Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Αλεξία θα καταφύγει στον Παναγιώτη όταν η αλήθεια για τον Βίκο και τη μητέρα της θα αποκαλυφθεί;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Αλεξία παραδέρνει στα προηγούμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» ανάμεσα στο πένθος για τον θάνατο της μητέρας της και το πάθος της για τον Βίκο.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο κολλητός του Πέτρου ήταν ζευγάρι με την Αλεξία μέχρι τη στιγμή που μια σφαίρα σκότωσε την Αγγελική

Η Αλεξία είναι το πρόσωπο – κλειδί για να μάθουμε την αλήθεια για τον Βίκο και την σχέση του με τον Θέμη στο «Μαύρο Ρόδο». Χαμηλών τόνων στην αρχή, αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, ακόμα και κόντρα στις επιθυμίες της μητέρας, της γιαγιάς και του αδελφού της. Ακόμα και όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατέρας της δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζε, εκείνη επέμεινε στη σταυροφορία της να κρατήσει τους γονείς της μαζί.

Ο θάνατος της Αγγελικής ανέδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο της Αλεξίας. Η έλλειψη της μητέρας της, με την οποία ταυτίζονταν ψυχολογικά, την έχει οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Άφησε τον Παναγιώτη και αφοσιώθηκε στο κυνήγι του Βίκου, ο οποίος, παρά την αρχική αντίσταση, παραδίδεται στην πολιορκία της Αλεξίας.

Η σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια Καστρινού. Κύρα, Θέμης και Πέτρος συνασπίζονται για να «βάλουν μυαλό» στην κοπέλα και αν την απομακρύνουν από τον εραστή της Αγγελικής, τον οποίο υποψιάζονται ότι είχε ρόλο στη δολοφονία της.

Σιωπηλός μάρτυρας σε όλα αυτά είναι ο Παναγιώτης. Ο κολλητός του Πέτρου ήταν ζευγάρι με την Αλεξία μέχρι τη στιγμή που μια σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής της Αγγελικής, φέρνοντας στην επιφάνεια άγνωστες δυνάμεις.

Ο Παναγιώτης δεν καλοδέχτηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στην αρχή την απόρριψη της Αλεξίας. Προσπάθησε να επιβάλει με το ζόρι την παρουσία του στη ζωή της, σε σημείο που υποχρεώθηκε ο Πέτρος να παρέμβει. Όμως, η αγάπη του για την Αλεξία είναι πιο δυνατή από τη ζήλια και την πικρία που δικαιολογημένα αισθάνεται. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί στωικά την αγαπημένη του να βάλλεται από τους ανθρώπους που θα όφειλαν να την στηρίζουν.

Ο Παναγιώτης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος μετά από καιρό που θα δείξει έμπρακτα την συμπαράστασή του στην κοπέλα, η οποία θα απορήσει με τη στάση του. Μένει να δούμε αν η Αλεξία θα καταφύγει στον Παναγιώτη όταν η αλήθεια για τον Βίκο και τη μητέρα της θα αποκαλυφθεί.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: (Πέμπτη 30/03)

Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί. Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας: Εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής;

Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή.

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS