Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι και ο Θέμης κοντεύει να χάσει το μυαλό του

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις που συγκλονίζουν και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο παρακολουθήσαμε την Ελισάβετ να δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει. Ο Γιώργος έχει εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της.

Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά θα διακόψει τη συνεργασία τους. Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πώς ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς. Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέτρο ως αμαρτία.

Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ του Σταυρίνου και της Γιάννας όταν συναντηθούν με τους νέους τους συντρόφους; Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 8/5

Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο, στο αποψινό επεισόδιο. Ο Πέτρος θα βρει τρόπο να βρεθεί για άλλη μια φορά μέσα στο μοναστήρι. Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9/5

Ο Πέτρος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όμως, εκείνη είναι άφαντη. Η Κύρα είναι εξαφανισμένη. Η Αλεξία βρίσκει έξω από το σπίτι της ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του.

Η κατάσταση της Αυξεντίας χειροτερεύει. Η συνάντησή της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Η Αλεξία καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Στο σπίτι, όμως, δεν μπαίνει η Κύρα.

Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάσσει η Γιάννα με τον Σταυρίνο, κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Ο Πέτρος δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Το παίρνει απόφαση πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Μαύρο Ρόδο – Δρόσος Σκώτης: «Ο Μανόλης φοβάται για τα πάντα. Δεν ξέρει από πού θα έρθει το κακό»

O Δρόσος Σκώτης μιλάει για τον ρόλο του Μανόλη που υποδύεται στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο» και μας δίνει μια μικρή γεύση για όσα θα συμβούν στη συνέχεια. Παράλληλα, αναφέρεται στο επάγγελμα του ηθοποιού και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Φέτος σας βλέπουμε στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Η συνεργασία προέκυψε ύστερα από ένα τηλεφώνημα που είχα από την παραγωγή, στο οποίο μου δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβω έναν ρόλο στη σειρά. Έμαθα τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και επειδή είναι όλοι άνθρωποι που εκτιμώ και θαυμάζω ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση».

Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη δουλειά;

«Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι η συνεργασία με αυτούς τους ανθρώπους. Απολαμβάνω το ενδιαφέρον σενάριο, τις ωραίες ερμηνείες από τους συναδέλφους και βέβαια την αγάπη και αποδοχή του κόσμου. Επίσης, μου αρέσουν τα γυρίσματα που κάνουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο, στο Λαύριο και στον Μαραθώνα».

Υποδύεστε τον Μανόλη Δημακούλη. Έχετε βάλει δικά σας στοιχεία στον ρόλο;

«Μόνο δικά μου στοιχεία έχω βάλει στον ήρωα, όπως κάνω με όλους τους ρόλους που καταπιάνομαι. Προσθέτω κομμάτια του εαυτού μου τα βιώματά μου, τις αναμνήσεις μου, τη φαντασία μου και στην προκειμένη περίπτωση τις μνήμες και τις εμπειρίες που έχω από τους γονείς μου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να φέρεις στην κάμερα ή στη σκηνή κάτι άλλο πέρα από αυτό που είσαι».

Ο Μανόλης γνωρίζει το μυστικό του Γεράσιμου ότι σκότωσε τον Διακοσάββα για χάρη της Ελισάβετ, θα μαθευτεί η αλήθεια;

«Είτε μαθευτεί η αλήθεια είτε όχι, ο Μανόλης θα σταθεί δίπλα στον γιο του. Μπορεί κάποιες στιγμές να μην κατανοεί τις πράξεις του Γεράσιμου, ούτε γιατί συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, και ίσως κάνει λάθη, ωστόσο στηρίζει πάντα τον γιο του».
Παράλληλα, η Γιάννα θα αρραβωνιαστεί τον Σαράντο, που είναι γιος του Διακοσάββα.

Ο Μανόλης εγκρίνει τον αρραβώνα;

«Χωρίς να είναι σίγουρος αν κάνει το σωστό, ο Μανόλης θέλει να δει την κόρη του, με τον δικό του τρόπο, ευτυχισμένη. Δεν θα αγνοήσει, όμως, το τι θέλει η Γιάννα για τη δική της ευτυχία».

Φοβάται ότι μπορεί το μυστικό του Γεράσιμου να διαλύσει τον αρραβώνα;

«Έχουν συμβεί πάρα πολλά και ο Μανόλης φοβάται πλέον για τα πάντα. Δεν ξέρει από πού θα έρθει το κακό και προσπαθεί να είναι προετοιμασμένος για όλα».

Πιστεύει ότι η κόρη του είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Σαράντου; Θα ήθελε να τη δει ζευγάρι με τον Σταυρίνο;

«Είτε η Γιάννα είναι με τον Σαράντο είτε με τον Σταυρίνο, αυτό που θέλει κατά βάθος ο Μανόλης είναι να δει την κόρη του χαρούμενη και ευτυχισμένη, θα περάσει από πολλά κύματα για να καταλάβει τι την κάνει ευτυχισμένη. Επίσης, ο Μανόλης θα συγκρουστεί μαζί της», λέει στο mytv

Μαύρο Ρόδο- συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS