Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Το τραγικό τέλος του Σταύρου προ των πυλών

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια (22/5): Στη φυλακή οι Σπύρος και Θοδωρής

H Άννα, έχοντας μάθει από τον Αλέκο τη σκληρή αλήθεια, είναι πλέον καταρρακωμένη.

Συνειδητοποιώντας πως ο Δημήτρης, ο άνθρωπος με τον οποίο ονειρευόταν να αποκτήσει ένα παιδί, της απέκρυψε την εμπλοκή της οικογένειάς του στη δολοφονία του πατέρα της, νιώθει προδομένη.

Τσακισμένη και ξεσπώντας σε κλάματα, καλεί την Αστυνομία προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η ψυχή του Κοσμά να μπορέσει να ηρεμήσει.

Οι Αρχές δεν αργούν να φτάσουν στο σημείο που τους υποδεικνύει και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Σπύρο και τον Θοδωρή και τους οδηγούν στο τμήμα.

Οι δυο τους μεταφέρονται σε ένα κελί και κυριεύονται από απόγνωση, καθώς πιστεύουν πως θα μείνουν για χρόνια μέσα στη φυλακή.

Παράλληλα, ο Αλέκος, βλέποντας τον Σπύρο και τον Θοδωρή με χειροπέδες, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και επιβραβεύει τον Μίλτο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Λίγο μετά, ο Θοδωρής και ο Σπύρος καταθέτουν για τον φόνο του Κοσμά, με τις αποκαλύψεις τους να γκρεμίζουν τον κόσμο τόσο του Δημήτρη όσο και της Άννας.

Οι δυο τους βρίσκονται πλέον μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος.

Τη στιγμή που η Άννα ανακοινώνει τα νέα για τον Κοσμά στην Ειρήνη, τη Χρύσα και τη Λίνα, με εκείνες να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ο Σταύρος, ο Ανδρέας αλλά και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν την αλήθεια.

Και οι τρεις είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει και κάτι άλλο, που τους διαφεύγει, αφού παραμένει αναπάντητο το πώς βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη.

Οι ώρες περνούν και τα νέα για τον Θοδωρή είναι δυσάρεστα, αφού ο ανακριτής τον κρίνει προφυλακιστέο, ενώ οι έρευνες για τον Σπύρο συνεχίζονται.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης έχει χάσει κάθε ελπίδα να είναι και πάλι μαζί με την Άννα, με εκείνη να του δίνει τελεσίγραφο θέτοντάς του ένα μεγάλο και πολύ δύσκολο δίλημμα.

Ο εισαγγελέας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, όπως του είπε μεταξύ άλλων, είναι να διαγράψει τελείως την οικογένειά του.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η συγκλονιστική σκηνή με την κομμένη παλάμη

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Παγιδευμένοι θα παραξενευτούν όταν θα δουν πως ένα από τα αγαπητά πρόσωπα, θα βρει τον θάνατο.

Όλα αυτά όχι εδώ όμως, αλλά στο μητρικό σίριαλ Yargi (Η Κρίση) που πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων στη γειτονική Τουρκία. Το τουρκικό σίριαλ έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το επόμενο φθινόπωρο.

Ο τούρκος δημοφιλής ηθοποιός Mehmet Yılmaz Ak, που υποδύεται τον εισαγγελέα Pars Seçkin, βρίσκει φρικτό και βασανιστικό θάνατο στη σειρά. Πρόκειται για τον ρόλο που αντιστοιχεί σε αυτόν του Σταύρου Μαυρίδη, τον οποίο υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής. Αυτό συνέβη όταν μετά από πολλές ημέρες που ήταν αγνοούμενος, βρέθηκε τελικά το πτώμα του, με ένα μέλος του σώματός του να λείπει.

Η παλάμη του εισαγγελέα ήταν κομμένη. Την ώρα που οι αρχές φτάνουν στο σημείο που βρίσκεται το πτώμα του εισαγγελέα, ένας κοσμηματοπώλης ξεκινά την ημέρα του κι ανοίγει το μαγαζί του. Το θέαμα που θα αντικρύσει στην βιτρίνα του θα είναι αποκρουστικό. Σε μια από τις βάσεις των κοσμημάτων βρίσκεται η παλάμη του εισαγγελέα και πάνω της είναι καρφωμένο με μια πένα ένα σημείωμα που γράφει: «Όλους τους αγαπημένους σας έναν προς έναν», υπονοώντας ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών από το κύκλωμα που προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Μένει να δούμε αν κατά την προσαρμογή του σεναρίου στην ελληνική μεταφορά των Παγιδευμένων, θα συμβεί το ίδιο. Μέχρι τώρα η πλοκή ακολουθεί το αρχικό σενάριο. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως το τέλος αυτό για τον εισαγγελέα Pars, ήταν μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Καθώς όταν συνέβη ο φονικός σεισμός, ο πρωταγωνιστής έπρεπε να φύγει άμεσα από τη σειρά για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του που ήταν ανάμεσα στους πληγέντες. Ζήτησε ο ίδιος να «τελειώσει» ο ρόλος του για να μπορέσει να αποχωρήσει. Διαφορετικά θα συνέχιζε και στην επόμενη σεζόν.

