Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η σειρά Σασμός θα προβληθεί μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη και ανανεώνει το ραντεβού της για την 20η Απριλίου.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η κλινική ύπνωση στον Αντώνη

Η Μαρίνα ακούει τον Αντώνη  να παραμιλάει στον ύπνο του αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη όσο και αν το προσπαθεί. Μιλά σε Μύρωνα και Ντίνα για μια Ρέα που αναφέρει στον ύπνο του και μάλιστα φαίνεται σαν να της ζητά συγγνώμη και η Ντίνα σοκάρεται.

Εξηγεί στη Μαρίνα πως Ρέα έλεγαν τη γυναίκα του Φαρμάκη που έχει πεθάνει και η Μαρίνα «μαγκώνεται». Θυμάται αυτομάτως τα λόγια του Φαρμάκη όταν πήγε να της συμπαρασταθεί «Από σφαίρα σκοτώθηκε κι εμένα η γυναίκα μου. Έτσι την έχασα. Πολύ άδικα». Το σοκ της θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν μάθει από τους βοηθούς του Αντώνη ότι εκείνος έριξε κατά λάθος τη σφαίρα στη Ρέα.

Ο Δημήτρης Μαραθάκης, όπως αναφέρει το Tv24, θα τους ανακοινώσει και επίσημα πως ο Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του, ενώ η Μαρίνα μαζί με τον γιατρό θα κάνουν στον άντρα της ένα σημαντικό δώρο. Θα φέρουν τη Σοφία Καμαρωτιάκη, τη μητέρα της Στέλλας, να του κάνει κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν αφενός να βάλει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά αλλά και να συνθέσει το παζλ της ζωής του. «Αντώνη, ξέρω πως δεν με θυμάσαι αλλά ήρθα για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς όλα γρήγορα. Θέλω να ξέρεις πως με το χτύπημα που είχες, άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει.

Αυτό που σου συμβαίνει είναι παροδικό και θα το νικήσουμε», του λέει μεταξύ άλλων και το πρόσωπο της Μαρίνας λάμπει από ευτυχία. Η Σοφία θα της πει ότι θα ακολουθήσει τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί και η Μαρίνα την ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Πρωτόπαππα έρχεται με μια σημαντική εξέλιξη για τη Μαρίνα του Σασμού

Αν δεν υπήρχε η Μαρία Πρωτόπαππα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν φέτος ο Σασμός. Ο ρόλος της είναι κομβικός, σημαντικός και πολυδιάστατος με εκείνη να βάζει κάθε φορά ένα ακόμη στοιχείο της θεατρικής της παιδείας σε αυτόν.

Την ίδια στιγμή που χθες το κοινό την αποθέωνε για μία ακόμη φορά στον Σασμό για την τρυφερή σκηνή της με τον Αντώνη, η Μαρία Πρωτόπαππα δημοσίευε μία φωτογραφία που έδειχνε την ανανέωση που έκανε στα μαλλιά της. Από τις σπάνιες φορές που κάνει αλλαγές, καθώς δεν την απασχολεί καθόλου η εξωτερική της εικόνα.

Η αλλαγή έρχεται τη στιγμή που κυκλοφορούν ήδη οι φήμες ότι δεν θα βρίσκεται στην τρίτη σεζόν του Σασμού και πως σεναριακά θα έχουμε τον τηλεοπτικό θάνατό της.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα σε αυτά τα σενάρια;

Η αμνησία του θα κρατήσει για καιρό, αλλά εκείνη υπομονετικά άρχισε να του διηγείται την ιστορία του έρωτά τους για να του ξυπνήσει αναμνήσεις. Η ατάκα του Δημήτρη Ήμμελου: «Την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου και σε είδα, νόμιζα ότι έχω πεθάνει και θωρώ μπροστά μου έναν άγγελο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα εσένα. Τόσο τυχερός είμαι;» έφερε την αποθέωση στο Twitter.

Για να είσαι ενημερωμένη, ο αγώνας αυτός της Μαρίνας θα συνεχιστεί και όταν καταφέρουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ο Αντώνης βλέπει διαρκώς ως εφιάλτη τη σκηνή της δολοφονικής απόπειρας μα κυρίως τη Ρέα την πρώην σύζυγο του Ευθύμη που σκοτώθηκε από λάθος του.

Η αγάπη σχεδόν πάντα νικά στο τέλος των σειρών μυθοπλασίας. Αυτό θα συμβεί και εδώ. Όσο για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πως στην αρχή της τρίτης σεζόν θα δούμε τον τηλεοπτικό της θάνατο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος έχουν κάνει μία πρώτη – και όχι οριστική – συζήτηση με την εταιρεία παραγωγής της σειράς για να συζητήσουν για τον ήδη αποφασισμένο τρίτο κύκλο της σειράς.

Όλα δείχνουν πως παρά τους αρχικούς τους ενδοιασμούς θα συνεχίσουν. Ο Αντώνης έχει ρόλο σημαντικό στον τελικό σασμό και θα είναι η Μαρίνα στο πλάι του να τον στηρίζει. Άλλωστε ο σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών και η ευτυχία της κόρης της την αφορά άμεσα.

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.