Survivor spoiler σημερα 15/2: «Βόμβα» – Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor spoiler σημερα 15/2: Έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση σήμερα – Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα φτιάξει βαλίτσες

Δυνατή θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor.

Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες είναι το σημαντικότερο.

Μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας, το κλίμα μεταξύ των παικτών δεν είναι καλό και υπάρχουν αρκετές εντάσεις. Ο Κώστας Παπαδόπουλος νιώθει απομονωμένος, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας θεωρεί πως είναι υποψήφιος γιατί έπεσε θύμα κλίκας.

Στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες λυγίζουν στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα νεύρα. Ο Ηλίας Μπόγδανος θα χάσει τον έλεγχο, φωνάζοντας με νεύρα προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και να πετάει άμμο.

Το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας θα συνοδεύεται και από φαγητό και οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν τον αγώνα.

Ποιος όμως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor spoiler σημερα 15/2: «Ας το δούμε και σαν παιχνίδι, όχι μόνο σαν ριάλιτι»

O Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη 15 Φλεβάρη μέσα από την εκπομπή του έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με το Survivor All Star, το οποίο το τελευταίο διάστημα μοιάζει περισσότερο με ριάλιτι, παρά με παιχνίδι επιβίωσης.

Με αφορμή τον τραυματισμό της Μελίνας Μεταξά και την αποχή της από τα αγωνίσματα, ο παρουσιαστής τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή παίκτρια, όμως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, αφού η υγεία της έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα.

«Τα παιδιά αυτά έχουν μαζευτεί, έχουν αφήσει πίσω οικογένειες, σπίτια, εργασία, φίλους, κοινωνική ζωή, για να πάνε να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι, το οποίο απαιτεί μια σωματική αρμονία, να μπορείς να παίξεις δηλαδή. Ο χειρότερος παίκτης είναι κάποιος που δεν παίζει», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μελίνα Μεταξά. «Περαστικά στο κορίτσι, προς Θεoύ, έτσι κι αλλιώς για τη Μελίνα, δεν το συζητώ. Αλλά και λίγο να αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα. Κάθεται, γιατί μπορεί να χρειάζεται λεφτά, το καταλαβαίνω. Εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να παίξει, η κοπέλα είναι τραυματισμένη. Δηλαδή και ο κόσμος που ψηφίζει, ας το δει λίγο διαφορετικά. Ας το δούμε και σαν παιχνίδι, όχι μόνο σαν ριάλιτι», σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Survivor spoiler σημερα 15/2: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της παραγωγής ο Δάντης

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer με τις καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη εναντίον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο «Survivor All Star» ο Χρήστος Δάντης υποστήριξε ότι η αγαπημένη του είναι αθώα.

Η στάση του δεν άλλαξε ούτε όταν ανακοινώθηκε η απόφαση της παραγωγής για την αποβολή των δύο παικτριών.

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Κύπρο, είχε δηλώσει πως θα ζητήσει άρση απορρήτου επικοινωνιών για το τηλέφωνό του για να φανεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με την Ασημίνα από την αποχώρησή της από την Αθήνα.

Όμως ο Χρήστος Δάντης εξοργίστηκε καθώς οι ημέρες περνούσαν και η Ασημίνα -όπως και η Κατερίνα Δαλάκα- παρέμεναν άφαντες.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι δύο παίκτριες έμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής «φρουρούμενες» και χωρίς να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο, εν αναμονή της άφιξης του Ατζούν Ιλίτζαλι στο νησί για «διαπραγματεύσεις».

Στόχος της επίσκεψης του Τούρκου παραγωγού θα ήταν να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης ανάμεσα στις δύο «παραβάτισσες» και τους συμπαίκτες τους για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τελικά, η «κράτηση» των δύο παικτριών στον Άγιο Δομίνικο διήρκεσε για 9 ημέρες περίπου, ημέρες αγωνίας και εκνευρισμού για τους δικούς τους ανθρώπους που δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην «Super Κατερίνα», ο Χρήστος Δάντης, μετά από πολλές προσπάθειες να έρθει σε επικοινωνία με τη σύντροφό του, καλώντας την εταιρία παραγωγής, κατέφυγε στην μέθοδο των απειλών. Εξήγησε ότι αν δεν μιλήσει μέσα στην επόμενη ώρα με την Ασημίνα, θα κινηθεί άμεσα νομικά.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι Δάντης και Ασημίνα μίλησαν τελικά για ένα δίωρο περίπου μετά από αρκετές εβδομάδες και τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στη χώρα μας.

Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Θεωρεί ότι η παραγωγή του «Survivor All Star» θα πρέπει να απαντήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για την προσβολή της προσωπικότητας της Ασημίνας και του ίδιου και μάλιστα έχει ήδη καταλήξει στο όνομα του δικηγόρου που θα τους εκπροσωπήσει στην διαμάχη τους με την Ατζούν Μίντια.

Survivor spoiler σημερα 15/2: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει για Βασάλο και Μαριαλένα

Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι πρόσφατα απομακρύνθηκαν οι δυο τους στο δάσος, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», ανέφερε ο Αναγνωστόπουλος.

Ο Νίκος Παρτσώλης έσπευσε να τονίσει πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Κωνσταντίνος συνόδευσε τη Μαριαλένα στο δάσος για να κάνει την ανάγκη της, κάτι που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διέψευσε.

«Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”», σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Survivor spoiler σημερα 15/2: Οι αποκαλύψεις Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά από τον Άγιο Δομίνικο και εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε ότι η μπλε ομάδα θα ανακάμψει στο Survivor All Star.

Φυσικά αρνήθηκε να πει ποιος φεύγει στο αποψινό Συμβούλιο και άφησε αιχμές για τα spoiler.

«Έχω δει στα γυρίσματα, η Μπλε ομάδα συνέρχεται, η θεία μου θα βγάλει τον ορό» είπε με νόημα.

«Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις» είπε προφανώς για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως είπε θα πάνε κατά πάσα πιθανότητα στην Μπλε ομάδα.

«Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;» είπε με νόημα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα Αll Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες» είπε.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι έδειξε τα παιχνίδια της κόρης του που του έκανε video bombing.

«Κάτσε να γυρίσει ο Ατζούν γιατί είναι δύσκολες καταστάσεις και αυτό που κάνετε στο πάρκινγκ θα το κάνετε εδώ» υποσχέθηκε στον Νίκο Μουτσινά.

Για το σχόλιο του Μισθοφόρου ότι οι Μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες σε ένα πολιτισμένο μέρος. «Κάτι θα έχει δει» είπε.

Για Δαλάκα και Ασημίνα είπε: «Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχεις αποδείξεις γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία και αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο».

Όσο για το πότε τελειώνει το φετινό Survivor το αποκάλυψε:

«Το ίδιο όπως πέρσι».

Survivor spoiler σημερα 15/2: «Βόμβα» – Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αποχώρηση της Πέμπτης (16/2). Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν, από τον Αγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Κρις Σταμούλης.