Survivor spoiler σημερα 21/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler σημερα 21/2: Ισοπαλία για τις δύο ομάδες μετά τη χθεσινή νίκη των διάσημων

Σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor θα ριχτούν και πάλι στον στίβο «μάχης» για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την ασυλία;

Survivor spoiler σημερα 21/2: Τι έγινε χθες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας τους Διάσημους με τους Μαχητές να ρίχνονται στον δεύτερο στίβο μάχης με στόχο μια ακόμα ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Ήδη ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την ομάδα των Κόκκινων το βράδυ της Κυριακής (19/02) και ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Χθες (20/02) η ομάδα των Μπλε έχασε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκε για ακόμα μια φορά στη γνωστή διαδικασία της ψηφοφορίας. Εκεί οι περισσότεροι ψήφισαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Μελίνα Μεταξά, η οποία ήταν τραυματισμένη και δεν μπορούσε να προσφέρει στα αγωνίσματα.

Έτσι έως σήμερα έχουμε Κώστα Παπαδόπουλο και Μελίνα Μεταξά «στον τάκο».

O Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας για το “καυτό” θέμα Ελευθερίας – Μάριου ανέφερε πως έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση και καταλαβαίνει την ψυχολογία του Μάριου.

«Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο το συμβούλιο είχαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος. Τι με νοιάζει τώρα ποιος ψήφισε εκεί και ποιον, εγώ γι’ αυτά ψοφάω. Έχω τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος έχει το βιονικό αυτί και έμαθε τι έχει συμβεί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πρόσθεσε: «Έχει πολύ ίντριγκα η ιστορία αυτή. Μου αρέσει. Από την άλλη είναι λίγο αμήχανη γιατί έχω βρεθεί σε μια ανάλογη θέση πριν πολλά χρόνια. Εν αγνοία μου. Γινόντουσαν διάφορα έξω που δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω πως είναι η ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως και να έχει, έχει λίγο την ίντριγκά του»

«Από ότι κατάλαβα μπήκε η Ελευθερία φουριόζα. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιχομυθία, θα μάθω βέβαια κι εγώ. Κάτι έχει κρυφακούσει ο Τάκης. Του Τάκη του ψιλοαρέσει η Ελευθερία να τα λέμε κι όλα. Καλά φαίνεται αυτό, δεν χρειάζεται να το πω εγώ», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«H Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.

Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.

Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.

Διαμάχη Στάθη-Κώστα

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν συμφωνεί με την υποψηφιότητά του με αποτέλεσμα να ανοίξει το θέμα πριν τον αγώνα ασυλίας.

Την ώρα εκείνη πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας ο οποίος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ο λόγος που ψηφίστηκε είναι η αγωνιστική του απόδοση και όχι η συμβίωση ή το γεγονός ότι μαγειρεύει, λέγοντας του την ατάκα «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef».

Survivor spoiler σημερα 21/2: «Στεναχωρήθηκα που ο Μάριος φέρθηκε έτσι στην Ελευθερία»

Ο Περικλής Κονδυλάτος εκφράζει την άποψή του για τον άγριο καβγά ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star

Οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν πολλά γνωστά πρόσωπα της showbiz.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης Survivor, Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες μιλώντας για τη φίλη του Ελευθερία Ελευθερίου και το ξέσπασμά της στον Μάριο Πρίαμο αλλά και για τη συμμετοχή του στο J2US.

«Κάτι πυροδότησε τα όσα έγιναν με την Ελευθερία και τον Μάριο. Δεν πήγε μέσα με αυτό τον σκοπό, ούτε ήθελε να του την πει, ήθελε να κάνει την δουλειά της. Εμένα η Ελευθερία είναι φίλη μου, στεναχωρήθηκα που ο Μάριος της φέρθηκε όπως της φέρθηκε», είπε αρχικά ο Κονδυλάτος.

«Εγώ, όμως, δεν μπορώ να τον βρίσω και να πω αυτό που ειπώθηκε από την Ελευθερία, που το είπε πάνω στα νεύρα της. Αν την δείτε σε ήρεμη κατάσταση, είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου και μπορεί να μην το έλεγε αυτό», συμπλήρωσε στο τέλος.

Survivor spoiler σημερα 21/2: Το «καρφί» της Καρολίνας Καλύβα

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και είπε πως στη θέση της η ίδια δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον, μπαίνει μπροστά η λογική», ανέφερε.

