Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA

Σασμός επόμενα επεισόδια:  Η σειρά Σασμός, ενώ βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο προβολής της σε κάθε της επεισόδιο καταφέρνει να αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών λόγω της δυνατής πλοκής και του σφιχτού σεναρίου. Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Ο Φαρμάκης συλλαμβάνεται με εντολή του Φραγκιαδάκη, ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του Κώστα, όμως η μεγάλη απειλή προέρχεται από τους δικούς του, που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση, για να μην καρφώσει το δίκτυο λαθρεμπορίας όπλων.

Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για το φόνο του Κώστα αρχίζει να στενεύει. Ένας φυλακισμένος ομολογεί ότι ο Πάνος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Κώστα. Φυσικά, πίσω από αυτόν κρύβεται ο Φαρμάκης και ακόμη πιο πίσω ο Παύλος.

Η Αιμιλία, μετά την πίεση του Αντώνη, στέλνει τον φυγόδικο Μαθιό στο σπίτι του, απαλλάσσοντάς τον από τις κατηγορίες, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη· αν θα του απαγγείλει κατηγορίες, ως ηθικό αυτουργό για το φόνο του Κώστα ή θα τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να καταφέρει να τον στριμώξει, εξιχνιάζοντας το δίκτυο των λαθρεμπόρων όπλων. Ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, με την Έλενα να τον εκβιάζει, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή, καθώς οι επικεφαλής του κυκλώματος λαθρεμπορίας όπλων, με πρόταση του Οδυσσέα, σκέφτονται να τον βγάλουν από τη μέση, για να μην αποκαλύψει τη δράση τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πέμπτη (22/2) -Επεισόδιο 85

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με τη Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουν πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο του άτυχου άντρα είναι ο Μαθιός και ταράζονται. Ξέρουν πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται φυσικά ο Ευθύμης, όμως προς το παρόν δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους για να το αποδείξουν. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για τον φόνο του Πάνου σφίγγει.

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA.«Το κορίτσι αυτό φαίνεται πως μπορεί να είναι αδελφή σου, όμως μπορεί και να μην είναι, στην περίπτωση που εσύ είσαι τελικά παιδί του Μαθιού. Έχει όμως αυτό κάποια αξία; Το μόνο που θα ήθελα να κάνεις, παιδί μου Νικηφόρε, σε κάθε περίπτωση είναι να σεβαστείς αυτό το κορίτσι που έχει υποφέρει τόσο στη ζωή του. Να σεβαστείς ακόμα και την απόφαση των δικών σου να της δώσουν ένα σπίτι, φροντίδα και αγάπη. Ξέρω πως τα συναισθήματα δεν κρύβονται εύκολα, όμως ορισμένες φορές για το καλό των άλλων πρέπει να κάνουμε εμείς ένα βήμα πίσω» ,τον συμβουλεύει. Ωστόσο, η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα βάλει σε μπελάδες τόσο τον εαυτό της όσο και τον ίδιο τον Νικηφόρο.

Δημήτρης Γεωργάλας: «Ο κόσμος δεν σε αντιπαθεί αν κάνεις τον κακό, εκτιμά την αληθοφάνεια του ρόλου»

Την Τρίτη 21/2 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα ο ηθοποιός, Δημήτρης Γεωργάλας παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή του σε πολύ μεγάλες παραγωγές.

«Ο κόσμος δεν σε αντιπαθεί αν κάνεις τον κακό, εκτιμά την αληθοφάνεια του ρόλου. Όταν πήγα στην Κρήτη για τα γυρίσματα του “Σασμού”, μου την έπεσαν κάτι Κρητικοί με μουστάκιες και μου είπαν “πρόσεχε, δεν της φέρεσαι καλά της γυναίκας”. Λέω παιδιά να κρυφτώ γιατί εδώ ήρθα στην πηγή και φοβάμαι», είπε στο τέλος ο Δημήτρης Γεωργάλας.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς είπε στη συνέχεια: «Είμαι 30 χρόνια στο θέατρο, είναι σκληρός χώρος, δεν σε ανταμείβει οικονομικά τις περισσότερες φορές. Έχει συμβεί να μην έχω να πληρώσω τα βασικά, χρειάστηκε να δουλέψω σε άσχετες δουλειές, όπως σε μαγαζί με σουβενίρ σε νησί. Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε θέμα για την ηλικία μου. Χαίρομαι που δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο η ηλικία μου».

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.