Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Νεκρή η Μυρτάλη από τα χέρια του Αλέξη;

Ο Δημοσθένης δε περιμένει το δυνατό αυτό χτύπημα. Θα καταφέρει η Εύα να τον ισοπεδώσει; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια. κρατήσει σε αγωνία ως τις αρχές της τρίτης… Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ο Άρης πέσει νεκρός στη φυλακή. Θα είναι η Εύα αυτή που θα διαλύσει τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς;

Το μέλλον της Εύας προβλέπεται δύσκολο.. Οι ώρες που θα περάσει στη φυλακή, θα φανούν αιώνας. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Κουράκος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη σακούλα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι της.

Ο Άρης, μη μπορώντας να αντέξει από τις τύψεις, θα παραδοθεί και θα υποστηρίξει πως εκείνος έκρυψε τη σακούλα. Θα μπει φυλακή και ο Δημοσθένης θα τον σκοτώσει, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Εύα, διψασμένη για εκδίκηση, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Το μόνο που θέλει, είναι να τον κάνει να πονέσει, να τιμωρηθεί για τα λάθη του.

Ο Δημοσθένης δε περιμένει το δυνατό αυτό χτύπημα. Θα καταφέρει η Εύα να τον ισοπεδώσει; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια  Ο εσωτερικός κόσμος της Μυρτάλης καταρρέει

Όσο περνάει ο καιρός στην Γη της Ελιάς, τόσο η Μυρτάλη συνειδητοποιεί το πόσο λάθος έκανε με τον Αλέξη. Όλα ανατρέπονται μέσα της και μόλις αρχίζει και πάλι να βλέπει καθαρά, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν ψυχοπαθή, που η ζωή της είναι σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια και αναφέρει το tv24, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Σαν να της γύρισαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλε μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτόν τον καιρό, το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη, χωρίς τις φίλες της, ακόμα και χωρίς την οικογένειά της. Μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο αδίστακτος είναι. Αισθάνεται ότι δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του, σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα. Έστω κι αν έχουν απομακρυνθεί, τα αισθήματά της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Η Γη της Ελιάς – συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού