Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο κρυφός άσος του Αλέκου στο μανίκι του – Πώς θα τον αξιοποιήσει;

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια:  Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με τα επόμενα νέα καθηλωτικά επεισόδια (53-54) τα οποία δεν θα μας αφήσουν να σηκωθούμε από τις πολυθρόνες μας ούτε λεπτό.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 24/4

Όσο ο Ανδρέας παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ο Δημήτρης με τον Σταύρο ψάχνουν να βρουν ποιος τον μαχαίρωσε. Η κόρη του Δανάη αγωνιά. Τους ακούει να αναρωτιούνται ποιος μπορεί να το έκανε. «Ο άντρας της μαμάς μου, ο Βλάσσης, είχε μια διένεξη μαζί του νωρίτερα. Μπορεί να ήταν αυτός», τους λέει. Εκείνοι ερευνούν τις κάμερες γύρω από την εισαγγελία. Στο μεταξύ ο Βλάσσης της τηλεφωνεί και της ζητάει να του πάει κάποια χρήματα που έχει στο σπίτι προκειμένου να διαφύγει. Εκείνη πηγαίνει στο ραντεβού που έχουν στον σταθμό. Την ώρα που πάει να του δώσει τα λεφτά, οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν.

Ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν με τον Άκη το πτώμα του Κοσμά. Τον βάζουν να σκάψει και πράγματι βρίσκουν το άψυχο σώμα του. «Τι θα κάνουμε τώρα; Δεν πρέπει να αναμειχθούμε. Είναι πολυσύχναστο μέρος», επισημαίνει ο Μάρκος στο αφεντικό του. «Άφησέ το εκεί. Θα το αναφέρουν οι πολίτες», του απαντάει εκείνος. Ο Αλέκος έχει τώρα έναν κρυφό άσο στο μανίκι του και θα τον χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα η Αγγελική και ο Σταύρος, για πρώτη φορά, συνεργάζονται για να αποσπάσουν την ομολογία του Στέφανου Μαυροδήμου για τη δολοφονία της Σοφίας Τσακιρλή. Είναι η πρώτη φορά που έρχονται κοντά ή μήπως όχι; Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Χρύσα ανακαλύπτει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο της Λίνας και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από την Άννα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια 25/4

Το επόμενο πρωινό ένα ζευγάρι πηγαίνει με τον σκύλο του βόλτα. Το ζώο αρχίζει να τρέχει και βρίσκεται στο σημείο που είναι το πτώμα του Κοσμά. Ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Σπύρος στο άκουσμα αυτό χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Καταλαβαίνει από ένστικτο ότι ανήκει στον πατέρα της Αννας. Τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. «Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το κάνω, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου», του λέει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης πηγαίνει ως εισαγγελέας στο σημείο του εγκλήματος. Είναι μαζί του και ο Σπύρος. «Γιατί νιώθω τόσο χάλια;», λέει του πατέρα του. Αργότερα, ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις.

Όταν ο Δημήτρης βλέπει τη σωρό και τα ρούχα του θύματος, μια υποψία τού σχηματίζεται. Ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Ότι είναι του πατέρα της γυναίκας του. Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Άννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά με το καράβι. Όλοι απογοητεύονται όταν ανακαλύπτουν ότι ποτέ δεν ήταν μέλος του πληρώματος και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Αργότερα, όταν ο Δημήτρης συναντάει την Άννα, προσπαθεί να της το πει με τρόπο. «Βρήκαμε ένα πτώμα στο δάσος», ξεκινάει να της λέει: «Και;», τον ρωτάει εκείνη. «Τα ρούχα ταιριάζουν με εκείνα που περιέγραψε η μητέρα σου». Η κοπέλα στο άκουσμα αυτό έχει άρνηση να κάνει τον συνειρμό. «Δεν θέλω να ξέρω», του λέει και κάνει να βγει από το αυτοκίνητο. Την ακολουθεί.

Άννα και Δημήτρης πηγαίνουν στο εργαστήριο της αστυνομίας. Εκείνη τρέμει. Βλέπει τα ρούχα. Κλαίει. «Μπαμπά… Δημήτρη, είναι… Οχι, δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν», αρχίζει να φωνάζει και παθαίνει κρίση υστερίας. «Δεν μπορεί να έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου», ουρλιάζει. Ο Δημήτρης την αγκαλιάζει. «Θέλω να τον δω. Να τον αγγίξω», του ζητάει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς έχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατό του και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Της παίρνουν δείγμα DNA. Γίνεται η ταυτοποίηση. Στη συνέχεια το ζευγάρι πάει στο πατρικό της δικηγόρου. Η Αννα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές.

Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Υβόννη και ο Αλέκος θα οδηγηθούν στον χωρισμό»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φέτος υποδύεται την Υβόννη Χατζή στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα μιλάει για τις εξελίξεις στη ζωή της ηρωίδας αλλά δίνει και… spoiler!

Φέτος πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη συνεργασία;

Πάνω απ’ όλα, απολαμβάνω την ίδια τη δουλειά, τη συνεργασία μου με την παραγωγή, το κανάλι, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί πραγματικά είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί όλοι.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν διαβάσατε το σενάριο;

Μου έκανε εντύπωση πόσο συμπυκνωμένο είναι το κείμενο και το ότι αφήνει χώρο στους θεατές να φανταστούν ή να υποθέσουν πράγματα τα οποία θα συμβούν στην πορεία. Δεν είναι πολύ επεξηγηματικό το κείμενο, ειδικά οι δικές μου σκηνές δεν είναι καθόλου διεκπεραιωτικές. Όλες έχουν να πουν κάτι, έχουν ένταση και ενδιαφέρον υποκριτικά.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς;

Πραγματικά, στην πορεία γίνονται γεγονότα τα οποία δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ σαν ρόλος αλλά ούτε και ως ηθοποιός. Έρχονται πολλά απρόσμενα, όπως ήταν και η παράνομη σχέση της Υβόννης. Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, ήταν αδύνατον να ξέρω τι γίνεται στο 30ό επεισόδιο! Μάλιστα, έκανα χιούμορ ότι τώρα που ξέρω για την παράνομη σχέση πρέπει να ξαναγυρίσουμε τα επεισόδια από την αρχή, γιατί θα έπαιζα διαφορετικό. (Γελάει.) Οι σεναριογράφοι είναι εντυπωσιακά εφευρετικοί.

Η Υβόννη έχει τα δικά της μυστικά, θα δούμε εκπλήξεις από εκείνη;

Βεβαίως θα υπάρξουν εκπλήξεις, γιατί η καλή δραματουργία στηρίζεται σε αυτές πάντα. Πρέπει να κρατάς το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αν ήταν κάτι αδιάφορο, κανένας δεν θα το παρακολουθούσε.

Έχετε βάλει δικά σας στοιχεία στον ρόλο σας;

Ένας ηθοποιός πάντα δημιουργεί τους ρόλους δανείζοντας τους τα δικά του μέσα, όπως συναισθήματα, φωνή, εμφάνιση. Από ’κεί και πέρα, προσπαθώ να δουλεύω με έναν τρόπο που μου επιτρέπει να συμπάσχω με τους ήρωες που υποδύομαι. Οι καταστάσεις που καλούμαι να αντιμετωπίσω με την Υβόννη είναι ακραίες. Υπάρχουν απώλειες και εσωτερικές ρήξεις στον ρόλο, που είναι δύσκολες για μένα.

Η Υβόννη έδωσε τα χρήματα στον Άγγελο για να πληρώσει τον εκτελεστή του. Πώς μπόρεσε να την κάνει «σύνεργό» στον φόνο του;

Πολλές φορές ο Άγγελος δεν ήταν ειλικρινής με το τι ήθελε να κάνει. Η Υβόννη προσπαθούσε να σώσει το παιδί της. Αν γνώριζε ότι σκοπεύει να πεθάνει, θα τον σταματούσε; Σίγουρα δεν γνώριζε για ποιον σκοπό προορίζονταν τα χρήματα. Δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να τον βοηθήσει αν ήξερε τον λόγο. Νιώθει τύψεις που βοήθησε τον Άγγελο να πεθάνει, ήταν σοκαριστική η αποκάλυψη της αλήθειας για εκείνη.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Αλέκο Χατζή;

Από όσο γνωρίζω, θα οδηγηθούν σε χωρισμό.

Θα είναι λύτρωση ο χωρισμός για εκείνη;

Σίγουρα, γιατί είναι εγκλωβισμένη και βιώνει ένα καθεστώς καταπίεσης για χρόνια. Χρειάζεται μία διαδικασία μέχρι να το ανακαλύψεις, να το δεχτείς, να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, δεν είναι εύκολο όλο αυτό για μία γυναίκα.

Στον χωρισμό θα φτάσουν επειδή θα καταφέρει να απελευθερωθεί από τον άντρα της ή εκείνος θα την αφήσει;

Δραματουργικά δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τα παρακάτω επεισόδια, αλλά, γνωρίζοντας ότι ο γάμος θα τελειώσει, θέλω να πιστεύω ότι η Υβόννη θα κάνει το κατόρθωμα, θα απελευθερωθεί, θα σταθεί στα πόδια της και θα πάρει τη ζωή στα χέρια της. Η ηρωίδα περνάει μηνύματα σε πολλές γυναίκες που ταυτίζονται μαζί της για το πόσο δύσκολο αλλά αναγκαίο είναι να καταφέρουν να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Ο Αλέκος θα ζητήσει εκδίκηση για το ψέμα της, που τον έστειλε στη φυλακή;

Ναι, όπως και για την απιστία της. Του Αλέκου τού κοστίζει πολύ το ότι τον απάτησε. Είχε μια παράλληλη κρυφή ζωή και αυτός ήταν έξω από αυτήν.

Θα κινδυνεύσει η ζωή της;

Ναι, φοβάται τον Αλέκο, γιατί είναι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος, ο οποίος δεν σταματάει σε τίποτα. Μάλλον η Υβόννη τον φοβάται από τότε που τον παντρεύτηκε.

Ο Στέλιος είναι η «σανίδα σωτηρίας» της;

Πιστεύω πως ο Στέλιος είναι η αφορμή για να βρει τον εαυτό της. Τη βοηθάει να κάνει αυτό το βήμα, είναι κίνητρο, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όμως η σχέση τους.

Θα θέλατε να ευτυχίσουν μαζί;

Θα ήθελα να μείνει μόνη της η Υβόννη και να ηρεμήσει, να δει τι της συμβαίνει και να εκτιμήσει τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση.

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει η σχέση της με την Κλειώ και να συμμαχήσουν οι δύο αδελφές κατά του Χατζή;

Πήγε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς απομακρύνονται πάλι. Ο Αλέκος έχει κάνει μεγάλο κακό με την παρουσία του Χαλώντας τη σχέση τους. Ήθελε η Υβόννη να μην έχει κανέναν δικό της άνθρωπο γύρω της.

Η Κλειώ θα επιστρέψει από τα Γιάννενα;

Όχι, στο άμεσο μέλλον δεν θα επιστρέφει.

Πηγή: My TV

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.