Survivor spoiler σημερα 22/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο και ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler σημερα 22/2: Με ένα συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει στις οθόνες το ριάλιτι επιβίωσης.

Απόψε οι παίκτες του Survivor θα παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η αποχώρηση.

Ωστόσο ξέρουμε από σήμερα ποιος θα αποχωρήσει. Δείτε παρακάτω…

Survivor spoiler σημερα 22/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Χτες, οι Μπλε κέρδισαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βγάλουν δυο συμπαίκτες τους στον τακό.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι έκριναν ότι αυτοί οι συμπαίκτες τους έχουν πέσει αγωνιστικά και έτσι πρέπει να τεθούν στην κρίση των τηλεθεατών, που θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι την πορεία τους στο reality επιβίωσης.

Απόψε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και θα τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης για την κερδίσουν. Μάλιστα, στο trailer για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει πως αν οι Διάσημοι κερδίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας είναι και πάλι οι Διάσημοι.

Survivor spoiler σημερα 22/2: «Περαστικά στην παραγωγή – Φέτος έγιναν χειρότερα»

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο νέο κύκλο του Just The Two Of Us, πέρσι ήταν ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, ενώ τους προηγούμενους μήνες υπήρξε ένα μυστήριο γύρω από το όνομά του για το κατά πόσο θα συμμετείχε στο Survivor All Star ή όχι. Με τη συμμετοχή του στο σόου του Alpha είναι πλέον δεδομένο ότι δεν θα τον δούμε ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και όσα έχουμε δει να διαδραματίζονται στο φετινό κύκλο, καθώς επίσης και στο ξέσπασμα που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου», ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης για το Survivor All Star. Όσον αφορά το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου ο ίδιος σχολίασε: «Εάν θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας επειδή την αγαπώ».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι στενοχωρήθηκε που δεν συμμετέχει φέτος στο Survivor All Star, ενώ έστειλε «περαστικά» στην παραγωγή εάν δεν τον διάλεξε φέτος λόγω του ότι πέρυσι είχε αναζητήσει φαγητό στα κρυφά γιατί άλλωστε, όπως είπε, φέτος έχουν γίνει χειρότερα πράγματα.

«Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει όχι τόσο αγωνιστικό. Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου τέσσερις μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, δηλαδή ότι βρήκαν κάποια μηνύματα και επειδή μπορεί να βρήκαμε φαγητό στα σκουπίδια, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Survivor spoiler σημερα 22/2: Το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο που «πάγωσε» την Ελευθερία Ελευθερίου

Δύσκολα τα πράγματα στο Survivor All Star, όχι μόνο για τις δύο ομάδες αλλά και για την τουρκική παραγωγή η οποία πρέπει να σκεφτεί έναν τρόπο να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης καθώς όλα δείχνουν ότι δεν «τραβάει» όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Μόνο η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου και ο μεγάλος καβγάς έφεραν νούμερα το βράδυ της Κυριακής αλλά μέχρι εκεί.

Χθες Τρίτη 21 Φεβρουαρίου η ομάδα των Μαχητών κέρδισε το έπαθλο ασυλίας και πήγε ήσυχη στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να παρακολουθήσει τους Κόκκινους να ψηφίζουν δύο δικούς τους παίκτες για αποχώρηση.

Σήμερα (22/02) λοιπόν δεν θα παρακολουθήσουμε έναν στίβο μάχης με στόχο την ασυλία αλλά με έπαθλο την επικοινωνία. Διάσημοι και Μαχητές ζουν για να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο.

Οι Διάσημοι έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα επικοινωνίας μέχρι στιγμής ενώ οι Μαχητές παλεύουν αυτή τη φορά έστω να δούνε μερικά tweets από το κοινό.

Ωστόσο όπως φαίνεται όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Τι κι αν οι νέοι παίκτες έδωσαν στους Μπλε έναν αέρα στα αγωνίσματα για ακόμα μια φορά δεν μπορούν να κερδίσουν τους Κόκκινους και δεν θα μπορέσουν να δουν μηνύματα από τον έξω κόσμο.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι θα επικοινωνήσουν ξανά με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και φυσικά από τα πρόσωπα αυτά δεν θα λείψει η Καρολίνα, η οποία για ακόμα μια φορά θα στείλει το μήνυμα της στον νέο της έρωτα, τον Μάριο Πρίαμο. Αυτό θα προκαλέσει ξανά εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου.

Survivor spoiler σημερα 22/2: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Επιμένει στη μυθοπλασία και βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor. Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς «Ντάνο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει ήδη δοκιμάσει τις ικανότητες του στην υποκριτική και συνεχίζει να ασχολείται με αυτό το κομμάτι αφού είναι ένας επαγγελματικός τομέας στον οποίο επιθυμεί να εξελιχθεί.

Τώρα, ήρθε η στιγμή για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του «Ντάνο», το οποίο θα είναι σε καθημερινή πετυχημένη σειρά, και συγκεκριμένα στη Γη της Ελιάς του Mega.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Γιώργος Αγγελόπουλος απόψε το βράδυ θα είναι καλεσμένος στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη και θα αποκαλύψει την συμμετοχή του στην σειρά του Mega.

Survivor spoiler σημερα 22/2: «Δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή»

Μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, ωστόσο δεν έχει βγει ακόμα σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανέβασε ένα Instastory το απόγευμα της Τρίτης (21/2) για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως σύντομα θα αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την χρήση κινητού τηλεφώνου στη ζούγκλα.

“Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό είμαι και τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι ίδια με τη δικιά μου.

Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό, απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο “θα κάνω τα πάντα” έγραψε η Ασημίνα.

Survivor spoiler σημερα 22/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο και ποιος αποχωρεί

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Αφροδίτη Σκαφίδα, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος και την Μελίνα Μεταξά.

Αυτός που θα μαζέψει τα πράγματά του για την επιστροφή είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος