Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα απολογείται και εξιχνιάζεται η δολοφονία του Άγγελου

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η ώρα της δίκης και της απολογίας της Άννας έφτασε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.Η Άννα ανεβαίνει στο βήμα και αρχίζει την απολογία της. Κοιτώντας στα μάτια τους δικαστές και τον εισαγγελέα της έδρας θα υποστηρίξει μεταξύ άλλων τα εξής: «Κύριοι δικαστές συνειδητοποίησα ότι ο Άγγελος θα το έσκαγε και τον ακολούθησα. Όταν με ανακάλυψε με σημάδεψε με το όπλο. Κατάφερα να το πάρω και έστρεψα πάνω του για να αμυνθώ. Όμως δεν τον πυροβόλησα. Κάποιος με χτύπησε στο κεφάλι. Δηλώνω αθώα».

Αμέσως μετά την απολογία της Άννας θα δούμε να εισβάλει στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Ανδρέας ο οποίος κρατεί στα χέρια του το πόρισμα της βαλιστικής. Η σφαίρα έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ηλία, του υπεύθυνου δηλαδή της σήμανσης, και είναι ίδια με τις υπόλοιπες σφαίρες που βρέθηκαν σπίτι του. Κατά συνέπεια η Άννα είναι αθώα. Ο Δημήτρης μαζί με τον Σταύρο χάρις και την πολύτιμη συνεργασία του Ανδρέα κατάφεραν τελικά να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του Άγγελου απαλλάσσοντας την Άννα από κάθε κατηγορία.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Δευτέρα (6/3) – Ο Νίκος είναι έτοιμος να παρατήσει την οικογένειά του και να το σκάσει με τη Δώρα

Ο Αλέκος συνεχίζει να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Άννα, ακόμη και ως ηθικό αυτουργό. Η δικηγόρος όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η Άννα, κρυφά από τον Δημήτρη, ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο. «Ο Άγγελος πριν πεθάνει, μεταξύ άλλων, απείλησε τον πατέρα του. Θέλω να μάθω με τι», του λέει. Την άλλη μέρα ο Γεράσιμος της δίνει ένα όνομα. «Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έξυπνη είσαι, μπορείς να το ψάξεις», είναι τα λόγια του.
Στο μεταξύ ο Νίκος είναι έτοιμος να παρατήσει την οικογένειά του και να το σκάσει με τη Δώρα. «Έλα να τα αφήσουμε όλα πίσω και να φύγουμε. Να κάνουμε μια νέα αρχή, εσύ, εγώ και το παιδί μας», της προτείνει. Εκείνη αρχικά διστάζει αλλά τελικά δέχεται.

Ο Θοδωρής και ο Άκης, την ίδια στιγμή, βρίσκονται στρυμωγμένοι από τη μαφία και πρέπει να βάλουν τα κορίτσια να κάνουν μια νέα παράδοση ναρκωτικών χωρίς να πληρωθούν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Υβόννη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από εκεί. Η βοήθεια, όμως, θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει. Ο Δημήτρης θα επισκεφθεί τον Στέλιο και θα ανακαλύψει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες. Ότι λέει ψέματα κι ότι δεν ήταν εκείνος που βοήθησε τον Άγγελο να αποδράσει. Φεύγοντας θα δει την Κλειώ και την Υβόννη να μπαίνουν στη φυλακή, γεγονός που τον βάζει σε σκέψεις.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Τρίτη (7/3) – Η Άννα θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου

Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αρχίζει να αποκαλύπτεται. Στο μεταξύ η Άννα θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Ανακαλύπτει ότι η γυναίκα στην οποία αναφέρθηκε ο Γεράσιμος, ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο το οποίο σπούδασε ο Αλέκος. Έχει πεθάνει από καρκίνο. Με μια πρόφαση επισκέπτεται την κόρη της και μαθαίνει ότι ο μεγαλοδικηγόρος τής πλήρωνε τα πάντα για τη θεραπεία της. «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Χωρίς εκείνον δεν θα ζούσε τόσο», είναι τα λόγια της. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, η Άννα πηγαίνει στην Υβόννη για να μάθει περισσότερα.

Της λέει κλαίγοντας: «Ήταν δύσκολο να μπω στο σπίτι. Αλλά πρέπει γιατί θέλω δικαιοσύνη για όλους. Πάντα σας αγαπούσα. Κάνατε τα πάντα για να έχετε μια καλή σχέση με τον Άγγελο. Κάποια βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω απαντήσεις». Όμως η Υβόννη τη ρωτάει: «Γιατί είσαι εδώ;». «Επισκεφθήκατε τη μητέρα μου. Ακόμα δεν έχετε καθαρή συνείδηση. Επισκεφθήκατε τον οδηγό σας στη φυλακή. Ακούστε τη συνείδησή σας. Δεν σκότωσα τον Άγγελο. Το ξέρετε, έτσι; Έχω μια ερώτηση. Με τι απείλησε ο Άγγελος τον Αλέκο; Έχει να κάνει με αυτή τη γυναίκα; Πώς σχετίζεται με τον άντρα σας;», τη ρωτάει, όμως η Υβόννη τη διώχνει.

Ο Αλέκος, μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της, συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Παράλληλα το μυστικό τής Κατερίνας για τη δωροδοκία στη Θεσσαλονίκη θα βγει στο φως. Το λέει ο ίδιος ο Σταύρος στον Δημήτρη. «Για σένα το έκανε. Για να είναι κοντά σου, στην Αθήνα. Τόση αγάπη σου είχε, που παρανόμησε», του αποκαλύπτει.
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Άκης, στριμωγμένος από τον Νώντα, θα μπλέξει τα παιδιά σε μια παρανομία για μια ακόμα φορά. Η Άννα, όμως, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι η ανιψιά της μπορεί να έχει μπλέξει καθώς τη βλέπει να περπατά στον δρόμο κρατώντας μια πανάκριβη τσάντα σαν αυτή της αδελφής της.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.