Survivor spoiler σημερα 19/3: Έγινε η ανατροπή – Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler σημερα 19/3: Διάσημοι και Μαχητές είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να μην χάσουν την ασυλία

Χαμός θα γίνει στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Στο μεταξύ στο συμβούλιο του νησιού ο Τάκης Καραγκούνιας θα στραφεί εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ποια ομάδα θα πάει «ήσυχη» στο συμβούλιο και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler σημερα 19/3: «Την Ελευθερία την αγαπώ και θέλω να είναι καλά»

Πρώην παίκτες του Survivor έδωσαν το «παρών» σε μεγάλη εκδήλωση και εκεί κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών για να τους πάρουν δηλώσεις και φυσικά να τους ρωτήσουν για τις συμπεριφορές των παικτών στο Survivor All Star.

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε για τη φίλη του και πλέον παίκτρια του φετινού παιχνιδιού, Ελευθερία Ελευθερίου και τις ακραίες συμπεριφορές της.

«Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το καπέλωνε. Φέτος βλέπουμε να καπελώνει το ριάλιτι το αγωνιστικό», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σίμος.

«Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Τώρα δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω», πρόσθεσε στη συνέχεια για τη φίλη του ελπίζοντας ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.

«Δεν είναι καλό για την εικόνα της. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά», τόνισε ο Βασίλης Σίμος.

«Μέσα σε ένα ριάλιτι πάντα υπάρχουν προστριβές. Εγώ ξέρω ότι αυτός που φωνάζει συνήθως έχει δίκιο, ένας που έχει στρατηγική προχωράει και ίσως να μην είναι σωστός σε αυτά που λέει», είπε στο τέλος ο πρώην παίκτης.

Survivor spoiler σημερα 19/3: Γιάννης Σπαλιάρας – Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, με αφορμή την παλαιότερη συμμετοχή του στο Survivor, ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Ο Στέλιος (Χανταμπάκης) είναι πιο μαζεμένος φέτος και το βρίσκω λογικό μετά από όλο αυτό που πέρασε. Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Είναι πολύ επιφυλακτικός έως τρομαγμένος», δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη.

Για τον Στάθη Σχίζα, την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor αλλά και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το γνωστό μοντέλο σχολίασε: «Δεν θέλω να πω κάτι για ένα ζευγάρι, τα παιδιά σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτρα» και «ψεύτρα» που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έκρυψε την αμηχανία του, απαντώντας: «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μας βλέπουν και παιδιά. Να προσέχουμε λίγο».

Survivor spoiler σημερα 19/3: «Θεωρώ πως η Ελευθερία είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μάριο»

Για το ειδύλλιο Ελευθερίας – Μάριου αλλά και για τις διαμάχες που έχουν ξεσπάσει με τους υπόλοιπους παίκτες στο Survivor, αναφέρθηκε η Χριστίνα Κεφαλά.

«Μπήκαμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Η Ελευθερία όσο να ‘ναι φαίνεται λίγο παραπάνω, ο κόσμος την αγαπάει, τη συμπαθεί, δεν τη συμπαθεί, έχει κοινό. Όσο περισσότερο φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και παίζεις περισσότερο στο μοντάζ, τόσο περισσότερο αποκτάς και κοινό», σχολιάζει η Χριστίνα Κεφαλά στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Ψηφίστηκα αγωνιστικά, γιατί δεν ήμουν καλή, δεκτό. Σίγουρα όμως όταν είσαι σε μία υποομάδα και ανταλλάσσεις κουβέντες, είναι λογικό να ψηφίσεις κάποιον από άλλη υποομάδα», αναφέρει στη συνέχεια.

«Θεωρώ ότι η Ελευθερία ενδιαφερόταν πολύ για τον Μάριο και ακόμα ενδιαφέρεται. Εγώ, μετά το περιστατικό με την Καρολίνα, της είπα να μην στεναχωριέται και ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν. Της λέω: για σένα και μόνο, μείνε μακριά. Όμως, δεν άντεξε», περιγράφει η Χριστίνα Κεφαλά για το ειδύλλιο Ελευθερίας – Μάριου Πρίαμου.

«Δεν αξίζει να κυνηγάς έναν άντρα, να σε βλέπει και ο κόσμος, η οικογένειά σου. Της το είχε πει και η Ευρυδίκη. Εγώ έβλεπα έναν Μάριο πολύ απόμακρο. Το αν της έχει κάνει κακό στην εικόνα της θα φανεί. Από ‘κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να καψουρευτεί, να ζήσει τρελά, να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του», προσθέτει.

«Είναι όντως τόσο απάνθρωπο το Survivor όπως είπε και ο Σχίζας. Όμως, ο Μαρτίκας δεν είναι δαιμόνιος. Θέλω να το πω αυτό. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στο Survivor All Star», τονίζει σε άλλο σημείο η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor spoiler σημερα 19/3: Σπύρος Μαρτίκας – Η αδερφή του απαντά στη Μαρία Αντωνά για τη βίλα με τα 10 δωμάτια

Με τον Σπύρο Μαρτίκα τα έβαλε η Μαρία Αντωνά σε πρόσφατες δηλώσεις της όπου θέλοντας να δείξει ότι ο παίκτης του Survivor έχει κατηγορήσει άδικα τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε στη βίλα με πισίνα και δέκα δωμάτια που έχει ο παίκτης του Survivor All Star.

«Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ό,τι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η αδερφή του φαρμακοποιού έλυσε τη σιωπή της στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια καθώς όσα είπε δεν ισχύουν.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια.

Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει».

Survivor spoiler σημερα 19/3: Νέος έρωτας στο ριάλιτι

Ελευθερία και Πρίαμος δεν έχουν πλέον καμία σχέση μεταξύ τους, δεν μιλιούνται και ούτε συναντιούνται στη ζούγκλα.

Και μπορεί αυτό το ζευγάρι να είναι παρελθόν, όμως ένα άλλο… έχει προκύψει στην παραλία του survivor.

Νέος έρωτας στο survivor all star και την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον αέρα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται.

Δύο παίκτες έχουν έρθει κοντά από την 4η ή 5η εβδομάδα του παιχνιδιού, έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μία ωραία σχέση, όμως η παραγωγή δεν το έχει φέρει στο φως, όπως είχε κάνει υπενθυμίζουμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα.

Survivor spoiler σημερα 19/3: Μπόγρης – Το ποσό που ζήτησε για να πάει στον… Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετάσχει στο Survivor. Ο μπασκετμπολίστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube κι αποκάλυψε τους όρους που είχε θέσει για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Αρχικά, ωστόσο, μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τους δημοσιογράφους και γενικότερα, με τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν είχα ποτέ σε απόσταση τους δημοσιογράφους, ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός και είμαι και πάρα πολύ δημοσιογραφικός. Δηλαδή έχω να σου δώσω άπειρο ψωμί άμα ξέρεις και τι να ρωτήσεις, απλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καθόλου φαντασία και οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ τετριμμένες. Δηλαδή είναι κάτι που περιμένεις να σου πουν».

«Έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις και πιστεύω ότι χημεία βρήκα με τρεις, τέσσερις ανθρώπους. Η ελληνική δημοσιογραφία έχει το κακό ότι, επειδή προσπαθεί πάντα να βγάλει μια ατάκα για το κλικ, δεν έχει καθόλου φαντασία και δεν καθόλου cool. Είναι κομπλεξικοί οι περισσότεροι και προσπαθούν να βγάλουν την ίντριγκα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να εμφανιζόταν στην τηλεόραση, απάντησε:

«Δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε μπορώ να ξεφτιλιστώ σε όλα αυτά που ξεφτιλίζονται στην ελληνική τηλεόραση, τα ριάλιτι δηλαδή και όλα αυτά».

Τέλος, για την πρόταση που είχε δεχτεί για το Survivor, ανέφερε: «Μου είχαν πει να πάω και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ. Καλά, αν μου έδιναν 2 εκατομμύρια, δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά είναι ξεφτίλα κανονική. Μόλις τους το είπα πάγωσαν, δεν το περίμεναν και νομίζω ότι κατάλαβαν πως το είπα για να τους πω όχι με τρόπο λίγο σαρκαστικό».

Survivor spoiler σημερα 19/3: Έγινε η ανατροπή – Ο πρώτος υποψήφιος

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Μπλε θα πάρουν σήμερα τη νίκη σε μία μάχη θρίλερ.

Έτσι οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Παρόλο που όλοι περιμένουν ότι πρώτη υποψήφια θα βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μάλλον έχει γυρίσει, με αποτέλεσμα πρώτη υποψήφια να βγαίνει η Νικολέττα Μαυρίδη