Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του να βρει το θάρρος να του μιλήσει για το παιδί τους;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Από την Τρίτη 11/4 σταματάει η προβολή της σειράς και ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από το γεγονός πως ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα πριν το Πάσχα και το κανάλι έχει αποφασίσει να μπει στο κλίμα των ημερών. Έτσι ο Σασμός θα κάνει μια παύση με το τελευταίο του επεισόδιο να προβάλλεται την Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου στις 21:00 και το αμέσως επόμενο να ξεκινά την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου.

Στη θέση του, όμως, θα προβληθούν διάφορες ταινίες. Την Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Σρεκ ο τρίτος”, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο σταθμός θα προβάλλει την ελληνική ταινία “Η Ψεύτρα”, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, τη Μεγάλη Παρασκευή, μέσα στο κλίμα των ημερών, θα προβληθεί η ελληνική ταινία “Μια ζωή την έχουμε”, με τον Δημήτρη Χορν.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Κρυμμένα μυστικά

Σε αγωνία σκοπεύει να μας αφήσει ο Alpha για αρκετές ημέρες, όσο αφορά τη σειρά Σασμός. Αυτό όμως που έχει φροντίσει η παραγωγή της αγαπημένης σειράς, είναι να αφήσει το κοινό σε μεγάλη αγωνία. Καθώς στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης θα είναι και το πιο κρίσιμο της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα ένα πράγμα περιμένουν διακαώς οι τηλεθεατές από τη στιγμή που ο Αστέρης έχει εξομολογηθεί εξ νέου τον έρωτά του στην Αργυρώ. Με την ίδια μετά από πολλούς ενδοιασμούς και εμπόδια, να τα παραμερίζει όλα και να δέχεται να είναι και πάλι μαζί. Το ερωτευμένο ζευγάρι της Άνω Ποριάς έχει ένα ακόμη μεγάλο μυστικό ανάμεσά τους. Το οποίο η Αργυρώ δεν αποκαλύπτει μέχρι τώρα, για να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην προκαλέσει νέες αναταραχές στις δύο οικογένειες που έχουν σκορπίσει τον θάνατο στα μέλη τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την πατρότητα του μικρού Πετρή. Η Αργυρώ έχει προσπαθήσει να το πει στον Αστέρη, αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και την κρατά από την αποκάλυψη. Οι απειλές του Παύλου Βρουλάκη είναι το κυριότερο. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης θα αποκαλυφθούν όλα. Ο Αστέρης μπορεί να νομίζει πως δεν θα μπορέσουν εύκολα να αποκτήσουν με την Αργυρώ τα δικά τους παιδιά μετά από τη μεταμόσχευση νεφρού, αλλά θα μάθει τελικά πως αυτή η οικογένεια είχε ξεκινήσει να υπάρχει πολύ πριν από την επέμβαση.

Και στο σημείο αυτό θα τελειώσει το επεισόδιο, αφήνοντας το κοινό για μια εβδομάδα να αγωνιά για την αντίδραση του Αστέρη μπροστά στο νέο αυτό. Πώς θα αντιμετωπίσει την Αργυρώ που του είχε κρύψει τόσο καιρό πως ήταν πατέρας και αν η στάση του απέναντί της θα είναι η ίδια. Άραγε το γνώριζε από πάντα και περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του να βρει το θάρρος να του μιλήσει; Κατανοούσε τους φόβους της για την ασφάλεια του παιδιού;

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.