Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, άραγε θα τα καταφέρει να κάνει πράξη τα σχέδιά του;

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 και οι ήρωες βιώνουν πολλές ανατροπές. Η σειρά Παγιδευμένοι προβάλλεται από Δευτέρα έως Τρίτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.Στη θέση της, την Τετάρτη, θα μεταδίδεται «Η Γέφυρα», που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο Ant1+. H εν λόγω σειρά μυθοπλασίας  βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Η Άννα ανακαλύπτει κάτι για τον Δημήτρη που την απογοητεύει. Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Τι θα γίνει; Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Άννα, και μέσα σ’ όλα αυτά η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων! Οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής. Θα μάθει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά;

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Τρίτη/21/2

Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Άννα από το κρατητήριο, για την επίθεση κατά του Αλέκου, η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών. Ο Νίκος προσπαθεί να πείσει τη Δώρα να κάνει έκτρωση και ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ. Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι έγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει. Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα, ενόψει της δίκης της. Πιστεύει ότι με όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της Άννας είναι σίγουρη. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει και θα ζητήσει βοήθεια από κάποιον που δεν το περιμένει. Ο Αλέκος αποφασίζει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της. Ο Στέλιος μπαίνει στο στόχαστρο. Πώς θα τον παγιδέψει ο Αλέκος; Η πρόταση του Σταύρου για το κατηγορητήριο συντάσσεται. Όταν, όμως, την διαβάζει η Άννα παγώνει…

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Αλεξάνδρα Ούστα: Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι φοβισμένη

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση και πολλές αλλά όμορφες αλλαγές στη ζωή της, η Αλεξάνδρα Ούστα επέστρεψε μέσα από τη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια συνέντευξη στην έντυπη έκδοση ΤΥΠΟΣ TV

Ποια στοιχεία σε έπεισαν ότι αξίζει να βρίσκεσαι στους «Παγιδευμένους», μετά από χρόνια αποχής από την TV;

Αλεξάνδρα Ούστα: Απείχα πολύ καιρό από την τηλεόραση. Αυτό δεν συνέβη επειδή μου έκαναν προτάσεις, τις ζύγιζα και έλεγα «όχι δεν θα το κάνω»! Τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες. Ο δρόμος με πήγε προς το θέατρο και σε άλλα μονοπάτια που δεν είχα εξερευνήσει. Προέκυψαν η εγκυμοσύνη, η καραντίνα, η γέννηση του μωρού μου που με έκανε να θέλω να είμαι δίπλα του. Είχα πάρει συνειδητά κάποιες αποφάσεις. Αφού πέρασαν αυτά τα 2,5 χρόνια, αισθάνθηκα ότι ήθελα να αναζητήσω δουλειά στην τηλεόραση. Ήταν, λοιπόν, ευτυχής συγκυρία η οντισιόν για τους «Παγιδευμένους» και ειδικά το ότι με διάλεξαν και βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά!

Πώς ζεις αυτή την εμπειρία;

Αλεξάνδρα Ούστα: Είμαι ευτυχισμένη, τα θετικά στοιχεία αυτής της συνεργασίας είναι πολλά! Είχα καιρό να δουλέψω στην τηλεόραση. Τεχνικοί, ενδυματολόγοι, σκηνοθέτες, συνάδελφοι είναι όλοι υπέροχοι. Ο κόσμος επίσης έχει αγαπήσει αυτή τη σειρά, είναι ένα σενάριο δυνατό. Πάω χαρούμενη στη δουλειά λοιπόν.

Τι σημαίνει ο ρόλος της Νατάσας για σένα;

Εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για εκείνη… δεν την ξέρεις! Βγάζει συνεχώς νέες πτυχές και εκπλήσσει κι εμένα. Εχει πολλά κομμάτια η Νατάσα που θα βγάλει στη συνέχεια και με γοητεύουν πολύ.

Πώς θα τη δούμε στη συνέχεια των επεισοδίων;

Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος. Η αίσθηση που έχω είναι ότι θα ξυπνήσουν συναισθήματα και ένστικτα που δεν περιμέναμε.

Γιατί θεωρείς ότι οι «Παγιδευμένοι» ξεχώρισαν φέτος;

Είναι από τις σειρές με πολλές και διαφορετικές ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους. Οι ανατροπές, το καστ, ιντριγκάρουν τον κόσμο στο να θέλουν να δουν τι θα συμβεί παρακάτω.

Ο κόσμος τι θέλει πλέον από τη μυθοπλασία;

Όταν βλέπω μία σειρά, μου αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή θα συμβεί. Με τη δική μας σειρά πάντως θεωρώ ότι το μυστικό είναι ότι κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Είναι, βεβαίως, η δική μου προσωπική άποψη.

Τι άλλο βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση; Σε μία σεζόν μάλιστα που τα έχει όλα…

Δυστυχώς δεν μπορώ να δω πολλά πράγματα λόγω του μικρού. Είναι σε μία ηλικία που δεν μου επιτρέπει να έχω αυτή την πολυτέλεια. Ακόμη και τον σύζυγό μου (Γιάννης Σαρακατσάνης), που παίζει στα «Νούμερα», δεν έχω καταφέρει να τον δω σε 2-3 επεισόδια ολόκληρα. Είτε θα κοιμίζω τον μικρό είτε θα αποκοιμιέμαι εγώ (γέλια). Για εμάς είναι αστείο, βάζουμε στοίχημα σε πόση ώρα θα κοιμηθώ!

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή ο μικρός;

Πολύ, πάρα πολύ! Δεν πίστευα ότι στην καρδιά μου και στο μυαλό μου θα συμβεί αυτό. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορεί να το χωρέσει το είναι σου. Από τη στιγμή που γίνεσαι μαμά, ενστικτωδώς, προκειμένου να προστατέψουμε τα παιδιά μας, δεν έχει τίποτα άλλο τόση σημασία. Πράγματα που με βάραιναν, δεν υπάρχει χώρος πλέον γι’ αυτά. Βλέπω το παιδί μου να είναι καλά και όλα τα άλλα γίνονται μικρά και λίγα!

To φανταζόσουν;

Εγώ, πριν γίνω μαμά, δεν σκεφτόμουν τίποτα τέτοιο. Είχα προτεραιότητα την καριέρα, την προσωπική μου ζωή και το να περνώ καλά. Δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω ένα παιδί και θα μου αλλάξει τη ζωή. Κάποια στιγμή, όμως, ένιωσα ότι υπάρχει χώρος για να περάσω στο επόμενο στάδιο.

Δεν ήσουν δηλαδή από τις γυναίκες που ήθελαν από πάντα να κάνουν ένα παιδί;

Οχι, σε καμία περίπτωση! Οταν είσαι 20-25, σε νοιάζουν άλλα πράγματα.

Αισθάνθηκες πίεση από τον κοινωνικό περίγυρο ότι τα χρόνια κυλούν και πρέπει να το κάνεις;

Οχι, δεν το αισθάνθηκα! Από την άλλη, δεν άφησα και χώρο σε κάποιον για να μου πει κάτι τέτοιο. Δεν είχα τέτοιου είδους επικρίσεις.

Σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για σένα;

Δεν με ενδιαφέρει, όμως έχουν υπάρξει στιγμές που το σκεφτόμουν. Εχει να κάνει με το πόσο ευάλωτος είσαι την εκάστοτε χρονική στιγμή.

Σε τι κόσμο θες να μεγαλώσει ο μικρός;

Θα ήθελα να μεγαλώσει σε έναν κόσμο αποδοχής, να καταλαβαίνει ότι κι εκείνος θα πρέπει να αποδέχεται τον άλλον όπως είναι. Σε έναν κόσμο ενσυναίσθησης, μία λέξη που την ακούμε συνεχώς, αλλά πολλές φορές την ξεχνάμε. Σε έναν κόσμο αγάπης. Θέλω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο.

Πώς είναι μέσα στο ίδιο σπίτι να ζουν δύο καλλιτέχνες;

Θα σου πω για το δικό μας σπίτι! Περνάμε πολύ ωραία! Εγώ τον Γιάννη τον θαύμαζα πριν τον γνωρίσω προσωπικά. Οταν συνεργαστήκαμε, πήγαν όλα τόσο καλά… Θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεται, που δουλεύει, θαυμάζω το χιούμορ του. Υπάρχει κατανόηση, με ενδιαφέρει η γνώμη του, αλλά και εκείνος ζητά τη δική μου.

Σταύρος Τσουμάνης για Παγιδευμένους: Έρχονται μπλεξίματα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται ιδιαίτερους ρόλους, όπως ο φετινός του Θοδωρή, ο οποίος γίνεται αφορμή για να συνεργαστούν ο Δημήτρης Μαρκέτος και η Άννα Ροδίτη σε μια υπόθεση δολοφονίας που αποδεικνύεται πολύ ιδιαίτερη…

Ο ίδιος εξηγεί γιατί επέλεξε τους «Παγιδευμένους» και αποκαλύπτει ότι η συνέχεια θα έχει πολλά μπλεξίματα.

Παίζετε σε μία από τις σειρές που έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό κοινό και γίνεται πολλή συζήτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ναι, κάτι έχω καταλάβει! Κυρίως στο twitter γίνεται χαμός με τις σειρές. Αν και εγώ δεν έχω, μας τα λένε όταν πηγαίνουμε για γύρισμα κι έχει πλάκα. Είναι αστυνομική σειρά και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος σκότωσε ποιον, ποιος είναι ο ύποπτος, ποιος θα μπει φυλακή, το οποίο είναι ενδιαφέρον για όλους.

Και απ’ ό,τι ξέρω, πέρασες από κάστινγκ και για άλλες σειρές, αλλά προτίμησες τους «Παγιδευμένους».

Μου άρεσε πολύ το σενάριο. Είναι και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο ήξερα από πριν και αγαπώ πολύ, οπότε όλα έτειναν στο να πάω προς τα εκεί. Και νιώθω πολύ καλά με την επιλογή που έκανα.

Ο Θοδωρής είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Μαρκέτου και το λέει και ο ίδιος.

Είναι ένα παιδί αντιδραστικό. Κυρίως έχει τη μη ηθελημένη αλλά αναγκαστική σύγκριση με το μεγάλο του αδελφό, τον Δημήτρη. Και όταν ο αδελφός είναι τόσο πετυχημένος και σε όλα σωστός, αυτός δεν μπορεί να υπάρξει στο ίδιο περιβάλλον και αντιδρά. Βέβαια, τώρα έχει βρει τον παππού Γεράσιμο. Αν στην οικογένεια υπάρχουν δίπολα, από τη μια, είναι ο μπαμπάς και ο Δημήτρης και, από την άλλη, ο Θοδωρής και ο παππούς. Το ωραίο σε αυτούς είναι ότι, ναι μεν είναι αντιδραστικοί, αλλά έχουν και οι δύο μια ειλικρίνεια. Είναι ωραίο που τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Και όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα εξελίξεις, δεν εμπιστεύεται ακόμη απόλυτα τον παππού και γι’ αυτό και δεν του μιλάει για όσα κάνει με τον Άκη.

Είναι λογικό γιατί δεν είχε βρει ποτέ αυτήν την εμπιστοσύνη ούτε στο πρόσωπο του πατέρα του ούτε του αδελφού του. Οπότε, δεν μπορεί να είναι πλήρως ειλικρινής και ελεύθερος σε αυτό που λέει και σκέφτεται.

Και κυρίως έχει το αίσθημα της ενοχής μέσα του. Δηλαδή, το γεγονός ότι η Μυρτώ πέθανε τον κάνει να αισθάνεται τεράστια ενοχή μέσα του. Νιώθει ότι φταίει, ενώ στην πραγματικότητα δε φταίει. Ίσα ίσα προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Και τώρα έχει ενοχές και για τον Κοσμά, τον μπαμπά της Άννας.

Δε θέλει να πάρει άλλους στο λαιμό του, γι’ αυτό και σκέφτεται ως λύση να φύγει στο εξωτερικό. Δε θέλει να βάλει ξανά σε μπελάδες τον πατέρα του και τον αδελφό του, ούτε τον παππού του, ούτε τους φίλους του.

Οι φίλοι, πάντως, πάνε να μπλέξουν ακόμη πιο άσχημα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό είναι σίγουρο. Θα μπλέξουν αλλά να μην πω άλλα, αφήνω να δείτε τις εξελίξεις. Συμβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, είπε ο Σταύρος Τσουμάνης στο 7 Μέρες TV.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.