Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η έρευνα του Δημήτρη αποκάλυψε στοιχεία για την αδελφή του Σταύρου, τα οποία τον κλόνισαν και δεν μπορεί να διαχειριστεί

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης (14/3) των «Παγιδευμένων» έφερε αναστεναγμούς ανακούφισης στους τηλεθεατές της σειράς που δεν χάνουν ευκαιρία για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο ζεύγος Άννας – Δημήτρη. Η Άννα απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για τον φόνο του Άγγελου, που προσπάθησε να φορτώσει στους ώμους της ο Αλέκος και είναι πλέον ελεύθερη να επιστρέψει στην «κανονική» ζωή της, με τον αγαπημένο της εισαγγελέα.

Όμως, οι σεναριογράφοι της σειράς, που έλκει την καταγωγή της από την γειτονική Τουρκία, έχουν δυστυχώς διαφορετική άποψη. Ο Άγγελος θα συνεχίσει να καταδιώκει την δικηγόρο, πρώην κολλητή φίλη του, ακόμα και από τον τάφο.

Ένα φάκελος που θα φτάσει στα χέρια της με την ένδειξη «Στην Άννα την επαναστάτρια χωρίς αιτία» θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την φιλόδοξη και παρορμητική νέα γυναίκα. Σε αυτόν περιέχεται ένα στικάκι που κρύβει ένα μακάβριο αστείο.

Ο Άγγελος, ο οποίος γνώριζε καλά την ψυχοσύνθεση της πρώην συνεργάτιδάς του, έχει σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Όμως, πριν πει το τελευταίο αντίο στα εγκόσμια βιντεοσκόπησε ένα μήνυμα στο οποίο εξηγεί τι πραγματικά συνέβη με τη μορφή κουίζ.

Ο Άγγελος ήξερε ότι η Άννα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόκληση να αποκαλύψει τα βρώμικα μυστικά του Χατζή και ότι η αναζήτησή της θα την παρασύρει σε επικίνδυνα και μοναχικά μονοπάτια με άγνωστες συνέπειες. Κι είχε δίκιο.

Το περιεχόμενο του βίντεο θα ταράξει συθέμελα την Άννα, η οποία θα προσπαθήσει να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη. Αυτός όμως έχει αντιληφθεί την ταραχή της και θα ψάξει διεξοδικά το γραφείο της για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Ο σκισμένος φάκελος με την ένδειξη «Στην Άννα την επαναστάτρια χωρίς αιτία» στα σκουπίδια θα τον βάλει σε σκέψεις και η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ζευγάρι θα βαρύνει επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο τέως εισαγγελέας κάνει αίτηση για να επιστρέψει στην προηγούμενη θέση του

Για τον Δημήτρη η αθώωση της Άννας και η σύλληψη του Αλέκου σημαίνουν την άρση των εμποδίων για την επιστροφή του στην εισαγγελία. Ο τέως εισαγγελέας κάνει αίτηση για να επιστρέψει στην προηγούμενη θέση του από την οποία είχε παραιτηθεί για να μπορέσει απερίσπαστα να αφοσιωθεί στην υπεράσπιση της αγαπημένης του.

Όμως, ο Σταύρος, με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν εξομαλυνθεί στα προηγούμενα επεισόδια, δεν επιθυμεί την επιστροφή του συναδέλφου του στα καθήκοντά του στον Πειραιά. Οι πιθανοί λόγοι είναι δύο. Ο ένας έχει να κάνει με την Κατερίνα. Η έρευνα του Δημήτρη αποκάλυψε στοιχεία για την αδελφή του Σταύρου, τα οποία τον κλόνισαν και δεν μπορεί εύκολα να τα διαχειριστεί. Επιπλέον, η αντικαταστάτρια του Δημήτρη από τη Θεσσαλονίκη, η μυστηριώδης Αγγελική Ρούσσου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κι επιθυμεί την παραμονή της στον Πειραιά.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.