Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης πανικοβάλλεται στην ιδέα πως θα χάσει τον γιο του

Σασμός επόμενα επεισόδια:  Η εν λόγω σειρά θα επιστρέψει σήμερα 19 Απριλίου με καταιγιστικές εξελίξεις. Στο αποψινό επεισόδιο τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης θέλει οπωσδήποτε να πάρει την κηδεμονία του μικρού Πετρή

Ο Αστέρης θέλει επιθυμεί την κηδεμονία του μικρού Πετρή και η Καλλιόπη τον στηρίζει σε αυτή του την προσπάθεια.

Στον αντίποδα η Αργυρώ και η Μαρίνα τρέμουν στην ιδέα πως θα χάσουν το παιδί. Τόσο καιρό έτρεμαν τον Σταύρο, αλλά τελικά άλλος έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Ο Αστέρης πανικοβάλλεται στην ιδέα πως θα χάσει τον γιο του, τώρα που τον βρήκε.

Κανείς δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί με ψυχραιμία την κατάσταση. Ο Αστέρης σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί νομικά και να διεκδικήσει την κηδεμονία του παιδιού στα δικαστήρια, στη σειρά Σασμός.

Ποια στάση θα κρατήσουν οι Βρουλάκηδες, στον πόλεμο που ξεκινούν οι Σταματάκηδες; Φαίνεται πως η συμφιλίωση ανάμεσά τους θα αργήσει πάρα πολύ να έρθει. Τελικά, ο μικρός Πετρής δεν ήταν αυτός που θα τους ένωνε…

Σασμός επόμενα επεισόδια: 20/4 O Μαθιός καταρρέει

Πάνω στην απελπισία του για να βρει το όπλο του φόνου του Στεφανή, ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, αγνοώντας πως ο Μανόλης το έχει μεταφέρει στο σπίτι του Παύλου.

Τα περιθώρια για τον Μαθιό έχουν στενέψει επικίνδυνα, γι’ αυτό και συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο του φόνου του Στεφανή. Και μόνο στη σκέψη να μάθει η Βασιλική πως εκείνος σκότωσε τον πρώην άντρα της, καταρρέει.

Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων για να πάρει το όπλο. Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, καθώς ο Μανόλης έχει ήδη παραδώσει το όπλο στον Παύλο.

Μαθαίνοντάς το αυτό, ο Μαθιός κυριεύεται από απόγνωση. Από την άλλη, η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον γιο της. Έτσι, παίρνει ακόμη μία φορά την κατάσταση στα χέρια της και εισβάλλει στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος της και τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει. Και αυτό γιατί ο Παύλος την πιάνει στα πράσα και της ζητάει εξηγήσεις. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το mytv, κρατάει την ψυχραιμία της και βρίσκει μία δικαιολογία για την παρουσία της εκεί.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και στην αγωνία, καταρρέει. Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, δέχονται συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν. Μέσα σε όλα αυτά, ο Μήτσος και ο Σταύρος αγωνιούν για τον Βαγγέλη, που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις βρομοδουλειές του Φαρμάκη.

Σασμός: Σπύρος Σαραφιανός: «Ο Τάσος θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες…»

Ο Σπύρος Σαραφιανός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής”. Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην καθημερινή και δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός μίλησε στην δημοσιογράφο του περιοδικού για τις εξελίξεις της σειράς.

Τι ετοιμάζει για τον Τάσο Καμαριωτάκη;

«Αυτό που αιωρείται είναι ότι, ενδεχομένως, θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες. Γιατί μέχρι τώρα ο Τάσος και η Σοφία ήταν οι μόνοι απομονωμένοι από οτιδήποτε άλλο. Μόνο με τη Στέλλα είχαν επαφή. Λιγάκι έμπλεξαν και με την Αιμιλία, που ήταν παλιά γνωστοί».

Ο Τάσος μπήκε στο στόχαστρο του Φαρμάκη, για να εκβιάσει τη Στέλλα;

«Μπήκε στο στόχαστρο, έγινε το ατύχημα όπου κινδύνεψε ο Τάσος και στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό. Ήταν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Θα δούμε τώρα…».

Ο Τάσος πώς διαχειρίζεται το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη;

«Ο Τάσος είναι έξω από τον κόσμο αυτού του μοντέλου συμπεριφοράς. Νομίζω ότι έχει μονίμως μια αγωνία για τη Στέλλα του, καθώς είναι μπλεγμένη μέχρι το λαιμό με τον Φαρμάκη. Νομίζω ότι μέσω της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που έχουμε μια καλή σχέση, θα φτάσουμε και στον Αντώνη».

Με τη Σοφία, την τηλεοπτική σας σύζυγο, έχει επέλθει ηρεμία;

«Με τη Σοφία δεν θα έχουμε προβλήματα όπως τα περσινά, με την εξωσυζυγική της σχέση. Έχουμε ηρεμήσει πολύ σαν οικογένεια»

Αστέρης και Καλλιόπη στον Σασμό αρπάζουν το παιδί της Αργυρούς

Σε λίγους μήνες ο Σασμός φτάνει στο τέλος του και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τα περιστατικά που απασχόλησαν στο τέλος του πρώτου κύκλου. Ανάμεσα τους λοιπόν, η εγκυμοσύνη της Αργυρούς. Όταν έμαθε πως περιμένει το παιδί του Αστέρη, έφυγε από την Κρήτη και πήγε Γιάννενα.

Εκεί γνώρισε τον Σταύρο, παντρεύτηκαν και αναγνώρισε ως δικό του παιδί τον μικρό Πετρή και στη συνέχεια γύρισαν μαζί στην Κρήτη. Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν όμως εκεί, έκαναν το ζευγάρι να χωρίσει και η Αργυρώ να έρθει και πάλι κοντά με τον Αστέρη.

Η κακή σχέση που δημιουργήθηκα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, θα φέρει όπως θα δούμε και την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Αστέρης θα μάθει με πολύ άσχημο τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος τους – δείτε πως – και θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

Θα «επιτεθεί» στην Αργυρώ, θα της μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια και όπως θα δούμε θα της πει να χωρίσουν, την ώρα που εκείνη θα καταρρακωθεί και θα καταρρεύσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, ο Αστέρης οργισμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ, θα συμμαχήσει με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντας της την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Οι δυο οικογένειες θα βρεθούν ξανά στα “μαχαίρια” ξεκινώντας νέο πόλεμο. Οι Σταματάκηδες λοιπόν, θα καταφέρουν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και μακριά από την μητέρα του. Θα τον κρατήσουν ωστόσο για πάντα ή επιτέλους Αστέρης – Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί και ενωμένοι με το παιδί τους;

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.