Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ηγουμένη ανησυχεί εξαιτίας του παρελθόντος της

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αποκαλύψεις που σοκάρουν και αποφάσεις που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών και ένας έρωτας που πρέπει να βρει επιτέλους τον δρόμο του θα μας απασχολήσουν στα προσεχή επεισόδια. Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» δίνοντας για ακόμη μια φορά σε σεναριογράφοι και ηθοποιοί τον καλύτερό τους εαυτό!

Μαύρο ρόδο επόμενα επεισόδια – Τετάρτη (8/2) επεισόδιο 60

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη διαλύει ψυχολογικά. Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογία είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της. Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον, ωστόσο ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο έχει καμία προοπτική, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της….

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η μεγάλη ανατροπή – Η Αλεξία ερωτεύεται τον εραστή της νεκρής μάνας της

Η μεγάλη ανατροπή θα συμβεί στα επόμενα  επεισόδια της σειράς «Μαύρο ρόδο», καθώς η Ελισάβετ μετά τη φυγή της από το μοναστήρι θα αποφασίσει να πετάξει και τα ράσα, αλλά και να ανοίξει την καρδιά της στον Πέτρο. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει κάτι που η ίδια δεν γνωρίζει.

Ο Γεράσιμος, προκειμένου να χειριστεί την Ελισάβετ και να εμποδίσει τη σχέση της με τον Πέτρο, αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας όχι μόνο ήταν παρών, αλλά μάλιστα τη χαριστική βολή προκειμένου να πεθάνει του την έδωσε ο ίδιος. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να πιστέψει όσα τραγικά ακούει και βρίσκεται σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση μετά τα λεγόμενά του.

Στη συνέχεια, πάει στην Πάτρα και τηλεφωνεί στον Πέτρο με στόχο να συναντηθούν και να μιλήσουν. Παράλληλα, η απόσταση μεταξύ των δύο παιδιών όλο και μειώνεται, με τη βοήθεια του Λευτέρη. «Μείνε εκεί κορίτσι μου όσο θέλεις, αρκεί να ξέρω πως είσαι καλά. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί και σε νοιάζεται, τον εμπιστεύομαι», της λέει. Από την άλλη ο Γεράσιμος όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα, πάει να τη συναντήσει και σοκάρεται όταν τη βλέπει χωρίς το ράσο της. «Ελισάβετ; Τι έγινε; Πού είναι τα ράσα σου;», της λέει και εκείνη από την πλευρά τον κοιτάζει αμήχανα χωρίς να μπορεί να του δώσει την παραμικρή απάντηση.

Ο Γεράσιμος συνεχίζει: «Αποφάσισες να αφήσεις οριστικά το μοναστήρι; Έχεις αλλάξει πολύ, δεν σε αναγνωρίζω πια», και η Ελισάβετ του απαντάει με σθένος: «Όχι βέβαια. Δεν θα έπρεπε καν να με ρωτήσεις εσύ αν θα φύγω από τον δρόμο του Θεού. Το μοναστήρι είναι το σπίτι μου και θα γυρίσω». Στη συνέχεια όμως εκείνος καταρρακώνεται όταν τη βλέπει σε τρυφερή στιγμή με τον Πέτρο ενώ ο ίδιος την αγαπά και τη θέλει στο πλάι του.

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο: «Νιώθω να σε ερωτεύομαι! Θέλω να είμαι κοντά σου σε κάθε ευκαιρία», του λέει και εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του: «Σ’ αγαπάω, Ελισάβετ! Από την πρώτη στιγμή που σε είδα σε ερωτεύτηκα…», της λέει και φιλιούνται. Όμως το «αγκάθι» του μοναχισμού συνεχίζει να τους τρυπάει. Μπορεί ως δόκιμη να έχει την επιλογή να αφήσει τον μοναχισμό, αλλά η πάλη ανάμεσα στην καρδιά και στο μυαλό βασανίζουν την Ελισάβετ.

Η Αλεξία λαχταρά όλο και περισσότερο στις συναντήσεις της με τον Βίκο με πρόσχημα την Αγγελική, αλλά μέσα της έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται πολύ. Βέβαια, ο Βίκος της ζητάει να σταματήσουν τις συναντήσεις τους, αλλά εκείνη δεν θέλει να συμβεί αυτό σε καμία περίπτωση και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για το δικό του παρελθόν, δείχνοντάς του πως νοιάζεται για εκείνον. Φτάνει, μάλιστα,  μέχρι και τη γιαγιά της αναζητώντας βοήθεια προκειμένου να συνεχίσει να τον συναντά.

Η Κύρα όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση Βίκου-Καστρινού: «Θα βάλετε τώρα ένα τέλος στην κόντρα σας», τους λέει. Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμαλά μαθαίνοντας για τον Κροάτη και τότε καταλαβαίνει πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής.

«Μείνε μακριά από τον Βίκο! Αυτός σκότωσε τη μάνα σου», της λέει, αλλά η Αλεξία αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με τη γιαγιά της: «Σταμάτησες να κατηγορείς τον μπαμπά και τώρα τα βάζεις με τον Βίκο. Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και βλέπω ότι το έχεις με τους άντρες που η μαμά αγάπησε».

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA