Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, αποφασίζει να μιλήσει στην Άννα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια:  Επιτέλους έφτασε η στιγμή που η Άννα θα μάθει για τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα της και μάλιστα από τον μεγαλύτερο εχθρό της, ο οποίος θα την δει να καταρρέει.

Να σημειώσουμε πως η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο τουρκικό format «YARGI» των Kerem Catay και Sema Ergenekon.

Στην Τουρκία αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος είναι συνταρακτικός.

Μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν η σειρά θα προβληθεί και δεύτερη σεζόν. Παρόλα αυτά, δεδομένης της επιτυχίας που έχει ήδη κάνει και του σεναρίου στο οποίο βασίζεται , όλα δείχνουν πώς από τη νέα σεζόν θα παρακολουθούμε στις οθόνες μας τον Δημήτρη και την Άννα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια 23/5: O Θοδωρής εξαφανίζεται από προσώπου γης

Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, αποφασίζει να μιλήσει στην Άννα. Πάει να τη βρει στο καινούριο τους σπίτι, έτοιμος να της πει όλη την αλήθεια. Εκείνη είναι τόσο χαρούμενη κι εκείνος διστάζει, δεν ξέρει πώς θα τα καταφέρει. Του έχει ετοιμάσει δείπνο έκπληξη, τον φιλάει, τον κρατάει στην αγκαλιά της κι εκείνος δακρύζει.

Ο Ανδρέας, ο Σταύρος, ο Σπύρος και ο Γεράσιμος φτάνουν στο λιμάνι που είναι κρυμμένος ο Θοδωρής. Όμως, εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Θοδωρής έχει εξαφανιστεί. Τις κινήσεις τού Γεράσιμου είχε παρακολουθήσει ο άνθρωπος του Αλέκου και είχε δει σε ποιο κοντέινερ ήταν κρυμμένος ο εγγονός του. Όταν μπαίνουν μέσα να ερευνήσουν βλέπουν αίματα, οπότε αντιλαμβάνονται ότι είχε προηγηθεί πάλη. Ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να του πει ότι υπάρχει σκηνή εγκλήματος στο λιμάνι για να μην «καρφωθούν» στην Άννα. Σπεύδει να πάει να τους βρει. Ψάχνουν να βρουν πού μπορεί να είναι ο Θοδωρής και τον ανακαλύπτουν.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Άννα αφού πρώτα βρει τον αδελφό του και τον οδηγήσει στην αστυνομία. Όμως δεν προλαβαίνει. Ο Αλέκος έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Άννα στην αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Αυτή είναι μια εκδίκηση που θα την πάρει αργά και βασανιστικά. «Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο αληθινός δολοφόνος του πατέρας σου; Γιατί δεν ρωτάς τον άντρα σου;», της λέει βρισκόμενος μέσα στο αυτοκίνητό του. «Τι θέλεις από εμένα;». Της κάνει χώρο να μπει στο αμάξι. Εκείνη το κάνει. Την πάει σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει. «Τι είναι εδώ;», τον ρωτάει. «Αυτό είναι το μέρος που θα μάθεις την αλήθεια. Σου το είπα. Σε αυτή τη ζωή μόνο εγώ είμαι φίλος σου. Όλοι σου έκρυψαν την πραγματικότητα».

Η Αννα βγαίνει από το αμάξι. Ο Αλέκος την ακολουθεί. «Ξέρεις ποιος σκότωσε τον πατέρα σου; Ο Θοδωρής». «Οχι», λέει εκείνη. «Ναι. Ξέρεις ποιος τον κάλυψε για τον φόνο εδώ και τόσους μήνες; Ο Σπύρος», εξακολουθεί εκείνος. «Είναι αδύνατον», ξαναλέει η Αννα. Ομως ο Αλέκος δεν σταματάει. «Ποιοι ήξεραν την αλήθεια; Ολοι. Ποιοι την έκρυψαν από εσένα; Ολοι. Και ο Δημήτρης. Προσπάθησε να στείλει τον αδελφό του μακριά. Αλλά εγώ είμαι ο μόνος φίλος σου. Κοίτα, σε έφερα εδώ που σκότωσε τον πατέρα σου… Ελα. Ο δολοφόνος είναι εδώ και κάνε ό,τι θέλεις». Η Άννα μπαίνει στο κτίριο και βλέπει τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πορεία του σήριαλ

Ο Ανδρέας μένει με την κόρη του

Η ζωή του Ανδρέα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού μετά από 16 χρόνια, έμαθε πως έχει μία κόρη. Η Δανάη, έχει μετακομίσει στον αστυνομικό και έχει βρει την ηρεμία που πάντα αναζητούσε.

