Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης για πρώτη φορά έχει στα χέρια του τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα και τον αδελφό του για τον θάνατο του Κοσμά

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια:  Επιτέλους έφτασε η στιγμή που η Άννα θα μάθει για τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα της και μάλιστα από τον μεγαλύτερο εχθρό της, ο οποίος θα την δει να καταρρέει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Υβόννη θα γίνει η ασπίδα που θα σώσει Δημήτρη – Άννα

Στα δύο τελευταία επεισόδια των «Παγιδευμένων», Δημήτρης και Άννα βίωσαν τη μεγαλύτερη ανατροπή. Από την αναγέννηση της ελπίδας ως την απόλυτη διάψευση.

Την μία στιγμή έκαναν όνειρα για το μέλλον τους σε ένα δικό τους σπίτι, όπου θα στέγαζαν την οικογένειά τους, και την επόμενη βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Ο Δημήτρης για πρώτη φορά έχει στα χέρια του τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα και τον αδελφό του για τον θάνατο του Κοσμά. Το μεγάλο ερώτημα είναι φυσικά «γιατί;». Απαρηγόρητος ο νεαρός εισαγγελέας βλέπει τα όνειρά του να συντρίβονται και μάλιστα από τα χέρια των ανθρώπων που εμπιστεύονταν και αναζητά τρόπο να πει στην αγαπημένη του την αλήθεια. Ότι ο πατέρας του και ο αδελφός του -πιθανότατα και ο θείος του- είναι οι άνθρωποι που έκοψαν το νήμα της ζωής του πατέρα της. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Δημήτρης δεν έχει γύρω του κανέναν σύμμαχο. Σταύρος και Ανδρέας, από τις θέσεις τους ως λειτουργοί της δικαιοσύνης, δεν μπορούν να τον βοηθήσουν.

Η Άννα μαθαίνει την αλήθεια

Η αλήθεια για τον τρόπο που πέθανε ο Κοσμάς δεν είναι δυνατόν να μείνει κρυφή. Ο Δημήτρης νιώθει ότι είναι χρέος του να πει στην Άννα ό,τι γνωρίζει, πριν τα γεγονότα γίνουν γνωστά σε όλους. Οπλίζεται με όσο θάρρος του έχει απομείνει και πάει να την βρει στο νέο τους σπίτι.

Όμως, όπως έχει γίνει γνωστό από τα spoilers, ο Αλέκος Χατζής θα προλάβει τον Δημήτρη στη γωνία. Ο μεγαλοδικηγόρος είναι αποφασισμένος να πάρει το αίμα του πίσω από την Άννα για τον «εξευτελισμό» που θεωρεί ότι υπέστη εξαιτίας της. Με την βοήθεια του Νίκου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να εκδικηθεί τη Χρύσα και την οικογένειά της, ο πατέρας του Άγγελου περίμενε με λαχτάρα τη στιγμή που θα έστριβε το μαχαίρι στην πληγή της Άννας.

Η Άννα θα αντιδράσει στην αποκάλυψη με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θα χάσει την ψυχραιμία της και η οργή και η απόγνωσή της θα την οδηγήσουν στο να πει και να κάνει πράγματα ασυγχώρητα υπό άλλες συνθήκες. Στο στόχαστρο της μανίας της θα βρεθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δημήτρης. Η Άννα θα ξεχάσει ό,τι την συνδέει με τον εισαγγελέα και θα αποδυθεί σε μια εκστρατεία εκδίκησης που θα τον πληγώσει κατάβαθα.

Ο ρόλος της Υβόννης

Ο Δημήτρης, μπροστά σε αυτή την καταιγίδα, νιώθει ανήμπορος να αντιδράσει. Οι δικοί του άνθρωποι, ο πατέρας του, για τον οποίο έτρεφε μόνο σεβασμό, κυρίως για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, και ο αδελφός του τον πρόδωσαν. Κι η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία βλέπει στο πρόσωπό του τον χειρότερο εχθρό της.

Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει ο Δημήτρης είναι ότι στο παρασκήνιο έχει έναν σύμμαχο. Η Υβόννη είναι ο άνθρωπος που θα κινήσει τα νήματα για να τα ξαναβρεί το ζευγάρι. Ορμώμενη από το μίσος της προς τον Αλέκο και την ανάγκη της να εκδικηθεί για την δυστυχισμένη ζωή του Άγγελου, η γυναίκα θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τα στοιχεία που θα ενοχοποιούν τον σύζυγό της για το τέλος του Κοσμά.

Στο τέλος, ακόμα και η Άννα θα αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι ο Δημήτρης είναι ένα ακόμα θύμα των περιστάσεων, της τραγικής φάρσας που σκηνοθέτησε ο Αλέκος για να καλύψει τις δικές του παρανομίες και ατασθαλίες.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταρρέει και το Twitter συμπάσχει μαζί του

Ο Δημήτρης όπως είδαμε περνάει πολύ δύσκολες στιγμές γνωρίζοντας την αλήθεια για τους υπεύθυνους του πατέρα της Άννας και το Twitter συμπάσχει μαζί του.

Την ώρα που η Άννα είναι ευτυχισμένη για την καινούρια αρχή ετοιμάζοντας το νέο σπίτι τους, ο Δημήτρης είναι καταρρακωμένος για τα νέα που θα πρέπει να μεταφέρει στην Άννα, γνωρίζοντας ότι αυτό θα τους απομακρύνει.

Η Άννα χαρούμενη, αρχίζει να του δείχνει το νέο τους σπίτι στη σειρά «Παγιδευμένοι» και του λέει πως έχει σκεφτεί να το διαμορφώσει, ενώ ο Δημήτρης χαμένος προσπαθεί να της πει τα δυσάρεστα νέα αλλά δεν έχει τη δύναμη και το Twitter πονάει μαζί του.

Κίμωνας Κουρής: Πέθανε ο πατέρας του πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων

Πένθος για την οικογένεια του ηθοποιού Κίμωνα Κουρή. Πέθανε ο πατέρας του, Πέτρος Κουρής γνωστός ιατρός ουρολόγος στην περιοχή της Μαγνησίας.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι, Κίμωνας Κουρής, πενθεί την απώλεια του πατέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας istigmes.com:

«Ο Πέτρος Κουρής ουρολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εργάστηκε στο ΕΣΥ 35 χρόνια οπότε και συνταξιοδοτηθηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της Μαγνησίας». Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε πριν από λίγη ώρα.

Ο Πέτρος Κουρής είχε αναφερθεί με αγάπη στον πατέρα του και στο λειτούργημά του σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μάλιστα όπως είχε πει παρότι ήταν ο ίδιος γιατρός, δεν είχε φέρει αντίρρηση στον γιο του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Παγιδευμένοι – Συντελεστές

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται βασίζεται στο format «Yargı» των Kerem Catay και Sema Ergenekon, παραγωγής Ay Yapim. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Aκόμα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος. Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου. Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή. Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα.

Επισημαίνεται ότι η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Λαπατά, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Pedio Productions.