Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο ΑΝΤ1 κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα φέτος με το format της σειράς Παγιδευμένοι. Μυστήριο, εγκλήματα, δικαστικές μάχες κι ένας μεγάλος έρωτας κράτησαν σε ικανοποιητικά επίπεδα την τηλεθέαση του καναλιού.

Ο Δημήτρης και η Άννα των Παγιδευμένων, έδωσαν μάχη απέναντι σε σειρές υψηλών προδιαγραφών και ριάλιτι στα ανταγωνιστικά κανάλια. Και ήρθε η ώρα να πάνε διακοπές, αφού έτσι θα τελειώσει το τελευταίο επεισόδιο για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά ολοκληρώνει τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου περίπου στις 20 Ιουνίου και τα τελευταίο της επεισόδια θα προβληθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Ο ΑΝΤ1 άλλωστε έχει αποφασίσει να κρατήσει το πρόγραμμά του με νέα επεισόδια στις σειρές μέχρι τότε. Μάλιστα οι Παγιδευμένοι τις τελευταίες εβδομάδες θα μεταδίδονται με τρία επεισόδια αντί για δύο, προκειμένου να φτάσει η πλοκή της σειράς στην αντίστοιχη που είχε στον πρώτο κύκλο το μητρικό σίριαλ Yargi.

Επιπλέον οι Παγιδευμένοι έχουν πάρει το πράσινο φως κι επίσημα για τον δεύτερο κύκλο τους. Οπότε τα γυρίσματα για τους ηθοποιούς θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο. Ενώ θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα τον Αύγουστο για τις διακοπές των συντελεστών. Μέχρι τότε θα γνωρίζουμε και την οριστική απόφαση για τη συνεργασία με τον Σταύρο Τσουμάνη ή την αντικατάστασή του, αφού ο ρόλος του Θοδωρή συνεχίζεται μέχρι τον θάνατό του στο τέλος του δεύτερου κύκλου.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Παγιδευμένοι ξεκινά μετά από τον θάνατο του Δημήτρη αρχικά. Ενώ τα επεισόδια στη συνέχεια αναφέρονται στο διάστημα των έξι μηνών που έζησε μαζί με την Άννα, μέχρι την ημέρα που ο Αντρέας ανακαλύπτει το πτώμα του μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Η πλοκή θα συνεχίσει να φέρνει ανατροπές και λεπτομέρειες που οι πρωταγωνιστές είχαν αγνοήσει, μέχρι την μεγάλη αποκάλυψη.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Όλα κρέμονται από μια κλωστή

Μετά το χτύπημα από τη δολοφονία του Κοσμά, ο Δημήτρης και η Άννα αρχίζουν να βρίσκουν και πάλι τις ισορροπίες τους. Θέλουν να ξαναχτίζουν τα όνειρά τους και να περπατήσουν σε έναν δρόμο χωρίς αδιέξοδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη του παρελθόντος. Αποφασίζουν να βρουν ένα καινούργιο σπίτι, να μείνουν μαζί και να αποκτήσουν παιδί.

Πόσες στιγμές, όμως, κρατά η ευτυχία; Ψάχνοντας τον δολοφόνο του Κοσμά, ο Δημήτρης θα βρεθεί μπροστά σε ένα σκοτεινό παζλ. Κάθε κομμάτι του τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στα πραγματικά γεγονότα. Κάθε κομμάτι του τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στην απόγνωση.

Όλα κρέμονται, και πάλι, από μια κλωστή. Ο Δημήτρης έχει φτάσει στο τέλος αυτής της τόσο επίπονης διαδρομής. Και το τέλος δεν είναι άλλο από τη μεγάλη αποκάλυψη για το ποιος είναι ο δράστης της δολοφονίας του Κοσμά.

Ο Δημήτρης, πλέον, γνωρίζει την εμπλοκή του αδελφού και του πατέρα του στον φόνο του Κοσμά. Τα ξέρει όλα, δεν μπορεί, όμως, να διαχειριστεί την οδύνη που κρύβει μέσα της αυτή η τρομακτική αλήθεια.

Την ίδια ώρα, η Άννα τον περιμένει στο καινούργιο τους σπίτι για να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή….

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.