Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Ίσσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», τη Δευτέρα και Τρίτη.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στη μικρή οθόνη, όσο η Αστυνομία αναζητά τους ανθρώπους που θέλουν να στοχοποιήσουν τον Νικόλα για τη διαρροή των φωτογραφιών, η Πέρσα απορρίπτει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Ο Νικόλας, στο μεταξύ, μαθαίνει ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού και αντιδρά με αποτέλεσμα η Νάσια να του ζητήσει  να μην ανακατεύεται στη ζωή της.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Νικόλα με φωτογραφίες που υπονοούν ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του. Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τον υπερασπιστούν. Η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών κρύβεται κάποιος επαγγελματίας, και αναζητά τους ανθρώπους που είχαν λόγο να στοχοποιήσουν τον Νικόλα.

Η Πέρσα πιέζει την Καμβύση για στήριξη. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Ίκαρος επιμένει ότι ο θάνατος του συνεργάτη του δεν οφείλεται σε ατύχημα. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει πλέον αχώριστοι.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στην είδηση ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού; Ο Χρήστος δείχνει στον Μάκη το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή τους στους παράνομους αγώνες. Ο Πέρης πιέζει τη Μαργαρίτα να ψάξει τα ίχνη του χάκερ που αναστατώνει τη ζωή στο Κολλέγιο.

Η Καμβύση εκμυστηρεύεται στον Ίσσαρη τις υποψίες της για τον Δαμασκηνό και την πιθανότητα να έστειλε εκείνος στην Άννα τις ερωτικές τους φωτογραφίες. Τι ετοιμάζει η Έφη σαν απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος του Νικόλα; Ποια όμορφη έκπληξη των παιδιών θα τον προστατέψει από αυτόν που τον απειλεί;

Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις. Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας σχετικά με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε. Η Άννα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Νικόλα σε σχέση με τη Νάσια που δουλεύει για τον Δαμασκηνό.

Ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και καβγαδίζει μαζί της. Ο Δαμασκηνός κερδίζει τις εντυπώσεις όταν την αντιμετωπίζει με κατανόηση και της λέει ότι δεν θέλει να της δημιουργεί εντάσεις με τους δικούς της ανθρώπους. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να ρίξουν όλοι τους τόνους μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για να μην διασυρθούν άλλοι μαθητές.

Ο Φλωρής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που της κρύβει. Ο Ίκαρος μαθαίνει για την ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη. Η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο. Οι σχέσεις της Νάσιας με τον Νικόλα κλονίζονται και του ζητάει να μη χώνεται στη ζωή της. Η Άννα συνεχίζει να αποφεύγει τον Ίσσαρη, και δεν τη νοιάζει αν ήταν ο Δαμασκηνός που της έστειλε τις φωτογραφίες του με την Καμβύση.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Δάφνη τον Ίσσαρη τώρα που αρχίζει και γίνεται είδηση η σχέση τους; Ο Δαμασκηνός κατηγορεί στον Ίκαρο την Υπηρεσία Πληροφοριών για τον θάνατο του συνεργάτη του. Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη;