Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη του πτώματος του Κοσμά δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στην εν λόγω σειρά οι ανατροπές είναι πολλές. Φυσικό και επόμενο είναι να καθηλώνουν τους τηλεθεατές, οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν αγαπήσει το σίριαλ του ΑΝΤ1.

Δύο νέα επεισόδια έρχονται, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 να αποδείξουν ότι στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Μία από τις τελευταίες ανατροπές είναι η αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του πατέρα της Άννας που  σοκάρει τους πάντες.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος πείθει έναν δικό του να ομολογήσει τον φόνο

Η οικογένεια της Άννας πίστευε ότι ο πατέρας είχε φύγει στα καράβια, έπειτα από τις εξελίξεις στο σπίτι του, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Ο Κοσμάς είναι νεκρός και ο πατέρας και ο αδελφός του Δημήτρη γνωρίζουν την αλήθεια. Το μόνο που δεν ξέρουν είναι ότι ο Θοδωρής δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον Κοσμά. Απλώς τον τραυμάτισε, αλλά άλλος του έδωσε τη χαριστική βολή.

Η αποκάλυψη του πτώματος του Κοσμά δημιουργεί νέο ντόμινο εξελίξεων και όπως είναι επόμενο πολλά άτομα αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών. Από την πορεία της έρευνας ο Ανδρέας αλλά και ο Σταύρος αντιλαμβάνονται ότι ο Δαμιανός δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με το έγκλημα και στρέφουν αλλού τα βλέμματά τους. Πού; Στον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται πως έχει κάποια σκοτεινή ανάμειξη στην υπόθεση. Και προσπαθούν να μάθουν ποια είναι αυτή.

Ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να φτάσει στη λύση της υπόθεσης και γρήγορα διαπιστώνει πως στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Σπύρος. Όσο συνεχίζει τις έρευνες, οι υποψίες του ενισχύονται όλο και περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα και ο Σταύρος μαθαίνει μια πληροφορία που τον οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα.

Χωρίς να αφήνει τον χρόνο να περνάει, ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Σταύρο πως θεωρεί ότι ο Σπύρος εμπλέκεται στη δολοφονία του πατέρα της Άννας. Και µόνο σε αυτήν την πιθανότητα, οι δυο τους χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, καθώς δεν θέλουν να πιστέψουν κάτι τέτοιο. Το σοκ είναι τεράστιο, ωστόσο προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους προκειμένου να ανακαλύψουν αν οι υποψίες τους είναι αληθινές.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέκο, ο οποίος είναι πρόθυμος να του αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην αθωότητα του Δαµιανού. Με τις αποδείξεις να είναι ακράδαντες, ο Δημήτρης αναγκάζεται να παραδεχθεί πως ο Αλέκος έχει δίκιο και ότι ο Δαµιανός δεν εμπλέκεται στον φόνο του Κοσμά. Ο Σπύρος, από την άλλη, συνειδητοποιώντας πως σε περίπτωση που ο γιος του μοιραστεί τα όσα έμαθε µε τον Σταύρο και τον Ανδρέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα ίχνη του, τρομοκρατείται.

Κι ενώ ο φόβος έχει κυριεύσει τον Σπύρο, ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζοντας τις έρευνες για την ενοχή του βρίσκουν ένα στοιχείο που τους αφήνει εμβρόντητους. Παράλληλα, η Άννα, παρότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλειά του.

Οι κάμερες μάλιστα αποδεικνύουν ότι έμεινε μόνος του και πιθανότατα προσπάθησε αλλάξει το όπλο του φόνου, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του διοικητή.

Ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι θα στραφούν πάνω του οι υποψίες για τον θάνατο του Κοσμά και χρειάζεται μία χείρα βοηθείας. Ποιος θα του την προσφέρει; Ζητά τη βοήθεια από τον Γεράσιμο και μάλιστα για διπλή χάρη. Η πρώτη είναι να φυγαδεύσει στο εξωτερικό τον Θοδωρή, ο οποίος πιστεύει ότι σκότωσε τον Κοσμά. Η δεύτερη είναι να βρουν κάποιο να φορτώσουν το φόνο.

Πράγματι ο Γεράσιμος πείθει έναν δικό του να ομολογήσει τον φόνο. Όμως το κόλπο αυτό δεν θα πιάσει, αφού σύντομα θα διαπιστωθεί ότι δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον Κοσμά. Οπότε η λύση του μυστηρίου δείχνει ότι πλησιάζει…

Παράλληλα, η Άννα, παρότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλειά του.

Κάθε σκέψη της είναι γύρω από εκείνον, µε την ψυχολογία της να είναι σε άσχημη κατάσταση. Όσο όμως και αν προσπαθεί να φανεί δυνατή, δεν τα καταφέρνει, µε αποτέλεσμα ο οργανισμός της να καταρρεύσει. Η κοπέλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, γεγονός που προκαλεί ανησυχία σε όλους τους δικούς της, που αγωνιούν να μάθουν τι της συμβαίνει…

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη, είμαστε μαζί»

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στους Παγιδευμένους, Πέτρο Λαγούτη.

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες, που δεν κάναμε τίποτα απλά ήμασταν στην πορεία, του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”», είπε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Παγιδευμένοι. Η ίδια ζούσε στο Λονδίνο μέχρι που την κάλεσαν να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1. Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό για το πώς ήρθε στη ζωή της η σειρά Παγιδευμένοι αλλά και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της, ενώ δεν έκρυψε ότι το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας ενίοτε τη δυσκολεύει.

«Ήρθα για Πάσχα και για να ανανεώσω το διαβατήριό μου. Έτυχε να κάνω την οντισιόν γι’ αυτή και για άλλες δουλειές, γύρισα πίσω στην Αγγλία συνέχισα τη ζωή μου και ξαφνικά μου λένε “Σε θέλουμε για τη δουλειά”. Γύρισα πίσω για να μαζέψω τα πράγματά μου, τα άφησα σε κούτες στο κέντρο του δωματίου μου, έδωσα το κλειδί στον συγκάτοικό μου και του είπα “Σε παρακαλώ κράτα τα κι όταν κανονίσω τη μεταφορική από την Ελλάδα, δώσ’ τους τα και θα μου τα φέρουνε. Αν δεν είσαι εδώ να τους ανοίξεις όταν έρθουν, κάψ’ τα”», είπε μεταξύ άλλων η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Εκτός από κούραση και δημιουργικότητα, η σειρά Παγιδευμένοι έχει προσθέσει και κάτι ακόμα στην καθημερινότητα της ηθοποιού, την αναγνωρισιμότητα. «Έχει αλλάξει σε κάποιο βαθμό η ζωή με την αναγνωρισιμότητα κι όλα αυτά, στον δρόμο, στα μηνύματα. Πλέον δεν παίρνεις με τον ίδιο τρόπο τις παραγγελίες σου για παράδειγμα. Το πιο περίεργο για μένα ήταν ότι ήμουν στον δρόμο ήταν βράδυ και μία γυναίκα με άρπαξε από πίσω για να μου μιλήσει. Ήταν κάτι παρεμβατικό και προφανώς δεν το έχω συνηθίσει κι ούτε θέλω να το συνηθίσω», εξήγησε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Παραμένω άνθρωπος με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί για το καλό όμως παραμένει να μην είναι τέλειος και να μην τα καταφέρνει πάντα», δήλωσε για τον εαυτό της κλείνοντας η ηθοποιός.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.