Μαριλένα Ράδου: Η οδυνηρή απώλεια του πατέρα της και η τυχαία γνωριμία με τον σύντροφό της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγες εβδομάδες η Μαριλένα Ράδου στην εκπομπή After Dark και τον παρουσιαστή, Θέμη Γεωργαντά. Η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1, Παγιδευμένοι, μίλησε για τις σπουδές της, τους αγαπημένους της γονείς και την απώλεια του πατέρα της.

«Οι γονείς μου θεωρούσαν ότι πρέπει να σπουδάσω κάτι και μετά να γίνω ό,τι θέλω. Δηλαδή δεν το αποδέχονταν μιας και αυτό είναι το άγχος των γονιών για την αποκατάσταση κυρίως την οικονομική, τα βιοποριστικά και όλα αυτά. Νομίζω πως ίσως ήθελαν να μου δώσουν και χρόνο γιατί γενικά ήμουν πιο επιπόλαιη και παρορμητική σαν παιδί. Ίσως να σκέφτονταν πως θα άλλαζα γνώμη, να δω και κάτι άλλο, να ωριμάσω και λίγο, όλα αυτά τα κλισέ», ανέφερε στην αρχή η Μαριλένα Ράδου.

Η Μαριλένα Ράδου μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της και την απώλεια του πατέρα της
«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ μικρή. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ηλικία. Θα πω το ίδιο που πίστευα και τότε, στην ηλικία των 12 – 13 χρονών, πως όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να συνυπάρξει και να συμβιώσει για οποιοδήποτε λόγο είναι καλό να χωρίζει. Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών», πρόσθεσε η Μαριλένα Ράδου για τον χωρισμό των γονιών της και στη συνέχεια μίλησε περισσότερο για την απώλεια του πατέρα της.

«Ήταν η γνωστή, καταραμένη ασθένεια που για τον ίδιο τον ασθενή είναι κακό γιατί βασανίζεται και ταλαιπωρείται για καιρό. Για τους συγγενείς είναι λίγο καλύτερο με την έννοια ότι φεύγει λίγο η τραγικότητα του γεγονός που έχει να κάνει με το ξαφνικό και έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Αν με ρωτάς τι θα επέλεγα να μου συμβεί, είναι το ξαφνικό. Έχοντας, όμως, φροντίσει στην καθημερινότητα μου να εξασφαλίσω τα ευχαριστώ, τα συγγνώμη, τα σ’ αγαπώ μου. Με την έννοια του να μην έχω εκκρεμότητες και να μην χρωστάω.

Βέβαια, το λέω τώρα που δεν έχω γίνει μάνα γιατί αυτό είναι το μόνο ίσως που με τρομάζει. Το να μην προλάβω να μεταλαμπαδεύσω στο παιδί μου πράγματα για να καταφέρει να πετάξει μόνο του», εξομολογήθηκε η Μαριλένα Ράδου.

«Πάντα μου λείπει αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον»

«Πάντα μου λείπει -αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον. Με κάποιον, όμως, τρόπο είναι παρών. Ίσως είναι και η δική μου ανάγκη, αλλά είναι πάρα πολλές οι φορές που είναι παρών και δεν το εννοώ μεταφυσικά. Στέλνει όμως σήματα. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να με δει να παίζω και δεν πρόλαβε να δει την εξέλιξή μου γενικά σαν άνθρωπο, όχι μόνο επαγγελματικά. Τότε ήμουν μικρή, αγρίμι στο σχολείο και τα λοιπά. Επί της ουσίας, όμως, δεν πρόλαβα ούτε και εγώ να τον γνωρίσω», είπε η Μαριλένα Ράδου που δεν πρόλαβε να ζήσει, όσα ήθελε με τον μπαμπά της.

«Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο»

«Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Καθόταν δίπλα μου από λάθος, έγινε random στο check in. Ήμασταν τρία άτομα παρέα και κάτσαμε τελείως χωριστά. Και έκατσε εκείνος δίπλα μου. Μου έκανε καλή εντύπωση ως προς την ενέργεια και την κοινωνικότητά του. Δεν μου ήρθε αρχικά κάτι ερωτικό. Επειδή μαζεύω συλλεκτικά κομμάτια στην παρέα μου, όπως λένε οι φίλοι μου, και επειδή μου φάνηκε ωραίο κομμάτι τον ήθελα για την παρέα μου.

Δεν με ήξερε. Γενικά δεν βλέπει τηλεόραση. Ανταλλάξαμε τα social. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δεν βγάλαμε τη μάσκα. Μου άρεσε όλο αυτό. Τον είδα πρώτη φορά χωρίς μάσκα, όταν ήρθε να με δει στο θέατρο. Τότε έπαιζα στο θέατρο Λαμπέτη. Βγήκαμε αρκετές φορές με την παρέα. Ώσπου μια φορά μου είπε “Τι θα γίνει; θα βγούμε καμιά φορά οι δυο μας;», αποκάλυψε η Μαριλένα Ράδου για την τυχαία γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Θέλω να γίνω μητέρα. Όσο για τον γάμο; Έχω παντρευτεί μια φορά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.