Survivor spoiler σημερα 8/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor spoiler σημερα 8/3: Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα απόψε για να κερδίσουν το έπαθλο.

Κόκκινοι ή Μπλε; Οι δύο ομάδες του Survivor θα διαγωνιστούν ξανά απόψε και οι νικητές θα επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους.

Ωστόσο η τετράδα των υποψηφίων έχει συμπληρωθεί και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την αποχώρηση.

Survivor spoiler σημερα 8/3: Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Mετρώντας ήδη δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες ασυλίας και έχοντας αναδείξει ήδη τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, το αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης του «Survivor All Star» ήταν καθοριστικής σημασίας για τους Διάσημους.
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι τριγμοί στο εσωτερικό της ομάδας συνεχίστηκαν, με την Ελευθερία Ελευθερίου να εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Σπύρου Μαρτίκα απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο της απουσίες της αντίπαλης ομάδας (Κωνσταντίνος Βασάλος και Νικόλας Αγόρου δεν αγωνίστηκαν), μιας και το αγώνισμα στηριζόταν περισσότερο στη δύναμη.

Με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αναδεικνύεται σε απρόσμενο πρωταγωνιστή με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι Διάσημοι έφτασαν σε ένα μάλλον άνετο 10-4 και πήγαν με ρόλο παρατηρητή στο βραδινό συμβούλιο.

Εκεί, οι Μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον τέταρτο για αυτή την εβδομάδα. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη ψηφίστηκαν, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αυτός που έλαβε τις περισσότερες ψήφους.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος και ζήτησε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίπαλοί του σε αυτή τη μάχη θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η αγωνία θα μείνει στο κατακόκκινο μέχρι το κρίσιμο συμβούλιο της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

Οι Μαχητές μετά το συμβούλιο της δεύτερης ψηφοφορίας σχολίασαν το «κατηγορώ» του Μαρτίκα στην Ελευθερίου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Τη Στέλλα Ανδρεάδου την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός «κλέφτρα» με τον Τάκη Καραγκούνια να συμφωνεί μαζί της.

Την ίδια ώρα, η Ελευθερίου συνέχισε να βάλλει κατά του Μαρτίκα, λέγοντας ότι παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. «Σε πουλάει και σε αγοράζει για να εξασφαλίσει για άλλη μια εβδομάδα τη συμμετοχή του στο παιχνίδι», είπε η Κύπρια τραγουδίστρια λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Survivor spoiler σημερα 8/3: H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περίμενε τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο

O Στάθης Σχίζας μετά την αποχώρησή τους από το Survivor All Star βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μάλιστα στο αεροδρόμιο τον περίμενε η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor μετά τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου και τα όσα του είπε για τη σύντροφό του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία δήλωση.

Και μπορεί ο Στάθης Σχίζας να μη θέλησε να τοποθετηθεί στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό Μας, η σύντροφός του ήταν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν λίγο πιο πέρα. Δηλαδή μπήκαν στο βανάκι της παραγωγής και η Αλεξάνδρα είχε πάει με το αυτοκίνητό της κάποιες εκατοντάδες μέτρα μακριά για να μην την εντοπίσουν. Δεν ήθελε καθόλου να τοποθετηθεί στις κάμερες. Είχαν μιλήσει με τον Στάθη στο τηλέφωνο πριν φτάσει στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα θα τα έλεγαν από κοντά. Από τότε θέλω να σας πω αγνοούνται τα ίχνη τους».

Survivor spoiler σημερα 8/3: «Πιάνουν στα πράσα» την Ελευθερία Ελευθερίου

Όπως έγινε χθες γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας», η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθεί κρυμμένη στους θάμνους όλα όσα λένε οι συμπαίκτες της στις προσωπικές τους συνεντεύξεις.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Παρτσώλης έδειξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το απόσπασμα, το οποίο αποδεικνύει την κίνηση της τραγουδίστριας… Η κάμερα του Survivor All Star «πιάνει στα πράσα» την Ελευθερία Ελευθερίου να κρύβεται στους θάμνους και να ακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και ακούει τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

«Κρύφτηκε πίσω από εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές συνεντεύξεις και άκουσε μέχρι το τέλος της δικής μου προσωπικής συνέντευξης. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η επικοινωνία σας με τον κόσμο» κατηγόρησε ο Σπύρος Μαρτίκας την Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor spoiler σημερα 8/3: Έξαλλη η Βρισηίδα με την Ελευθερίου

H Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου να τα χώνει στον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ξέσπασε στο Instagram κατά της παίκτριας του ριάλιτι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω-κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Απείλησε ότι, αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο. Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι… Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, δειλός και ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά επάνω σε έναν άνθρωπο»!

