Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι – «Θέλω διαζύγιο Μαθιό, μην ξαναβρεθείς στον δρόμο μου!»

Σασμός επόμενα επεισόδια:  Στο αποψινό επεισόδιο ο σασμός μοιάζει έννοια άγνωστη. Όπως θα παρακολουθήσουμε ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει για να φέρει τα πάνω κάτω, ενώ κάποιος φεύγει με αποτέλεσμα δυο καρδιές να γίνονται κομμάτια και θρύψαλα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νύχτα πάθους για Αργυρώ και Αστέρη

Ο Αστέρης στο αποψινό επεισόδιο χαρούμενος για την επανασύνδεσή του με την Αργυρώ, ετοιμάζεται να ζήσει μία νύχτα πάθους μαζί της.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι το ίδιο ρόδινα για τον αδελφό του, αφού η γυναίκα της ζωής του δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε. Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη που τον ξαφνιάζει και η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη, να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη.

«Τι θέλει πάλι αυτή εδώ; Δεν μας αναστάτωσε αρκετά την πρώτη φορά που ήρθε στην Κρήτη;», ρωτά η Θοδώρα τον Λευτέρη, με τον οποίο έχουν κάνει μια νέα αρχή, εκείνος όμως την καθησυχάζει όσο μπορεί. «Το πρόβλημά της, αγάπη μου, αυτή τη φορά δεν είμαι εγώ αλλά ο Ευθύμης. Πιστεύω πως θα ζητήσει από εκείνον το μερίδιο του Οδυσσέα, εκτός του ότι θέλει να μάθει και τι έχει απογίνει», της απαντά. Εκείνη δείχνει να το σκέφτεται…

Σασμός επόμενα επεισόδια (24/5): Η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη

Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι και του λέει να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί. Όσο και αν προσπαθεί να του δώσει ελαφρυντικά, δεν τα καταφέρνει. Τελικά θα δώσει τη χαριστική βολή στον μέχρι πρότινος άνθρωπό της.

Η Καλλιόπη της μίλησε για τα αληθινά αισθήματα του γιου της, ο παπα-Μιχάλης χωρίς να μάθει λεπτομέρειες προσπάθησε να κατευνάσει τον θυμό της, ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπάθησαν να τους φέρουν ξανά σε επαφή και ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό ώστε το ζευγάρι αυτό, που κοίταζε ο ένας τον άλλον με λατρεία, να φτάσει στον χωρισμό. Όμως η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν θα αλλάξει.

Ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Θοδώρα παρακινεί τις Άννα και Κατερίνα να κάνουν την επανάσταση τους. Η Αιμιλία πείθει την Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη πηγαίνει και βρίσκει την Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Κατερίνα αναφέρει στον Παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Παύλος λέει στον Αντώνη, ότι αν ισχύει ότι η σφαίρα πήγαινε για την Μαρίνα, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Όλγα Δαμάνη: Η γιαγιά Ειρήνη δίνει το απόλυτο spoiler για τον Σασμό!

Πόσο πόνο μπορεί τελικά να αντέξει μια ανθρώπινη ψυχή; Η Όλγα Δαμάνη που ενσαρκώνει μοναδικά την Ειρήνη Βρουλάκη, επιβεβαιώνει με τον τρόπο της πως μπορεί να αντέξει πολύ, αρκεί στη συνέχεια να επέλθει η τιμωρία και η κάθαρση.

Η πιο αγαπημένη γιαγιά της τηλεοπτικής σεζόν μιλά για την ηρωίδας της στη σειρά Σασμός, το τέλος εκείνης και το γεγονός που θα φέρει τον σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η γιαγιά Ειρήνη συνεχίζει να μας συγκινεί και σε αυτό τον κύκλο του «Σασμού»!

«Είναι γνωστό πως η ηρωίδα αυτή φέρει μια πονεμένη ψυχή. Έχασε τον γιο της, τα εγγόνια της, Πετρή και Άγγελο, αλλά εξακολουθεί να μιλά και να πρεσβεύει την αγάπη, θέλει οι γύρω της να είναι καλά».

Σε ένα χωριό που πρώτο λόγο έχει η εκδίκηση, σίγουρα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα.
«Σίγουρα, όμως δεν είναι μόνο η ηρωίδα μου που θέλει το καλό, και άλλα πρόσωπα της σειράς έχουν καλή ψυχή. Οι νόμοι αυτού του τόπου έχουν επιβάλλει σκληρούς κανόνες που διαιωνίζουν αυτή την αντιπαλότητα. Βλέπουμε πάντως ότι και η γιαγιά Ειρήνη πολεμάει για το καλό και προσπαθεί να φέρει κοντά τα δύο παιδιά που αγαπιούνται. Τον Αστέρη και την Αργυρώ».

Ο μικρός Πετρής θα μπορούσε να είναι η αφορμή που θα φέρει τον σασμό;

«Σίγουρα θα μπορούσε και ίσως να μην υπάρχει και καλύτερη αφορμή. Την ίδια στιγμή όμως, θα επέλθει και μια κάθαρση. Όταν έχουν συμβεί τόσα γεγονότα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία, θα πρέπει να συμβεί και αυτό. Νομίζω ότι και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει αυτή τη λύτρωση. Την έχει ανάγκη».

Συχνά, στα μέσα δικτύωσης οι φανατικοί της σειράς τονίζουν πως θέλουν η ηρωίδα σας να φέρει τον πολυπόθητο σασμό. «Μέχρι στιγμής αυτό θέλει και εκείνη. Εύχομαι και υποθέτω πως θα επέλθει ο σασμός σύντομα».

Και στις δύο οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων αξίζει χαρά…
«Είναι πολύ βαρύ το τίμημα της βεντέτας όταν συμβαίνει και σίγουρα μέσα από τις ανατροπές θα επέλθει ο σασμός που θα έχει λυτρωτικό χαρακτήρα για όλους».

Ένα από τα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε σύντομα θα είναι και η φυγή της Μαρίνας από το σπίτι της;

«Σωστά. Σύντομα θα δούμε τη Μαρίνα και τον Αντώνη να μένουν πλέον μαζί στο σπίτι εκείνου. Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβεί αυτό».

Θα υπάρξουν άραγε μέχρι το τέλος της σεζόν άλλες αποκαλύψεις και ανατροπές;

«Στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις, που βήμα το βήμα θα φέρουν την αλήθεια για τους ήρωες που μας κρατούν συντροφιά τα βράδια εδώ και δύο χρόνια», είπε η Όλγα Δαμάνη στο tv 24.

Σασμός- συντελεστές:

Ηθοποιοί: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.