Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Έλενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη, ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία

Σασμός επόμενα επεισόδια:    Λίγο πριν τον πολυπόθητο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, όλοι ασχολούνται με την έκβαση που θα έχει η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, κανείς όμως στην σειρά Σασμός, δεν περιμένει αυτό που θα συμβεί. Ο Μανόλης σίγουρος πως κινδυνεύει, ζητά τη βοήθεια της Στέλλα, τη στιγμή που εκείνη μιλά στους γονείς της για το ποιος είναι πραγματικά ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δευτέρα (6/3) – Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στην Τζένη

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από τη μοναξιά στη σπηλιά και από τη στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση που θα τον βάλει σε κίνδυνο και αυτό για να δει τη Βασιλική. Ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στον Μύρωνα και για πρώτη φορά φαίνονται και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη, που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ η Βασιλική τού στέκεται με αγάπη.

Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στην Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει τη Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τρίτη (7/3) – Ο Παύλος καταλαβαίνει πως τα έχει βρει δύσκολα με την Αργυρώ

Ο Παύλος θυμίζει στην Αργυρώ τη συμφωνία, με τον Αστέρη, τονίζοντάς του να μείνει μακριά του. «Δεν θέλω να έρχεσαι σε επαφή μαζί του. Η έγνοια σου τώρα πρέπει να είναι στραμμένη στον Σταύρο. Ο Αστέρης και η μάνα του θέλουν να μας κάνουν κακό και δεν θα τους αφήσω. Και προς θεού δεν πρέπει να μάθει πως το κοπελάκι σου είναι και δικό του. Αρκετό κακό μας έχει βρει. Απομακρύνσου τώρα που είναι καιρός», της τονίζει αλλά η Αργυρώ του απαντά πως δεν είναι σίγουρη αν θέλει να ακολουθήσει τη συμβουλή του. «Άλλο εσύ και η Καλλιόπη και άλλο η σχέση που έχω εγώ με τον Αστέρη, θείε. Δεν θέλω να μας μπερδεύεις και δεν θέλω να πληρώσουμε τα δικά σας λάθη του παρελθόντος».

Ο Παύλος καταλαβαίνει πως τα έχει βρει δύσκολα με την ανιψιά του και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Στο πλευρό του πάντως για πρώτη φορά είναι η Μαρίνα, που βλέπει πλέον ξεκάθαρα πως η σχέση της κόρης της με τον γιο της Καλλιόπης δεν μπορεί να έχει θετική έκβαση. Παρόμοια πάντως είναι και η συμπεριφορά της καπετάνισσας. Προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδελφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. «Όχι, μάνα. Μέχρι εδώ ήταν. Ο Αστέρης είναι μεγάλος άντρας πλέον και ξέρει τι κάνει. Αν αυτή είναι η γυναίκα που αγαπά, θα είμαι στο πλευρό του. Άλλωστε η Αργυρώ δεν έκανε ποτέ κάτι κακό σε εμάς. Είναι ερωτευμένοι, δεν τους βλέπεις; Για πόσο νομίζεις ότι θα ορίζεις τη ζωή του; Άφησέ τους να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένοι, πριν σηκωθούν και φύγουν από το χωριό και κάνουμε να τους δούμε χρόνια».

Παρόλο που εκείνη δεν συμφωνεί με τα λόγια του μεγάλου της γιου, ξέρει ότι έχει δίκιο. Η Έλενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη, ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Η σχέση της Νάντιας με την Τζένη αλλάζει, ενώ ο Μανόλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. «Τι θες εσύ εδώ;», θα του πει σαν τον δει στην πόρτα του γραφείου της και αμέσως θα συνεχίσει: «Αν και είμαι σίγουρη πως το πρόβλημα σου έχει ονοματεπώνυμο: Ευθύμης Φαρμάκης. Έτσι δεν είναι, Μανόλη;». Εκείνος γνέφει και η συζήτηση μεταξύ τους ξεκινά.

Δεν θα διστάσει να της εξηγήσει πως έχει αρχίσει να φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα, πως έχει μετανιώσει που δανείστηκε από εκείνον χρήματα για να σώσει τον πατέρα του, πως βλέπει περίεργες κινήσεις μέσα και έξω από το οινοποιείο του, ενώ τελικά τη ρωτά αν υπάρχει τρόπος ανώδυνος για να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του. Όλα μέσα στο μυαλό του είναι μπερδεμένα και η Στέλλα δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει για να τον βοηθήσει.

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.