Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η είδηση ότι ο Κοσμάς είναι νεκρός πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι της Άννας

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στα προσεχή επεισόδια όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του Κοσμά αλλά ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Σπύρος καλεί στο γραφείο του τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα

Η Άννα λέει γεμάτη από έντονα συναισθήματα. «Θα μάθω ποιος σκότωσε τον πατέρα μου. Μη με στείλετε σπίτι», τους λέει. Όλοι ψάχνουν μέσω καμερών τις κινήσεις του Κοσμά από τη μέρα που χάθηκε. Βλέπουν ένα βίντεο στο οποίο κρατά για 14 μέρες τον πρώην διοικητή της αστυνομίας, αυτόν που εξαιτίας του και με συνένοχο τον Σπύρο, ο Κοσμάς μπήκε άδικα φυλακή.

Ο Σταύρος ζητάει εξηγήσεις και ο Δημήτρης του λέει τι σχέση που συνδέει τους δύο άντρες μη αναφερόμενος στον πατέρα του. Καλούν τον πρώην διοικητή σε ανάκριση. «Λες να τον σκότωσε αυτός;», ρωτάει η Άννα τον Δημήτρη. «Όποιος και να το έκανε θα τον βρω. Εμπιστεύσου με», της απαντάει εκείνος.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: «Δεν σκότωσα κανέναν λέει ο Σταύρος»

Ο πρώην διοικητής πηγαίνει στη συνάντηση που παρευρίσκονται όλοι. Όταν τον ρωτούν πού πήγε μετά την απαγωγή του, εκείνος απαντά: «Είναι δυνατόν να ανακρίνετε τον κόσμο στα εστιατόρια»; Ο Σταύρος τότε εκνευρισμένος λέει: «Πηγαίνετέ τον στο τμήμα και ανακρίνετέ τον κανονικά». «Δεν σκότωσα κανέναν», διαμαρτύρεται εκείνος. Στο τμήμα ο πρώην διοικητής τούς αποκαλύπτει ότι έχει αποδείξεις. «Έχω κρυμμένη κάμερα στο σπίτι που δείχνει ότι ήμουν εκεί. Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει». Ο Σπύρος αφήνει το κινητό του στο τμήμα για να μη δίνει το στίγμα του και τρέχει να καταστρέψει τα στοιχεία. Βρίσκει την κάμερα και την παίρνει. Μετά από λίγο φτάνει και ο Ανδρέας. Βλέπει την πόρτα μισάνοιχτη. Μπαίνει στο σπίτι με επιφύλαξη, αλλά ο Σπύρος τον χτυπάει στο κεφάλι. Πριν χάσει όμως τις αισθήσεις του, ο Ανδρέας πυροβολεί και πετυχαίνει στον Σπύρο στο μπράτσο.

Όταν ο Ανδρέας συνέρχεται πηγαίνει στο τμήμα, όπως αναφέρει το tv24. Ο Σπύρος στο σπίτι προσπαθεί μόνος του να βγάλει τη σφαίρα. Στο γραφείο αλλάζει γάζα και την πετάει στα σκουπίδια. Ο Ανδρέας τη βλέπει, όπως και λίγο αργότερα βλέπει στο μανίκι από το σακάκι του διοικητή του να εμφανίζεται μια κηλίδα αίματος.

Δημήτρης Ξανθόπουλος: Ο Κοσμάς, οι Παγιδευμένοι και τα δύσκολα γυρίσματα

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος που πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του ANT1, «Παγιδευμένοι»,  μιλά για τη σειρά, αλλά και τον Κοσμά Ροδίτη, τον πατέρα της Άννας.

Τι σας έκανε να πείτε το «Ναι» στους Παγιδευμένους;

Ήταν εύκολο γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο. Είναι από αυτά που είσαι τυχερός αν πέσουν στα χέρια σου, γιατί έχουν χαρακτήρες με βάθος και αυτό για εμάς τους ηθοποιούς είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Έχεις όλα τα υλικά να φτιάξεις έναν ρόλο, να καταλάβεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που έχεις να παίξεις. Οι χαρακτήρες έχουν παρελθόν, έχουν ένα παρόν που είναι φωτισμένο από το παρελθόν και τους έχει σημαδέψει, έχουν μία διαδρομή όλοι, έχουν σχέσεις και την οικογένεια στον πυρήνα αυτών των σχέσεων. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον το σενάριο. Πρώτα απ’ όλα ήταν αυτό. Ύστερα ήταν και οι εξαιρετικοί συντελεστές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να το «ναι», αναφέρει στο youfly.com.

Φέτος βλέπουμε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό έχει δείξει ήδη την αγάπη του για τους «Παγιδευμένους». Τι πιστεύετε ότι κάνει αυτή τη σειρά να ξεχωρίζει;

Έχει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και όχι εύκολη, με πράγματα δηλαδή που είναι ανατροπή για να γίνει μία ανατροπή. Είναι όλα τα πράγματα στη θέση τους και θα το δείτε και στα επόμενα επεισόδια, γιατί ακόμη είναι αρχή. Μετά η πλοκή εξελίσσεται πάρα πολύ και δε θα αφήσει πολύ εύκολα τον κόσμο αδιάφορο, γιατί θα έρθουν πολλά πράγματα. Πέραν της πλοκής της αστυνομικής, υπάρχουν σχέσεις: σχέσεις γονέα-παιδιού, αδερφών, ερωτικές, οι οποίες όμως φωτίζονται με έναν άλλον τρόπο. Όλα αυτά και η συνέπεια με την οποία έχουμε όλοι προσπαθήσει να υπηρετήσουμε την ιστορία είναι εκείνα που θα κρατήσουν τον κόσμο κοντά μας, αν τον κρατήσουν.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.