VIΠ – Καλά Γεράματα» υπόσχεται πολλές σπαρταριστές στιγμές και θα μεταδοθεί στις 22:30 από τον ΑΝΤ1. Η δράση στη μονάδα φιλοξενίας ηλικιωμένων Buona Mattina συνεχίζεται με νέες απρόσμενες εξελίξεις και χιουμοριστικές καταστάσεις.

Οι καλεσμένοι του Buona Mattina και το καψόνι στον Φώτη

Στο νέο επεισόδιο, οι τρόφιμοι του γηροκομείου, με αρχηγό τη Λουκία, αποφασίζουν να κάνουν καψόνια στον Φώτη, τον νεοσύλλεκτο φιλοξενούμενο, ο οποίος διεκδικεί τη θέση του συντηρητή με ψεύτικη ταυτότητα. Η Ματίνα τον προκαλεί να διορθώσει το χαλασμένο boiler που άφησε ο προκάτοχος του. Με τη βοήθεια του Αντώνη, ο Φώτης καταφέρνει να το επισκευάσει και έρχεται σε επαφή με τους άλλους τρόφιμους, ενώ βάζει στο μάτι τη Λουκία, την πλούσια τρόφιμο, με σκοπό να εξασφαλίσει την οικονομική του ασφάλεια.

Ο Θεόφιλος και η προσπάθεια κοινωνικοποίησης

Την ίδια στιγμή, ο Θεόφιλος, που έχει δείξει τάσεις απομόνωσης, κάνει μια προσπάθεια να κοινωνικοποιηθεί παίζοντας τάβλι με τον Σωτήρη. Ο Αντώνης, όμως, είχε ξεχάσει τον Σωτήρη στην τουαλέτα, προκαλώντας την οργή της Τζωρτζίνας, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.

Έρωτας και παρεξηγήσεις

Παράλληλα, ο Κοντορούσης προσπαθεί να φλερτάρει την Τζωρτζίνα, εκμεταλλευόμενος μια εργασία για την οποία χρειάζεται τη βοήθειά της. Κατά τη διάρκεια της «μελέτης», όμως, ο Αντώνης γίνεται μάρτυρας των ερωτικών παιχνιδιών του Κοντορούση, γεγονός που οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

Συντελεστές

Η σειρά διαθέτει ένα δυνατό καστ που περιλαμβάνει τους Τάσο Χαλκιά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, καθώς και τους Σταύρο Τσουμάνη, Αλέξανδρο Σιάτρα και άλλους. Στον ρόλο της Λουκίας εμφανίζεται η Λυδία Φωτοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Βογιατζάκης και το σενάριο οι Γωγώ Φώτου και Μάκης Πιτταράς.

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς που θα προσφέρει άφθονο γέλιο!