Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει, επιτέλους, την αληθινή του ταυτότητα

Σασμός επόμενα επεισόδια:  Όπως ήδη έχουμε πολλές φορές γράψει έχει δοθεί το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ωστόσο μέχρι το φινάλε αυτής οι εκπλήξεις στον «Σασμό» θα είναι πολλές. Η σεναριακή ομάδα και το καστ επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές που θα καθηλώσουν και τον πλέον απαιτητικό τηλεθεατή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: 28/4

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός μετά τη μεγάλη σύλληψη της χτεσινής νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του. Η Θοδώρα για πρώτη φορά θα μάθει την πραγματική του ταυτότητα και η σχέση τους πλέον θα είναι στα δικά της χέρια. Ο παπάς μοιράζεται με τη Μαρίνα κάτι που έμαθε και αυτό είναι η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Μεταξύ άλλων όμως της προτείνει να βοηθήσει την κόρη της και να μη στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία των δύο νέων. Η Μαρίνα θα αντιδράσει αλλά θα ακούσει την άποψή του.

Τη στιγμή που η Αργυρώ με τη Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία της Καλλιόπης θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα. «Απορώ, Βρουλάκαινα, τι λες στο κοπέλι μου πάλι; Δεν έχεις άλλη δουλειά από το να τον απασχολείς από τις δουλειές του; Αλλά και εσύ γιε μου, τι την ενοχλείς; Δεν βλέπεις ότι παίζει με το παιδί της; Τι δουλειά έχεις εσύ κοντά τους;», απορεί η καπετάνισσα και ο Αστέρης με την Αργυρώ κοιτάζονται έντονα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος σχετικά με  τη σχέση του με την Αργυρώ

Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα και αυτό θα ταράξει πολλούς. Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια και, εξοργισμένη, φεύγει από το σπίτι. Η μετανιωμένη κοπέλα υποφέρει μακριά του. Εκείνος, από την άλλη, ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που κατατρύχει τις δύο οικογένειες. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά κάτι από την Αργυρώ που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Αστέρης δέχεται στη συνέχεια την ιστορία που του λέει η Καλλιόπη για τον ανιχνευτή μετάλλων, ενώ ο Μαθιός, ύστερα από μια ανησυχητική κουβέντα με τον Βρουλάκη για το όπλο, μαθαίνει από τον Αστέρη και για το γράμμα του Τόλη. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο δυνατό όσο το «μπαμπά» που λέει ο μικρός μπροστά τους και τους πάει στον ουρανό… Η Αργυρώ, που έρχεται να τον πάρει, κάνει μια απελπισμένη εξομολόγηση που ανοίγει έναν δρόμο στην ελπίδα.

Η είδηση της αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με τη σχέση του με την Αργυρώ από εδώ και μπρος.

Μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια πορεία χωρίς επιστροφή…

Σασμός- συντελεστές

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.