Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης τρελός από ζήλια απάγει τη Θοδώρα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η σειρά έρχεται την τρίτη σεζόν στην μικρή οθόνη με σημαντικές αλλαγές. Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές αναμένεται να ολοκληρώσουν την παρουσία τους με το τέλος του δεύτερου κύκλου. Ενώ αναμένονται και ηχηρές «μεταγραφές» που θα απασχολήσουν και θα ανεβάσουν την τηλεθέαση στα ύψη. Η Γη της Ελιάς, προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 από τη συχνότητα του Mega.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η αιμορραγία της Μαρίνας

Η Μαρίνα έχει τονίσει πολλές φορές στον Μάνο και στον Ισίδωρο να πάψουν να ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, καθώς δεν είναι άρρωστη, είναι απλά σε ενδιαφέρουσα.

Ωστόσο όλο αυτό αναμένεται να ανατραπεί καθώς όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η Μαρίνα  παρατηρεί ότι έχει αίμα: «Μάνο, κάτι συμβαίνει, είδα αίμα και δεν λέει να σταματήσει», του λέει. Ο Μάνος τα χάνει: «Μαρίνα, τι λες; Μου το λες έτσι απλά ότι έχεις αιμορραγία;. Πάμε, φύγαμε για τον γιατρό σου τώρα». Αμέσως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στον γυναικολόγο στο νοσοκομείο, με τον Μάνο να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του: «Γιατρέ, φοβάμαι για το μωρό μου», λέει η κοπέλα με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια και τον Μάνο να τρέμει τι θα ακούσει. Ο γιατρός προσπαθεί να τους καθησυχάσει λέγοντας: «Μην ανησυχείτε, θα την εξετάσω και όλα θα πάνε καλά». Μετά από λίγο ο γιατρός τους τονίζει: «Είχατε δίκιο που ανησυχήσατε και καλά κάνατε και ήρθατε αμέσως, αλλά όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η αιμορραγία είναι συνηθισμένη, στα πολύ αρχικά στάδια της κύησης και παρατηρείται σε πολλές κοπέλες, θα σας κρατήσω λίγο, μία-δύο μέρες να δούμε πώς πάμε και μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι», τους λέει και η καρδιά τους γυρίζει στη θέση της.

Ο άγριος καβγάς Κουράκου-Ευτυχίας

Λίγο πριν τον γάμο και ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Γιώργης με την Ευτυχία έχουν αρχίσει τα καβγαδάκια, μια για το οικονομικό, μια για το ότι ο Κουράκος δεν θέλει να τη βλέπει να δουλεύει, δείχνουν πάντως να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις σε πολλά θέματα. Έτσι, όπως θα δούμε για άλλη μια φορά, ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν και μάλιστα πολύ άσχημα, ενώ για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Το ζευγάρι ψυχραίνεται και η Ευτυχία αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη φορά δεν είναι απλά ένα καβγαδάκι κι αν δεν κάνει πίσω, ίσως να τον χάσει. Έτσι μετά από λίγο προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της και δεν σηκώνει κουβέντα.

Ο Αλέξης τρελός από ζήλια απάγει τη Θοδώρα

Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μαργαρίτα φιλοξενεί στο σπίτι της τη Θεοδώρα και ζητά εξηγήσεις, όπως αναφέρει το Tv24. : «Από πού κι ως πού τη μάζεψες στο σπίτι; Έτσι είναι, δεν θέλεις εμένα γιατί βρήκες άλλη κόρη τώρα», της ουρλιάζει. Ο Αλέξης φεύγει και όπως δείχνει τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της: «Αυτή φταίει που η μάνα μου μού έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά θα την κανονίσω», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα ο Αλέξης αρχίζει να παρακολουθεί τη Θεοδώρα και να ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Και δεν αργεί αυτή η στιγμή, καθώς σε κάποιο ερημικό στενό της Αρεόπολης στριμώχνει την κοπέλα με το αμάξι του και την απάγει.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτή είναι η πανέμορφη γιατρός που παίρνει τη θέση της Αντιγόνης

Μία από τις ηρωίδες της σειράς του Mega που αναμένεται να μας αποχαιρετήσει και θα λείψει από την τρίτη χρονιά θα είναι η Αντιγόνη. Η κόρη του Βρεττάκου έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει από τη Μάνη και να πάει στο εξωτερικό. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι θα πει το μεγάλο ναι.

Άλλωστε, η ευκαιρία που την περιμένει στο Λονδίνο ήταν κάτι που περίμενε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της. Και δεν μπορεί να αρνηθεί σε αυτή την πρόσκληση που είναι και πρόκληση για την καριέρα της. Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, η Αντιγόνη αποχαιρετά την οικογένειά της και τη Μάνη, λέγοντας ουσιαστικά αντίο και στη Γη της Ελιάς.

Βέβαια, φεύγοντας αφήνει μεγάλο κενό στην πόλη, αφού πρέπει να έρθει πλέον νέα γιατρός. Και τα spoilers που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η νέα γιατρός που θα πάρει τη θέση της Αντιγόνης θα είναι μία ηρωίδα που μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει. Ίσα-ίσα που θα απασχολήσει πάρα πολύ τους τηλεθεατές.

Η Αφροδίτη έρχεται στην Αρεόπολη, για να αναλάβει όσα άφησε πίσω της η Αντιγόνη. Σκοπός της είναι κοινωνικοποιηθεί και να γνωρίσει τους κατοίκους της περιοχής. Η Αντιγόνη την εμπιστεύεται τυφλά και της αφήνει το ιατρείο. Οι μέρες περνούν και η Αφροδίτη γνωρίζει αρκετό κόσμο.

Το παράδοξο είναι ότι η παρουσία της προκαλεί διχασμό. Κάποιοι τη συμπαθούν, άλλοι πάλι όχι. Αισθάνονται περίεργα με την άφιξή της στην Αρεόπολη και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Τι κρύβει όμως η νέα γιατρός της σειράς και ποιες είναι οι προθέσεις της; Τον χαρακτήρα της Αφροδίτης, θα υποδυθεί η ηθοποιός Νικόλ Χριστοδούλου.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποιο θα είναι το μέλλον της Άννας και του Πότη;

Ο Γιάννης Κρητικός και η Στέφανη Χαραλάμπους, καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησαν για τις εξελίξεις ανάμεσα σε Πότη και Άννα, αλλά και για το μέλλον των πρωταγωνιστών, στην γη της ελιάς.

Οι δύο ηθοποιοί ξεκαθάρισαν πως το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα. Η Άννα βλέπει ακόμη τον Πότη σαν φίλο της, επομένως μπορεί να φλερτάρει ελεύθερα, χωρίς να σκέφτεται ότι τον πληγώνει.

Ο Πότης, στον αντίποδα, τρελαίνεται και βασανίζεται με τη συμπεριφορά της. Οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν πως έρχονται ανατροπές στο μέλλον της Άννας και του Πότη και πως αργά ή γρήγορα η αλήθεια για τα συναισθήματά τους θα έρθει στο φως, στην Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς – συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού