Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Χατζής δυσκολεύεται να αποδεχτεί τις δραματικές εξελίξεις

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Μία δολοφονία ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων, εγκλωβίζοντάς τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων. Παγιδευμένοι στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση…

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 η σειρά θα ξετυλίγει το νήμα μιας δυνατής ιστορίας που θα μας καθηλώσει με την καταιγιστική πλοκή και τις συνεχείς ανατροπές της.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: O Άγγελος εξηγεί πως οργάνωσε ο ίδιος τη δολοφονία του

Ο Δημήτρης σοκάρεται και με το βίντεο στο χέρι οδηγεί την Άννα στο γραφείο του Μαυρίδη. Ως εισαγγελέας κι ο ίδιος, γνωρίζει πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι ουσιώδες αποδεικτικό στοιχείο στην υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου, το οποίο αθωώνει τον Αλέκο, και ότι κάθε στιγμή που περνάει χωρίς να το έχουν παραδώσει συνιστά βαρύτατο αδίκημα.

Φυσικά, η Άννα δεν δέχεται με ευχαρίστηση την απαίτηση του Δημήτρη να παραδώσει το βίντεο. Γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στην αποφυλάκιση του Αλέκου και στην προσωπική της κλίμακα αξιών κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο. Για τη νεαρή δικηγόρο όλα τα μέσα είναι θεμιτά για να βγει από την «κυκλοφορία» ένας αμετανόητος εγκληματίας.

Όμως ο Δημήτρης είναι ανυποχώρητος στην απόφασή του και οδηγεί την δικηγόρο «σηκωτή» στο γραφείο του συναδέλφου του στον οποίο παραδίδει το βίντεο. Η μοναδική του υποχώρηση έχει να κάνει με την ημερομηνία παράδοσης του φακέλου. Για να γλιτώσει τη γυναίκα του από τις συνέπειες, ο Δημήτρης δηλώνει πως ο φάκελος έφτασε στα χέρια του μόλις τώρα.

Η αποφυλάκιση του Αλέκου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Υβόννη η οποία τρέμει την οργή του για τον ρόλο της στην καταδίκη του. Όμως, όταν βλέπει το βίντεο στο οποίο ο Άγγελος εξηγεί πως οργάνωσε ο ίδιος τη δολοφονία του, ακόμα και ο Χατζής ξεχνάει για λίγο την προδοσία της γυναίκας του -το μυαλό του δυσκολεύεται να αφομοιώσει την μακάβρια πραγματικότητα που ξετυλίγεται μπροστά του.

Από το σοκ τον βγάζει το τηλεφώνημα του Άκη, που του ζητάει να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ο Αλέκος είναι αρνητικός στην αρχή. Όμως, όταν ο Άκης του υπόσχεται ότι ξέρει κάτι που εμπλέκει την Άννα και τον Δημήτρη με το απανθρακωμένο πτώμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που σταμάτησε η αστυνομία, ο Χατζής βλέπει μπροστά του την ευκαιρία που περίμενε.

Στάθης Σταμουλακάτος: Ο Χατζής των «Παγιδευμένων» μας «συστήνει» τη σύζυγό του

Ο Στάθης Σταμουλακάτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το ρόλο του στη σειρά «Παγιδευμένοι». Υποδύεται τον Αλέκο Χατζή που είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας. Φιλόδοξος, άπληστος, εκδικητικός, βαθιά ανήθικος. Το χρήμα, η αναγνώριση και η επιτυχία είναι γι’ αυτόν το παν. Πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να πετύχει αυτό που θέλει και ότι όλα μπορούν να λυθούν αρκεί να πληρώσεις καλά. Δεν έχει ηθικούς ή συναισθηματικούς φραγμούς και δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει να επωφεληθεί από αυτό.

Είναι παντρεμένος με την Υβόννη και έχουν έναν γιο, τον Άγγελο, ο οποίος είναι επίσης δικηγόρος και με τον οποίο έχει μια έντονα συγκρουσιακή και ανταγωνιστική σχέση. Τι σχέση έχει με τη δολοφονία της Μυρτώς; Η απάντηση θα έρθει σύντομα. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και πόζαρε με τη σύζυγό του στον φωτογραφικό μας φακό όταν πέρυσι βραβεύτηκε με για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο για την ταινία «Πρόστιμο».

«Δεν μου αρέσει να μιλάω και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο της γυναίκας μου, με την οποία είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Η γυναίκα μου ντρέπεται να με δει στο θέατρο, δεν μπορεί να συνηθίσει αυτό που βλέπει στο σπίτι με αυτό που είμαι επάνω στη σκηνή.

Στη ζωή μου λέω μπόλικα “γαλλικά”, στους σκληρούς ρόλους μου βγάζω αυτό που δεν μπορεί να βγάλει ένας κανονικός άνθρωπος, τον κακό μας εαυτό, είναι εκτόνωση.

Όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα, βλέπω τηλεμάρκετινγκ, απολαμβάνω το ζήλο των ανθρώπων που πουλάνε σκουπίδια με αυτόν τον ζήλο», έχει δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.