Και η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε μέσω των instastories:

«Τα μηνύματα μου τις τελευταίες δύο μέρες. Λυπάμαι που ήμουν δίπλα σου όταν έκλαιγες για τον Μάριο. Λυπάμαι που ο Σπύρος ήρθε να σου συμπαρασταθεί όταν μπήκες και σε είδε χάλια ψυχολογικά, αλλά βλέπεις έτσι είμαστε εμείς…

Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε έτσι έναν άνθρωπο. Δεν πειράζει, karma is a bitch που έλεγα και πέρσι. Όταν σε έχει εκθέσει ένας Μάριος, μόνο ο Σπύρος σε υπερασπίστηκε. Λυπάμαι που έμπλεξες στην κλίκα της συμφοράς που σε χρησιμοποιούν για να σπάσουν την παρέα και το κατάφεραν… Μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν ξανά»

Survivor spoiler σημερα 8/3: «Έχω κουραστεί με αυτό το παιχνίδι που γίνεται»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι κουρασμένος που βγαίνει συνεχώς υποψήφιος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, καθώς οι Διάσημοι αποδείχθηκαν πιο δυνατοί και εύστοχοι στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας, νίκησαν με 10-4 τους Μαχητές και τους έστειλαν στην κάλπη. Ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα την 9η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους καυγάδες και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ συμπαικτών να έχουν τον πρώτο λόγο.

Τον χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ήμερες στους Κόκκινους είχαν εκμεταλλευτεί έως τώρα οι Μπλε έχοντας κάνει ένα μικρό σερί νικών μεταξύ των οποίων και οι δύο τελευταίες στα αγωνίσματα ασυλίας που οδήγησαν στον τάκο τους «υπαίτιους» της έντασης στους Διάσημους, Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι Μαχητές το βράδυ μετά το συμβούλιο της 2ης ψηφοφορίας σχολίασαν το «κατηγορώ» του φαρμακοποιού στην τραγουδίστρια μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Την Στέλλα Ανδρεάδου την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός «κλέφτρα» του Σπύρου στην Ελευθερία με τον Τάκη Καραγκούνια να συμφωνεί μαζί της.

Την ίδια ώρα η Ελευθερίου συνέχισε να βάλλει κατά του Μαρίκα, λέγοντας ότι παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. «Σε πουλάει και σε αγοράζει για να εξασφαλίσει για άλλη μια εβδομάδα τη συμμετοχή του στο παιχνίδι», είπε η Κύπρια τραγουδίστρια λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα τα είχε το σύνολο της Μπλε ομάδας και τοποθετήθηκαν την επόμενη ημέρα για τα όσα είπε ο φαρμακοποιός στην τραγουδίστρια. Πιο επικριτικός απ΄ όλους ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ελευθερίου. Ο 50χρονος μισθοφόρος χαρακτήρισε «αγωνιστικά ανύπαρκτο», τον Μαρτίκα και τον κατηγόρησε ότι δημιουργεί ίντριγκες για να επιβιώσει.

Τη δυσαρέσκειά του με ορισμένους παίκτες που στήνουν ίντριγκες και «κάνουν τα πάντα στον βωμό του χρήματος», εξέφρασε ο Ηλίας Γκότσης.

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι. Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσει», ανέφερε ο νικητής του Survivor 2018.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στους δυο ψήφους που πήρε για να βγει υποψήφιος και να τον φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία. «Είναι ότι πιο ανήθικο έχω ζήσει δυο χρόνια στο Survivor», είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός και συνέχισε να κατηγορεί την Ελευθερία Ελευθερίου πως έδιωξε τον Στάθη Σχίζα. «Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε και ο Στάθης. Και ο κόσμος θα κρίνει ή θα με λυτρώσει από την ανήθικη, ανθρωποφάγο, απάνθρωπη στάση εδώ μέσα ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών», κατέληξε ο «Professor».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να πιστέψει όλα εκείνα που ειπώθηκαν από τον Σπύρο Μαρτίκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ενώ δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε για εκείνον με τα χειρότερα λόγια. «Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, ένας κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με του δε», είπε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πώς εκείνος έφτασε στο σημείο να απειλήσει ολόκληρη την ομάδα για το αν θα τον ψηφίσουν, όπως και τελικά συνέβη.

«Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας», τόνισε η 33χρονη παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor spoiler σημερα 8/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Η τετράδα των υποψηφίων είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το έπαθλο θα κερδίσουν οι Μαχητές.