Στο σπίτι του μπαμπά της θα βρει ζεστασιά, αγάπη, ενώ οι δυο τους θα δημιουργήσουν μία πολύ τρυφερή σχέση. Aυτό που δεν ξέρει όμως ο Ανδρέας είναι ότι η Δανάη έχει μπλέξει. Τι θα συμβεί; Θα την πιάσει με ναρκωτικά;

Το ατύχημα του Ανδρέα

Ο Ανδρέας, θα βρεθεί μαχαιρωμένος. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Ο Δημήτρης και η Άννα τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί. Ένα νέο πτώμα θα βρεθεί στο δάσος. Ποιος μαχαίρωσε τον Ανδρέα; Θα καταφέρουν οι γιατροί να τον σώσουν;

Η δολοφονία που θα μας συγκλονίσει

Τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι συγκλονιστικά. Σε ένα από αυτά ο Δημήτρης, θα αναγκαστεί να κάνει ότι πιο δύσκολο στην ζωή του. Να αναγνωρίσει ένα πτώμα. Ποιο θα είναι αυτό; Kαι τι σχέση είχε μαζί του;

Η Άννα καταρρέει και καταλήγει στο νοσοκομείο

Η Άννα μετά από έντονο καβγά, καταρρέει και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ενημερώνεται και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί τον ενημερώνουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία της και πως η ψυχολογία της δεν είναι και η καλύτερη.

Την επόμενη μέρα, ξυπνάει και έχει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον Δημήτρη, Του λέει πως θέλει να κάνουν οικογένεια και εκείνος πετάει στα σύννεφα!

Ο χωρισμός του Δημήτρη και της Άννας

Αν και το ζευγάρι μόλις τα βρήκε και θα ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα, δεν θα αργήσουν να έρθουν τα σύννεφα στην σχέση τους. Ένοχα μυστικά θα βγούνε και πάλι στην επιφάνεια, που είναι ικανά να τους διαλύσουν μία για πάντα.

Η σχέση μεταξύ τους καταρρέει. Οι δυο τους θα αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι σαφές ότι η αγάπη μεταξύ τους συνεχίζεται. Η Άννα μαθαίνει ποιος σκότωσε τον πατέρα της και καταρρέει.

H εγκυμοσύνη που θα μας συγκινήσει

Μία γυναίκα μένει έγκυος. Ποια είναι αυτή; Θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι, κάτι όμως την κρατάει πίσω Τι είναι αυτό και γιατί θα θέλει να το ρίξει;

Όπως αναφέραμε η Άννα και ο Δημήτρης θα χωρίσουν. Παρόλα αυτά η Άννα θα προσπαθήσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Τότε όμως, θα βάλει ένα τεράστιο δίλημμα στον Δημήτρη. Θα τον ρωτήσει ”ποιον διαλέγεις την οικογένειά σου ή εμένα΄”. Τι θα κάνει εκείνος και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Η σοκαριστική ανακάλυψη του Δημήτρη

Ο Δημήτρης θα μάθει πως ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της Άννας. Όλος ο κόσμος του θα γκρεμιστεί. Την ίδια στιγμή η Άννα ψάχνει το σπίτι στο οποίο θα στεγάσει την αγάπη της με το Δημήτρη. Εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να της αποκαλύψει τι έχει κάνει ο αδερφός της. Το τέλος έχει φτάσει για το αγαπημένο ζευγάρι…

Ο μπαμπάς του Δημήτρη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο πατέρας του Δημήτρη, γεμάτος ενοχές που συγκάλυψε τον θάνατό του Κοσμά Δοδίτη προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή του. Θα τον σώσει κάποιος τελευταία στιγμή ή θα βρεθεί νεκρός από τον ίδιο του τον γιο;

Το συγκλονιστικό φινάλε

O Δημήτρης και η Άννα παρά τον χωρισμό τους, θα τα ξανά βρουν και θα αποφασίσουν να παντρευτούν. Τι θα γίνει όμως την ημέρα του γάμου; Όλα μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα. O γάμος γίνεται και ξαφνικά βλέπουμε την Άννα, μήνες μετά, να κρατάει ένα ματωμένο μαχαίρι. Για ποιανού την δολοφονία κατηγορείται;

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.