Survivor spoiler σημερα 23/4: «Κλείδωσε»! Αυτοί κερδίζουν τον διαγωνισμό

Survivor spoiler σημερα 23/4: Ένα διαφορετικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις οθόνες μας.

Οι δύο ομάδες του Survivor θα φορέσουν τα καλά τους και… θα τραγουδήσουν.

Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα τον διαγωνισμό;

Survivor spoiler σημερα 23/4: Παίκτης πήγε στο νοσοκομείο από το πολύ φαγητό

Οι Κόκκινοι κατέκτησαν φέτος ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα φαγητού του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα πλουσιοπάροχο γεύμα με πασχαλινές λιχουδιές ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, ένας από τους παίκτες της ομάδας έφαγε τόσο πολύ κρέας που έφτασε να πάει στο νοσοκομείο από το πολύ φαγητό!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος παίκτης, χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για περίπου 8 ώρες καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Το βαρυστομάχιασμα του παίκτη είχε αίσιο τέλος αφού μετά τη νοσηλεία του επέστρεψε και πάλι στην καλύβα και κοντά στους συμπαίκτες του, έχοντας βέβαια ακόμα το βάρος των όσων είχε καταναλώσει.

Survivor spoiler σημερα 23/4: Έρχεται το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης έρχεται την Κυριακή 23 Απριλίου με Διάσημους και Μαχητές να ανυπομονούν πώς και πώς να διασκεδάσουν, να φάνε, να πλυθούν και να διασκεδάσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Κάθε χρόνο ο Ατζούν βάζει τα δυνατά του για να εξασφαλίσει τόσο τα καλύτερα για τους παίκτες όσο και τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.

Λίγες ώρες έμειναν μόνο λοιπόν για να διασκέδασουν Survivors και τηλεθεατές! Για να δούμε λοιπόν όλες τις λεπτομέρειες για το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψει στις δύο ομάδες και να τους ετοιμάσει ένα μεγάλο τραπέζι με άφθονο κρέας για όλους.

Την ψυχαγωγία τους θα αναλάβει ο Στέλιος Ρόκκος, που έφυγε ήδη για να δώσει το «παρών» στο πάρτι.

«H πρόταση για να τραγουδήσω στο πάρτι της ένωσης του Survivor έγινε όταν η γυναίκα μου άλλαξε λουκ και ταίριαζε με το νησί. Στα χρόνια της καραντίνας έβλεπα το παιχνίδι, τώρα όμως δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς. Έχω αγαπημένο παίκτη στο Survivor αλλά δεν θέλω να τον αποκαλύψω για να μην επηρεάσω τον κόσμο. Με τον Ηλία Μπόγδανο ήμασταν μαζί στο X- Factor. Δεν θα μείνουμε πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Θα ήθελα να τραγουδήσω με τον Γιώργο Λιανό στο πάρτι της ένωσης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ρόκκος στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες έχουν επιλέξει τα τραγούδια τους με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ετοιμάζεται να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες ερμηνεύοντας Άντζελα Δημητρίου! Από την playlist με τα τραγούδια δεν θα λείψουν οι επιτυχίες του Σάκη Ρουβά.

Survivor spoiler σημερα 23/4: «Είναι καλά τα λεφτά αλλά δεν είναι όλα λεφτά»

“Εγώ είχα χάσει 34-35 κιλά, το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού”, σχολιάζει ο Μπο για το Survivor All Star.

Συνέντευξη στην Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλευρό της Εύης Δρούτσα, μίλησε για την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη, ενώ σχολιάζει και τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ασχοληθώ με τίποτα από όλα αυτά. Απλώς πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό από τα πράγματα τα οποία ήδη ξέρω να κάνω καλά. Μόνο να βοηθήσω θέλω και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Σε ποιον τομέα πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις περισσότερο;

Στον πολιτιστικό, φυσικά, σε διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε ό,τι προσφέρει χαρά στον πολίτη.

Οι καλλιτέχνες πρέπει να «χρωματίζονται»;

Το «χρώμα» του καλλιτέχνη είναι το «χρώμα» της καρδιάς του, που πρέπει να χτυπάει δυνατά για νέες ιδέες, με αφορμή τη δημοφιλία του μέσω των τραγουδιών του. Κατ’ εμέ, δεν πρέπει να μπαίνει σε κουτιά. Ο στόχος είναι το μέλλον για τη νέα γενιά και όχι το χρώμα.

Φέτος στο Survivor όλοι… τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισμένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο Survivor έχασα 34-35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες αλλά και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, τον αυθορμητισμό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει πλέον. Τα λεφτά, βέβαια, είναι καλά αλλά δεν είναι όλα λεφτά…

Survivor spoiler σημερα 23/4: Χωρίζουν Παναγιώταρου και Σχίζας;

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Survivor και διέρρευσαν φωτογραφίες εκείνης με κάποιον άλλον άνδρα από διακοπές στην Αράχωβα. Βέβαια, ο εν λόγω άνθρωπος ήταν φίλος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κι έτσι οι φήμες που κυκλοφόρησαν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το reality επιβίωσης, μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου ότι δεν του έστειλε χαιρετίσματα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εκείνος ξεκαθάρισε τα πάντα με τη σύντροφό του κι έτσι οι δυο τους συνέχισαν τη σχέση τους, κάνοντας ταξίδια και απολαμβάνοντας την κοινή καθημερινότητα.

Ωστόσο, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο «Καλύτερα δε γίνεται» πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους αυτή την περίοδο κι όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έγινε προσπάθεια να λύσουν τις διαφορές τους, όμως αυτή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ούτε ο Στάθης Σχίζας έχουν τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, αφήνοντας έτσι ένα ανοιχτό παράθυρο για επανασύνδεση.

Survivor spoiler σημερα 23/4: «Κλείδωσε»! Αυτοί κερδίζουν τον διαγωνισμό

Τι θα συμβεί λοιπόν απόψε;

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Μελίνα Μεταξά, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, φτάνουν στον τελικό