Τέλος, αναφορικά με το αν γνωρίζονταν με την τραγουδίστρια, δήλωσε: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της», ενώ όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής αν θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα Μάριος και Ελευθερία να τα ξαναβρούν, εκείνη ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

Survivor spoiler σημερα 21/2: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αρνητικά την «έκρηξη» της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

To πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη λίγο μετά την είσοδο της στο Survivor All Star, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής στράφηκε κατά της διάσημης τραγουδίστριας για τη συμπεριφορά της προς τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται».

Κατέληξε λέγοντας ότι μπορεί παρόμοια λόγια με αυτά του Μάριου μπορεί να έλεγε και μια γυναίκα: «Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον “σ’αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος”; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της»

Survivor spoiler σημερα 21/2: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι Έλληνες παίκτες στην ιστορία του reality

Δεν έβαλε και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για το Survivor all star ο Ατζούν Ιλίτζαλι, σύμφωνα με το gossip-tv.gr

Τα -διόλου ευκαταφρόνητα- ποσά που θα πάρουν φέτος οι παίκτες δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τα μυθικά ποσά παλαιότερων ετών!

Κάθε πέρυσι και καλύτερα», λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο αφού όσοι πέρασαν από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και την προηγούμενη σεζόν, γέμισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αντίθετα, φέτος οι «Survivor», παρόλο που θεωρητικά είναι οι καλύτεροι που πέρασαν ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα νιώσουν ιδιαίτερα πλούσιοι μετά το πέρας του παιχνιδιού. Και μη νομίζετε πως υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια με βάση τα οποία αποφασίζει η παραγωγή του προγράμματος αν πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα. Όλα εξαρτώνται από τη συνεννόηση που κάνει κάθε παίκτης μεμονωμένα αλλά και από το πόσο θα τον θέλει ο Mr Survivor.

Όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος οι παίκτες, άσχετα από το ποια ομάδα βρίσκονται ή τις επιδόσεις τους στους αγώνες μάχης, παίρνουν από 5.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Καθόλου μικρό το χρηματικό ποσό αν σκεφτεί κανείς πως τις παλαιότερες σεζόν οι μαχητές έπαιρναν συνολικά έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Αξίζει να αναφερθεί πως τις 8.000 ευρώ προσεγγίζουν κυρίως οι νικητές των παλαιότερων ετών, ενώ γύρω στα 6.000 με 6.500 παίρνουν τα πολύ γνωστά ονόματα του ριάλιτι. Φωτεινή εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω είναι ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έχει κάνει ειδική συμφωνία με τους ανθρώπους της παραγωγής και λαμβάνει για κάθε εβδομάδα που μένει στο παιχνίδι, 10.000 ευρώ.

Ο παραγωγός του πρότζεκτ που και φέτος σημειώνει επιτυχία, τόνισε λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το «Survivor all star» σε συνέντευξη του πως «δεν μιλάω για χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτό το κομμάτι. Όλοι αξίζουν παραπάνω αλλά μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 26 παίκτες και όλοι θα έχουν ενιαίο εισόδημα». Και μπορεί εκείνος να κρατά τα χαρτιά του κλειστά, ωστόσο οι παίκτες πάντα αποκαλύπτουν το τελικό ποσό που έλαβαν. Οπότε, περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

Ποιοι ήταν όμως οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην ιστορία του ελληνικού survivor; Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό Tv24 και τρίβαμε τα μάτια μας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 10.000 ευρώ/εβδομάδα

Κάτια Ταραμπάνκο: 10.000 ευρώ/εβδομάδα

Αρης Σοιλέδης: 8.000 ευρώ/εβδομάδα

Βαλάντης: 8.000 ευρώ/εβδομάδα

Τριαντάφυλλος: 6.500 ευρώ/εβδομάδα

Θανάσης Βισκαδουράκης: 6.500 ευρώ/εβδομάδα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: 6.000 ευρώ/εβδομάδα

Κατερίνα Δαλάκα: 12.000 ευρώ/εβδομάδα

Survivor spoiler σημερα 21/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ αυτή τη νίκη και έτσι θα τα δώσουν όλα.

Στο τέλος όμως νικητές θα είναι οι Μπλε σύμφωνα με τις πληροφορίες.