IQ 160: Νέα επεισόδια και ανατροπές απόψε στο Star

Η αγαπημένη αστυνομική σειρά IQ 160 επιστρέφει απόψε στις 21:00 στο Star, με ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και κωμικά στοιχεία. Η Πηνελόπη, που υποδύεται η Σμαράγδα Καρύδη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς προφυλακίζεται για τη δολοφονία της Ελπίδας, με όλες τις ενδείξεις να είναι εναντίον της. Η ομάδα της, ωστόσο, είναι βέβαιη για την αθωότητά της και προσπαθεί να τη βοηθήσει να βγει από τη φυλακή.

Η υπόθεση του επεισοδίου

Στο νέο επεισόδιο, η Πηνελόπη καταφέρνει να κερδίσει την υποστήριξη των άλλων κρατουμένων, κάνοντάς τες συμμάχους της στην έρευνα για την αλήθεια. Παράλληλα, η Σοφία προσπαθεί να πάρει ειδική άδεια από τον εισαγγελέα Καψάλη, ο οποίος φαίνεται να την ερωτεύεται, ενώ η Άσπα, μαθαίνοντας για τη φυλάκιση της κόρης της, βρίσκει παρηγοριά στον Αιμίλιο, με το ειδύλλιό τους να αναπτύσσεται περαιτέρω.

Με τη βοήθεια του Τηλέμαχου, η ομάδα ανακαλύπτει στοιχεία που ενοχοποιούν τον σύζυγο της Ελπίδας και αποκαλύπτουν κρυφές πληροφορίες για το παρελθόν της. Η Πηνελόπη θα καταφέρει τελικά να εξιχνιάσει την υπόθεση και να βγει από τη φυλακή, με τον Αργύρη να της προτείνει να επιστρέψει στην υπηρεσία​.

Πρωταγωνιστές και συντελεστές

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, μαζί με πολλούς ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Μαίρη Μηνά, ο Ηλίας Μουλάς και η Ελίζα Σκολίδη. Το σενάριο είναι της Βίκυς Αλεξοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος​.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της IQ 160, απόψε στις 21:00, στο Star!