Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Κασσιανή πέφτει θύμα εκβιασμού

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια για την Αλεξία και τον Βίκο, οι οποίοι έρχονται πολύ κοντά! Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια:  Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε φροντίσει να διαγράψει τα στοιχεία του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου

Η στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Βίκο και την Αλεξία πυροδοτεί την βίαιη αντίδραση του Θέμη καθώς οι προσπάθειες της Κύρας και των φίλων της Αλεξίας, να την απομακρύνουν από κοντά του πέφτουν στο κενό.

Ο Βίκος του υποκόσμου ακρωτηριασμένος από αγάπη καθώς έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα για την Αλεξία, την κόρη της αδικοχαμένης αγάπης του, Αγγελικής.

Δεν είναι ο μόνος. Η Αλεξία γνωρίζοντας τον Βίκο από κοντά βλέπει πέρα από το πρόσωπο του αδίστακτου που έχει αποκτήσει για να μπορέσει να επιβιώσει στον υπόκοσμο και ερωτεύεται τον άνθρωπο που λαχταρά. Και έχει ανάγκη να αγαπηθεί.

Η αποκάλυψη αυτού του έρωτα και κυρίως το γεγονός ότι ο Βίκος κλέβει την Αλεξία και εξαφανίζονται πυροδοτεί το μένος του Θέμη Καστρινού ο όποιος θέλει τον πρώην «δεξί του χέρι» νεκρό.

Όντας σκληρός και αμείλικτος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του ανθρώπου που πρώτα του στέρησε τη γυναίκα της ζωής του, την Αγγελική και τώρα έχει αρπάξει την μοναχοκόρη του οδηγώντας την, στην καταστροφή. Η μόνη σωτηρία για τους δύο ερωτευμένους είναι να εξαφανιστούν από προσώπου γης και αυτό κάνουν.

Την ίδια ώρα, ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε φροντίσει να διαγράψει τα στοιχεία του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου, τον ανακρίνει και απειλεί να τον σκοτώσει. Βλέποντας την εγγονή της να καταστρέφεται στο πλάι ενός δολοφόνου, η Κύρα ζητάει από τη Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από κοντά του.

Παράλληλα, η Τασούλα αρχίζει να έχει ρομαντικές ιδέες για τον Σταυρίνο.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Κασσιανή θύμα εκβιασμού – ποιος την κρατάει στο χέρι

Η «έκπτωση» της Φιλαρέτης από το αξίωμα της ηγουμένης στα προηγούμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» άνοιξε τον δρόμο για την ενθρόνιση της Κασσιανής, η οποία βλέπει επιτέλους τις φιλοδοξίες της να γίνονται πραγματικότητα. Κάποιες λίγες εκκρεμότητες έχουν μείνει για να φτάσει τον στόχο της και αυτές σκοπεύει να τις τακτοποιήσει άμεσα.

Το «μέσον» για την τακτοποίηση αυτών των εκκρεμοτήτων είναι ο Γεράσιμος. Ο γιος του Μανώλη και της Ευτυχίας, βλέποντας την Ελισάβετ να έρχεται καθημερινά πιο κοντά με τον Πέτρο, έχει θολώσει και είναι ικανός για τα πάντα.

Για να την απομακρύνει από τον νεαρό αρχιτέκτονα, ο Γεράσιμος καταφεύγει στην Φιλαρέτη και την Αυξεντία και τις εκλιπαρεί να βρουν τρόπο η Ελισάβετ να γυρίσει στο μοναστήρι.

Φιλαρέτη και Αυξεντία αρνούνται να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς του νεαρού. Όμως, κάποιος άλλος θα εισακούσει την έκκλησή του. Η Κασσιανή θα προτείνει στον Γεράσιμο να φέρει πίσω την Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όμως, για τις υπηρεσίες της, θα ζητήσει ένα αντάλλαγμα. Ο Γεράσιμος, ο οποίος έχει βάψει μια φορά τα χέρια του με αίμα, θα πρέπει να σκοτώσει κάποιον.

Ο Γεράσιμος -το έχει αποδείξει ήδη μία φορά- είναι ικανός για τα πάντα για τα μάτια της κόρης του Λευτέρη. Ακόμα και να θυσιάσει μια ανθρώπινη ζωή.

Η Ευτυχία γνωρίζει τον ρόλο που έπαιξε ο γιος της στην εξαφάνιση του Διακοσάββα. Η εξομολόγησή του την σόκαρε και την πόνεσε βαθιά. Η ταραχή του όταν θα επιστρέψει από το μοναστήρι θα την βάλει σε υποψίες και το ένστικτό της θα την οδηγήσει στην αλήθεια.

Ένας φάκελος που φτάνει στο μοναστήρι στο όνομα της Κασσιανής θα βάλει σε κίνδυνο τα σχέδια της νέας ηγουμένης. Σε αυτόν περιέχονται φωτογραφίες από την εποχή που ήταν νέα, τεκμήρια ενός παρελθόντος που η ίδια πίστευε ότι έχει θάψει για τα καλά. Διότι, όπως θα δούμε, δεν είναι μόνο η Φιλαρέτη που κατέφυγε στον μοναστικό βίο για να διαγράψει προηγούμενες «αμαρτίες»…

Η Κασσιανή θα φέρει τον κόσμο άνω κάτω για να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας του φακέλου και θα τα …καταφέρει.

Ο φάκελος είναι από τον Μανώλη και την Ευτυχία. Οι γονείς του Γεράσιμου θα πετάξουν το γάντι στην νέα ηγουμένη και θα της πουν ότι, αν επιμείνει να εκβιάζει τον Γεράσιμο, το «αμαρτωλό» παρελθόν της θα βγει στο φως.

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.