Οι Παγιδευμένοι: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Οι Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Μετά την έκρηξη, ο Σταύρος κι ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγκυμοσύνη της; Ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει τον τραυματισμένο γιο του.

Ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή.

Οι Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1

Δευτέρα 1η Απριλίου – Επεισόδιο 46: Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Η σύλληψη ενός ανθρώπου – κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για τη δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω τρίτου, με τα σύννεφα να έχουν ήδη αρχίσει να σκεπάζουν τη σχέση των δύο εισαγγελέων. Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν, μέσα σε όλο τον πανικό, να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για τη σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν. Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!

Τρίτη 2 Απριλίου – Επεισόδιο 47: Ο Δημήτρης, συντετριμμένος, ανακαλύπτει ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας του Σπύρου, βρίσκεται σε κίνδυνο και η ζωή της Δάφνης που την έχουν απαγάγει. Ο Αντρέας, ο Σταύρος και η Άννα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η Δάφνη και για να σταθούν στον Δημήτρη, ενώ ο Σπύρος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ο Γεράσιμος θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αγνοώντας τόσο τις συνέπειες για τον ίδιο, όσο και τους ενδοιασμούς του Δημήτρη για τις μεθόδους του. Οι έρευνες προχωρούν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Είναι η Δάφνη ζωντανή; Και πού βρίσκεται; Όσο ο Σπύρος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο Δημήτρης βρίσκει νέα συνταρακτικά στοιχεία για τη Δάφνη…